Şimdi Ara

ASUS DRW-1608P3S Sorunlumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS DRW-1608P3S nin bir çok yazılarda sorunlu olduğunu okudum bende ASUS DRW-1608P2S var ayrıca ASUS DRW-1608P3S almayıda düşünüyorum acaba yeni çıktı diyemi böyle bekleyip bir kaç revizyondan sonramı almalı?

• Valla Bende İletişim Başarısızlığı Hatası Veriyor Yenisi İle Değiştirdiler Yine Aynı Sorun Var...
  • ben de bu aletten 2 tane var açık açık yazıyorum, asus yazıcı cd okuyuculardan kaçının arkadaşlar hem daha pahalı hem daha sorunlu ikiside yepyeni ve en fazla 2 3 dvd yazdım bugüne kadar kullanmadım yani, bir defasında 2 dvd yaktı, ve çok zor okuyor, cd kapağını kapatıncada tık tık tık deyip zorlanıyor, asus bana ilk cd sürücümde de bunu yapmıştı kapak içine sıkışıyordu, asus yazıcılardan kaçının derim, yanlı davranmıyorum izlenmimi yazıyorum bu alletten imzama bakarsan bende 2 tane var...
  • Forumumda arama yaptım gerçektende sorun yaşayan çok halbuki maşallah bendeki p2s de bişey yok...
  • pioner 111-L yaptım label flashda geldi (p3s)
  • asus drw 1608p3 bunu aynından var yeni almıştım ama hiçbir cd yazmıyor.. dvd yazmasında sorun yok ama cd yazmıyor %99 gelince yasak disk veya oturum yanlışlığı diye abuk sabuk uyarı veriyor yazmıyor.
  • Bendede var şun kullanıyorum çokta güzel çalışıyor fakat bunu yakalayaa kadar neler yaşadım :( İlk geldi iki gün kullandım 3. gün dvd okumuyordu sadece cd okuyordu golda gitti. Yaklaşık 1 aya yakın kaldı orda. Aradım telefonlan ne oldu ürüne diye ürün burda elimizde dedi gelmişte yollamıyorlarmış. Neyse yollatım ürünü elime gelirgelmez taktım cd romu açtım bilgisayarı cd koydum cdromdan garip sesler gelior bağırıyor resmen çıkardım telefon açtım ben yolladığımda bu sadece dvd okuyordu şimdi cd bile okumyuor ne güzel yapmışınız dedim zaten goldun müşteri hizmetleri işkence resmen. Ürünü bu sefer bizzat gidip verdim ve bir buçuk ay kadar yine bekledim. Almaya gittim ürün yokmuş en sonunda yeni bir asus aldım alahıma şükür :) Tek sorunu cd seçebiliyor başka sorunum yok şuan ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus x553m driver sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben kullanıyorum hiç bir sorun yok nedense
  • Bende kullanıyorum p3s çok fazla kullanmadım ama hiç cd ve dvd yakmadı üstelik sessiz hızlı ve iyi okuyor bir makine alacak olsam yine alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthkls -- 5 Mart 2007; 18:56:10 >
  • Yaklaşık 10 gündür bende kullanıyorum... Yaklaşık 10 DVD, 15 tane de CD yazmama rağmen hiç bir sorun görmedim... Hızı ve sessizliğide cabası
  • bilgisayarımda bakıyorum. "cd sürücüsü" diyor buna.

makinada birtek dvd var. cd sürücü yok. cd ve dvdleri okuyabiliyorum ama dvd yazamıyorum. boş dvd koyuyorum tıklıyorum. e:\erişilemez diyor.

daha önce hiç dvd yazıcım yoktu. çok temel bir hatada yapıyor olabilirim. ne dersiniz?
    nero kurdum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.