Arkadaşlar bi asus p4p-800x anakart aldım.Fakat anakartı bir türlü o\c edemiyorum.Etsemde 2,4`ü en fazla 2.8 yapabiliyorum.Bu da olsa iyi az da olsa o\c yapıp bilgisayarı açıp kapadığımda anakrt bilgileri ilk haline getiriyo (2,4).Ayrıca bilgisayarın fişini taktığımda bilgisayar kendiliğinden başlıyo gibi oluyor,sonra kapanıyor.Sonra Power tuşuyla normal aciliyor. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
bu o/c dikkat isteyen ciddi bit iştir,bilen birisiyleyapmanı öneririm,
hem gözle görülür bir fark yoksa o/c için uğraşmata değermi?
kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: Şampiyon
Arkadaşlar bi asus p4p-800x anakart aldım.Fakat anakartı bir türlü o\c edemiyorum.Etsemde 2,4`ü en fazla 2.8 yapabiliyorum.Bu da olsa iyi az da olsa o\c yapıp bilgisayarı açıp kapadığımda anakrt bilgileri ilk haline getiriyo (2,4).Ayrıca bilgisayarın fişini taktığımda bilgisayar kendiliğinden başlıyo gibi oluyor,sonra kapanıyor.Sonra Power tuşuyla normal aciliyor. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
Allah sana kolaylık versin kardeş p4p-800x bu anakartı kullanan birisi olarak konuşuyorum bendede pc kapanıyordu açılır açılmaz servise gitti filan derken bayağı yordu bizi
sana da böle problemler çıkartmaz inşallah
acılıp kapanma sorununu cozmek icinwww.asus.com.tw adresinden kullandıgınızdan bir onceki bios surumunu yuklerseniz sorun duzelir. bende yasamıstım aynı problemi.
quote:
bu o/c dikkat isteyen ciddi bit iştir,bilen birisiyleyapmanı öneririm,
+1 yoksa anakart ve işlemcini eline alman an meselesi
arkadaşlar açılıp kapanma sorununu çözdüm ama bios sıfırlama işini çözemedim bunu nasıl çözeceğiz
bios sorunudur o banada oldu sıfır anakartı değiştirdim