Şimdi Ara

Asus Driver Update

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bende asus k52jc laptop var. internette gezinirken asus drivers update utulity programına denk geldim. programı indirdim ve bazı driverların update edilmesi gerektiğini gördüm. sorun şu driver update yapabilmek için asus driver update utulity programının tam sürüm olması gerekiyor. programın deneme sürümleri var ama update yaparken sorun çıkabileceğini düşünerek güvenemedim. asus driver update utulity programı hakkında bana yardımcı olabilecek olan varmı acaba.

• O saçma programa pek itibar etme. Sitesinden tek tek kendin elle güncelle, ve altın kural; sorun yoksa sakın güncelleme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardımınız için teşekkür ederim. laptoptaki başka bi sorun daha var ama çözümü konusunda araştırma yapmama rağmen düzgün bi şey bulamadım. bu sitede sormuştum ama buradanda yardımcı olabilecek biri çıkmadı. belki siz bana yardımcı olabilirsiniz diye düşünüyorum. driver update konusunu açmamın asıl sebebi aşağıdaki diğer sorun aslında.

asus k52jc laptop var. üniv. öğrenciyim yurtta kalıyorum.yurtta kablolu internet kullanılıyor. sorunum şu internet kopma sorunu var. ilk olarak internet gece yada gündüz fark etmeksizin sürekli olarak kopuyodu. bu sorunu gerekli yere bildirdik. yapılan çalışma bina 3 blok halinde içeriden bağlantılı şekilde ve her katta tek dağıtıcı vardı. mesala 2. kattaki dağıtıcı diğer blokların 2. katına da internet veriyodu. şuanda blokları birbirinden ayırdılar. bu sefer internet kopma sorunu daha az olmaya başladı. internet koptuğu zaman saatin oraki simgeye bakıldığında internetin olduğu görünüyo ama hiç bir siteye bağlanmıyo. bizde her seferinde internet kablosunu çıkarıp takıyoduk. bu soruna bakmaya gelen teknik ekip sorunu çözdü. bağlantıyı kontrol ederken arkadaşların laptoplarında kablo takıldığı anda internet bağlantısı neredeyse anında geliyor ama benim laptop ta yaklaşık olarak 5 sn sonra geliyor. kontrol için odaları gezen teknik ekip benim laptop ta sorun olabileceğini söyledi driverlarında sorun olabilir asus larda böyle sorunlar yaşanıyor dedi. driver da sorun yoksa bile ayarlarına bakmak lazım dedi ama bahsettiği ayarın ne olduğunu söylemedi. bu konuda yardımcı olabilmeniz mümkünmü acaba.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gigabyte BIOS Güncelleme Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    LG firmware update
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.