Şimdi Ara

Asus DSL-AC68U (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
51
Favori
243.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://www.snbforums.com/threads/rt-ac68u-how-to-setup-ssid-for-vpn-and-ssid-for-regular-isp.20526/

Surda bir icerik var incelediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scofield -- 16 Nisan 2018; 9:32:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michael Scofield kullanıcısına yanıt
    Tenda AC15 de tomato firmware var aslında ama Tenda AC18 e çıkmamış daha çıkar ümidiyle alıyorum
  • Yeni firmware den sonra download master ı çalıştırabilen varmı.

Asus DSL-AC68U

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 16 Nisan 2018; 22:33:22 >
  • Michael Scofield kullanıcısına yanıt
    bu ddwrt veya tomato icin. ben stock firmware kullanacam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Bana bu konuda yardimci olabilecek bir babayigit var mi? Sadece ben mi yasiyorum bu sorunu yasayan baska kisiler var mi?

Bi sorun yaşıyorum ve hiçbir şekilde sorunu çözemedim en son burdan yazmak istedim belki başına gelen vardır ve sorunun çözümünü bilen vardır diye düşündüm. Asus AC68U geçen ay satın aldım.

Evde TurkTelekom VDSL kullanıyorum modem ayarlarını standart turktelekom seçerek gayet düzgün bir şekilde yaptım modem internete bağlanıyor ip alıyor ve modemde internet ışığıda yanıyor. Buraya kadar hiçbir sorun yok.

Ama bilgisayardan cep telefonundan veya tv den sadece belirli sitelere giriş yapabiliyorum. Mesela google ve shiftdelete giriş yapabiliyorum ama hurriyet - milliyet - garanti - mynet ve benzeri bir çok siteye giriş yapamıyorum. Saatlerce uğraşıyorum modemi kapat aç kapat aç veya bağlantıyı kopartıp defalarca deniyorum düzeliyor ama elektrikler gidince yine başa dönüyor. Her elektrik kesilmesinde saatlerce bu şekilde uğraşıyorum.

Evde telekomun verdiği modem var onu bağlayınca bütün sayfaları rahatlıkla açabiliyorum direk bağlanıyorum hiçbir sorun yok.

Problemin çözümü için Modemi defalarca resetledim sıfırladım yeni yazılımı kurdum sorun çözülmedi. Asus müşteri hizmetleriyle konuştum onlarda bu problem ile ilk defa karşılaşmışlar. Turktelekom müşteri hizmetleriyle konuştum onlarda bişey yapamadılar çünkü başka modem takınca anında her siteye bağlanamiyorum.

Modemde WAN ayarlarını elle yapılandırdım her şeyi denedim bu tarz bir sorun yaşayan oldumu başına gelen var mı çözümü hakkında yardımcı olabilirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dns ayarlarini kontrol edin. mumkinse manuel modeme girin.

google dnssini kullanmayi dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, bu cihazı Vodafone'un verdiği Huawei modemi söküp, doğrudan fiber hattıma bağlamak istiyorum. Fiber bina girişinden sonra odaya cat 5 kablo ile geliyor. Modemin üzerinde ise bu cat 5 kabloyu takabileceğim RJ45 WLAN portu ise yok. Bu durumda nasıl bağlantı sağlamam gerekiyor. Var olan 4 adet LAN portundan birini WLAN'a nasıl dönüştürebiliriz. Vodafone fiber ile kullanan kimse var mı?
  • Kentiaman kullanıcısına yanıt
    Slm burda anlatılmış

https://www.asus.com/tr/support/FAQ/1016292/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayakbiyik

Bu modeli nasil.

Antensiz olmasi wifi performansini olumsuz etkiler mi.

https://www.technopat.net/2018/01/04/asus-dsl-ac51-modem-router-incelemesi/ şuna bak istersen

280 tl civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 19 Nisan 2018; 3:26:30 >

• 3.0.0.4.382_50302

sürümünden sonra cihazın NAT kısmı biraz kararsızlaşmış görünüyor, WAN tarafından erişim http, 8080 portu üzerinden yapılamıyor gibi artık, HTTPS üzerinden yapılan erişimlerde ise eskiden olduğu gibi SSL Certificate hatası veriyor zaten bunu da aşmanın henüz yolunu bulamadım.

yaptığım port yönlendirmelerinin hepsi düzgün çalışmıyor, NVRAM sorunu olabileceğini düşünüp cihazı fabrika ayarlarına döndürüp yeniden konfigüre ettim ancak henüz sonuç alamadım sanırım eski sürüm ile yoluma devam edeceğim.
  • Yeni güncellemeden sonra yazıcı ile wps bağlantı kuramıyorum. Bir önceki firmware'ye dönüş var mı acaba?
  • MaedHrOS kullanıcısına yanıt
    Ben dışardan erişimi 8081 yaptım bu şekilde girebiliyorum. Sertifika uyarısı çıkınca da yinede devam et diyoruz. Ayrıca port yönlendirmelerimde sorunsuz çalışıyor.

Asus DSL-AC68U

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical_Support -- 23 Nisan 2018; 13:36:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technical_Support

Ben dışardan erişimi 8081 yaptım bu şekilde girebiliyorum. Sertifika uyarısı çıkınca da yinede devam et diyoruz. Ayrıca port yönlendirmelerimde sorunsuz çalışıyor.

bir önceki sürümde dışardan erişim 8080 için de çalışıyordu ama değil mi?

şu sertifika uyarısını yoketmenin bir yolunu arıyorum ama mümkün değil galiba.

• Önceki seride 8080 çalışıyordu, fakat 8080 şuan sağdece aynı ağdan çalışır durumda. Sertifikada nasıl sorun yaşıyorsunuz, ben chrome da 1 defa ileri dedim bidaha sormaz oldu.

• yeni versiyonda mobil uygulamadan kullanıcı adı ve şifreyi doğru yazmama rağmen giremiyorum Fail hatası veriyor.
    belki şifreyi yanlış giriyorumdur diye modem format attım sonuç yine ayanı Android mobil uygulamadan web ara yüzüne girebilen var mı?
  • executive44 kullanıcısına yanıt
    Android uygulamada sıkıntı vardır, iosta sorun yok.

• Hallettim hata bendeymiş şifreyi çok uzun yazmıştım modem de 17 haneden sonrasını almamış.
    şifreyi 17 haneye düşürerek mobilden falan tekrardan giriş yapabildim şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technical_Support

Önceki seride 8080 çalışıyordu, fakat 8080 şuan sağdece aynı ağdan çalışır durumda. Sertifikada nasıl sorun yaşıyorsunuz, ben chrome da 1 defa ileri dedim bidaha sormaz oldu.
    evet 8080 tamamen iptal olmuş onun çözümünü bulamadım, 8443 de çok yavaş çalışıyor sayfalar çoğunlukla yarım yükleniyor..

her seferinde de bağnatı güvenli değil uyarısı verip işlemi uzatmaya devam ediyor. biraz daha araştıracağım şu sertifika sorununu çözebilmeyi umuyorum.
  • ilk başlarda kurulum la ilgili bende çok sıkıntı yaşamıştım. şimdi böyle bir sorunla karşılamadım henüz.
    ilk kurulumda ülke turkiye seçtikten sonra İSS yi Turk telekom Wan ID 35 seçip van+ip tv kısmını sadede WAN seçerek kuruluma devam edildiğinde
    herhangi bir sorun çıkmıyor
    en azından benim modemde bu şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: executive44

ilk başlarda kurulum la ilgili bende çok sıkıntı yaşamıştım. şimdi böyle bir sorunla karşılamadım henüz.
    ilk kurulumda ülke turkiye seçtikten sonra İSS yi Turk telekom Wan ID 35 seçip van+ip tv kısmını sadede WAN seçerek kuruluma devam edildiğinde
    herhangi bir sorun çıkmıyor
    en azından benim modemde bu şekilde
    bana cevap verdiyseniz teşekkür ederim

bu forumda bazıları kendini bir halt sanmaya başlamış insan gibi bilgi istedik cevap verme zahmetinde bulunmamış neyse büyük burun çabuk düşermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 24 Nisan 2018; 2:18:35 >

• 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.