Bildirim
Asus a8v den anlıyanlara bir soru
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sadecee soket 939 X2 'leri destekler.Ayrıca en iyi kart olarak 2600XT AGP alabilirsin. _____________________________ -
ya şimdi benim anakartımın kutusunun üzerinde Socket 939 for AMD CPU System Bus 2000MT/s Dual-channel DDR400 diyor yani bu 939 soket anlamına ve x2 yi destekliyor anlamına mı geliyor haa bu arada anakartımın kutusunun üzerinde Athlon 64 // Athlon FX // Athlon x2 işareti var yani destekliyormu x2 yi bu aradahttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=204&productid=bd49985 bu linkteki ekran kartını desteklermi benim pc'm ? bu arada ayberk cevap için sağol bu yazdıklarımıda cvaplarsan cok iyi olur :D veya başka birisi _____________________________ -
agp tüm e.kartları senin anakarta uyar.. ama anakartın x2 işlemcileri destekler mi bilemiyorum. bios güncellemesi olayı çözebilir. sitesinden anakartla ilgili işlemci desteğine bakabilirsin. _____________________________ Dh nin yeni ahlaki erdemleri;
hırsızlık, fuhuş, ahlaksızlık.
bunlarla ilgili eleştiri yaparsanız ceza alırsınız.
fahişeye fahişe, hırsıza hırsız, ahlaksıza ahlaksız diyemezsiniz. -
ya cok sagol wineleven bana tam bir cevap lazm şimdi o site yabancı falandır :D x2 için evet hayır bu arada tekrar sagol _____________________________ -
bende a8v e-deluxe var
x2 işlemcilere via chipset yüzünden destek yok.asus un sitesinden anakart modelini girip cpu support kısmını seçersen orada neler çalıştırabilecğin yazar ama kesinlikle x2 desteği yok
ayrıca bendeki kart pci-ex.sendekinin agp olduguna emin misin arkadaşım.ben gittim yeni 7900gs aldım(pci-ex)
hiçbir sorun yok ama burda işlemcide önemli bi faktör sistemini tam olarak yazarsan daha detaylı yardımcı olabilirim sanırım_____________________________ Volvo XC40 T5 Recharge -
_____________________________ -
çok iyisin bea hirataro cok sagol ahh bide para olsa hemen şimdi alırdımda mağlum derslere baglı eğer iyi gelirse herşeyi alıcagım 
ama bence X2 yerine Opteron al.Opty seni baya götürür. _____________________________ -
hadi ya opteron bilmiyorum fakat FX i biliyorum bu arada FX - x2 den dahamı iyi ? _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: alyfuath
hadi ya opteron bilmiyorum fakat FX i biliyorum bu arada FX - x2 den dahamı iyi ?
Fx X2 den daha iyi ama,hiç gerek yok FX ler çok pahalı.Opteron kalitedir._____________________________ -
@hirotado
senin gibi bende asusun resimi sitesinden baktım resim koymayı bilmediğim için link veriyorum
bu linke görede x2 desteği YOKTUR!
http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us_____________________________ Volvo XC40 T5 Recharge -
pardon özür!!!!
yanlışlık olmuş.sayfanın sonu sonradan açıldı dikkatli bakmamışım.kusura bakmayın mahcup oldum şimdi
_____________________________ Volvo XC40 T5 Recharge -
ya baba opteron iş istasyonları için falan değilmi :s _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: alyfuath
ya baba opteron iş istasyonları için falan değilmi :s
farketmez,sonuçta evde birnevi iş istasyonu
.Sorun olmaz
ya ben bu konuyu taa ne zaman açmıştım ama bi soru daha şimdi Hirotaro resim koymus o resimde yazdıgı gibi yani benim anakartımın en fazla x2 destegi veren modeli Amd x2 4200+ mü yoksa daha üstlerede çıkabilirmiyim x2 5000 , x2 5200 ? _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler