Şimdi Ara

Asus A8N-SLI DELUXE-SES PROBLEMİ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Windows Vista yüklüydü COD 4 oynuyordum elimde Sniper ile oynamıştım baya sonra bir ateş ettim bir anda ses takılı kaldı oyun felan kitlendi PC kitlendi tarrrrrr diye bir ses geldi bende reset çektim sonra ses gelmemeye başladı sürücüleri kaldırdım tekrar kurdum yine aynı Sürücü olarak Realtek kuruyorum onu destekliyor bende format çektim Windows XP kurdum oradada kabul etmiyor sürücü yüklerken uyumlu değil diyor Devam et iptal felan çıkıyor tekrar Windows Vista kurdum ses yok sürücüyü kurarken hep yazılım uyuşmuyor diyor ? ben bundan önce hep aynı driveri kullanıyordum ses aygıtı olarak Vistada High definition Audio aygıtı açık ? bir anlam veremedim lütfen yardım edin

• yokmu yardım edecek ???
  • up yardım lütfenn
  • Hangi driver ı yukluyorsun

realtekte iki installer packet vardı diye hatırlıyorum benim anakartım a8n5x bf2 bf2142 en sık deli gibi oynadıgım oyunlar onboard ses kullanırken en hareketli yogun sahnelerde sanki bazı efektleri veremiyor gibi oluyordu. şimdi x-fi kulllanıyorum öyle bir sorunum yok gerçi ama reset atma gibi takılma gibi sorunlar olmuyordu

driverları kontrol et bide mutlaka bios update ine bak
    ve birde directx9.0c mart 2008 cıktı onu ındırı ver :))
  • cevabladığın için teşekkürler ama ben 2 aydır Vista kullanıyordum durup dururken olan bir problem önceden birşey yokdu çoklu ortam ses aygıtı çıkmıyor bu gün bir kere çıktı bende tanıttım tanıttıktan sonra ses ayarlarına çift tıkladım pc tekrar kilitlendi kaldı Bios uptade yapacağım bakalım ne olacak
  • asusun bios update programından vista da hiç bios update yapmadım onu söyleyeyim

diğer bir husus ise vistaya iyi dayanmam
    nasıl dayanıyorsun o işletim sistemine helal valla :)

bir dene bakalım çünkü aylar önce bir kaç kez vista 64 biti sevmeye calısıp yuklerken ses sorunu bendede cok cıkardı ama driverlardan oldugu belliydi

dene bakalım

peki formatı denedin mi
  • En başındada yazdığım gibi format çekip XP kurdum yine aynı Vista kurdum yine aynı 4-5 defa format çektim ama düzelmiyor bu seferde ses kartını yükleyince pc kilitleniyor donup kalıyor anlam veremedim sürücüsü aynı sürücü yani eskiden ne kullanıyorsam o vistadada aynısını kullanmıştım hiç problem olmamıştı durup dururken oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK : ASUS P45 P5Q-E ANAKART
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

En başındada yazdığım gibi format çekip XP kurdum yine aynı Vista kurdum yine aynı 4-5 defa format çektim ama düzelmiyor bu seferde ses kartını yükleyince pc kilitleniyor donup kalıyor anlam veremedim sürücüsü aynı sürücü yani eskiden ne kullanıyorsam o vistadada aynısını kullanmıştım hiç problem olmamıştı durup dururken oldu

mutlaka farkında olmadan birsey olmus olmalı nforce4 chip setli değilmi seninkide xp deyken realtek kurmana gerek yok ki nvidianın kiler daha iyi ne yaptın bios update i denedin mi
  • Bios uptadeyi denedim Nforce 4 chip setli evt ama öncedende mecbur ses duymak için Realtek kuruyordum şimdi dediğim gibi XP dede Vistadada Sürücüyü kurduğum vakit PC donup kalıor reset atmak zorunda kalıyorum herhalde onboard olan ses kartı iptal olmuş bende biosdan kapadım yeni ses kartı alacam artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

Bios uptadeyi denedim Nforce 4 chip setli evt ama öncedende mecbur ses duymak için Realtek kuruyordum şimdi dediğim gibi XP dede Vistadada Sürücüyü kurduğum vakit PC donup kalıor reset atmak zorunda kalıyorum herhalde onboard olan ses kartı iptal olmuş bende biosdan kapadım yeni ses kartı alacam artık

cok garip ben vista 64bit kurdugumda ses surucusu otomatik tanıyordu nvidianın ki yok die realtek kuruyordum xp de ise nvdianınkini kuruyordum realtekten daha guzel ses veriyor diye

baba sende madem oyuncusun beni dinle ya x-fi xtreme gamer al yada x-fi fatality pişman olmayacaksın onboardan sonra oh be diyeceksin oyunlardaki deneyimin değişecek

kıy parana al ses kartını hem işlemciyide rahat ettirirsin :)))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.