Şimdi Ara

Asus Cucore 5770 Kullanan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar yarın bu kartı alacağım indirimli olduğu için. Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum. Yardımcı olan bir arkadaşa sordum, durmadan başını ağrıtmakta istemiyorum. Varsa bilgili, kullanan arkadaşlar..

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_29181_ASUS_EAH5770_CUCore_2DI_1GD5__1GB__GDDR5__128_Bit__Ekran_Karti.html

Arkadaşlar kartı indirimle 250 Liraya alacağım. Bunun yerine ATI Radeon 5770 mi önerirsiniz yoksa bu kart mı? Eğer ikisi arasında fark yoksa 3 yıllık garanti nedeni ile Asus alacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 5 Aralık 2010; 19:00:41 >

• Hocam 10-20 lira fazlasına 6850 varken alınmaz o kart.Zira zaten ısınan bir kartta değil özel soğutmaya ihtiyacı yok.
  • Bende Hd 6850 önerirm
  • Yani artık eski teknoloji kart alınmaz bu saatten sonra 6850 daha iyidir.

Orijinalden alıntı: .Vertigo.

Hocam 10-20 lira fazlasına 6850 varken alınmaz o kart.Zira zaten ısınan bir kartta değil özel soğutmaya ihtiyacı yok.

En ucuz 6850 345 TL değilmi?

''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.''

♥♥♥ DH KARDEŞLİK TOPLULUĞU ♥♥♥
  • Arkadaşlar bu bahsettiğimiz kartı ben şimdi 250 Liraya alacağım o yüzden tercih ettim. Yoksa 250 liraya ATI Radeon 5770 mi alsam?
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11163-02-20r-hd5770-gddr5-1gb-128bit-ati-dx11-ekran-karti-(11163-02-20r)/productdetails.aspx?I_ID=44540

arada 30tl fark var azımsamayın
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: amashe

en iyi kart
    bütçeye şıp diye oturan karttır..
    ama yinede size bu modeli tavsiye ederim
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11163-02-20r-hd5770-gddr5-1gb-128bit-ati-dx11-ekran-karti-(11163-02-20r)/productdetails.aspx?I_ID=44540

arada 30tl fark var azımsamayın

Hocam para yok + sadece world'e özel o kampanya ve de bitmek üzer, bugün son

Max. 250 TL'ye Asus 5770 alınır mı? Yoksa 2. seçenek VTX 5770 var. Asus'un garanti işlerinde 1 numara diyorlar. + 3 yıl garantisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 5 Aralık 2010; 18:58:59 >

• MuTLu. böyle şeyler için yeni konu açmana gerek yok eski konundan devam edebilirsin, zaten senin Ati Radeon diye bildiğin şeyde bir marka değil, Ati amd chipsetli kartlarda radeon isimlendirmesi yapılıyor, gerisi aynı gpu'dan satın alıp kendi tasarımlarıyla modeli isimlendirerek satan ayrı ayrı firmalar var.

Ati Amd Radeon kartlar içinde Türkiyede en çok tercih sebebi olan Asus ve His markalarıdır çünkü satış sonrası hizmette teknik servisleri kullanıcı dostu olarak anılıyor, Asus markasının artı olarak 3 yıl garantisi vardır. Kısacası mevcut bütcenle Asus Cucore 5770 alman iyi bir seçim olacaktır.

Orijinalden alıntı: damn2u

MuTLu. böyle şeyler için yeni konu açmana gerek yok eski konundan devam edebilirsin, zaten senin Ati Radeon diye bildiğin şeyde bir marka değil, Ati amd chipsetli kartlarda radeon isimlendirmesi yapılıyor, gerisi aynı gpu'dan satın alıp kendi tasarımlarıyla modeli isimlendirerek satan ayrı ayrı firmalar var.

Ati Amd Radeon kartlar içinde Türkiyede en çok tercih sebebi olan Asus ve His markalarıdır çünkü satış sonrası hizmette teknik servisleri kullanıcı dostu olarak anılıyor, Asus markasının artı olarak 3 yıl garantisi vardır. Kısacası mevcut bütcenle Asus Cucore 5770 alman iyi bir seçim olacaktır.

Teşekkür ederim. Hocam o konuyu görenler direkt ilk yorumlara bakarak cevap veriyorlar o yüzden karışıklık oldu baya. Onun için açmıştım konuyu. Yarın alacağım artık 2 gün sonra deneyebileceğim. Akrabalara gitmemiz gerekmiş.. Herkese teşekkür ederim.

• bugun ekran kartini aldim ama akrabalatdayiz 1-2 gun sonra deneyebilcem herkese tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

bugun ekran kartini aldim ama akrabalatdayiz 1-2 gun sonra deneyebilcem herkese tesekkurler

Hayırlı olsun 5770 mi aldın?

''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.''

♥♥♥ DH KARDEŞLİK TOPLULUĞU ♥♥♥
  • arkadasım kulladıgın kart tam yukte max kac derece

Orijinalden alıntı: dhsacit

arkadasım kulladıgın kart tam yukte max kac derece

tam yükte 72 derece @ gpu hızı 950 mhz ram hızı 1350
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhsacit

ben xfx almayı dusnumyorum pek fark olurmu

XFX güzel al

ama hepsi referans model olduğu için aralarında hiç bi fark yok deki sen neden gidip Asus 6870 aldın en pahalısı ben 5830 almıştım 1 hafta sonra 6870 çıktı üstüne para verdim aldım aldığım yerde tek asus vardı :D yoksa en ucuzunu almak en iyisi
  • Hort yapmış gibi olmayımda elindeki kartı satmayı düşünen varmı ?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.