Şimdi Ara

Asus A7S8X-MX hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

anakart : Asus A7S8X-MX

ekran : 256 winfast a340

ram : 512 kingston ddr

hd : 80 gb seagate

işl sis : xp pro sp1

bu sistemi alalı birsene oldu gecenlerde bilgisayarım sürekli restart atmaya başladığı için format atmıştım windows hata falan veriyodu restart atıyodu sürekli. neyse elimde cd falan yoktu bilgisarımdan ozelliklerden parcaların marka modeline baktım doğru sürücüleri indirdim kurdum asus un sitesinden.

formattan sonra ses ve ekran kartlarını tanımamıştı onları yükledim sadece tanınmamış donanım gözükmüyor şuan pcde. asusun sitesinden indirdiğim diğer driverları yüklemedim sadece ekrankartı ve sesi yükledim sadece onları tanımadı diye.ama eskisi kadar olmasada yine restart atıyor mesela 3 saat oyun oynasam 1 kere restart atıyor.board la ilgili yüklemem gereken extra bişey varmı acaba site ingilizce olduğu için anlayamadım ne işe yaradıklarını bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

asus un download adresi aşağıda bakmak isteyen olursa teşekkürler

http://support.asus.com/default.aspx?SLanguage=en-us

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattttt -- 4 Ekim 2005, 13:47:20 >

• Senin anakartın, Athlon XP/Sempron, Socket A, 741GX sis chipsetli anakart.
    http://www.sis.com/download/
    adresinden ses,agp,anakart driverlarını indir ve yukle.
    "Chipset software
    "IGP Graphics drivers"
    "Audio Drivers"
    "Network Drivers"
    "Other Utilities&Tools"

bölümlerine gireceksin.

quote:

Orjinalden alıntı: murattttt

selamlar benim sistemim

anakart : Asus A7S8X-MX

ekran : 256 winfast a340

ram : 512 kingston ddr

hd : 80 gb seagate

işl sis : xp pro sp1

bu sistemi alalı birsene oldu gecenlerde bilgisayarım sürekli restart atmaya başladığı için format atmıştım windows hata falan veriyodu restart atıyodu sürekli. neyse elimde cd falan yoktu bilgisarımdan ozelliklerden parcaların marka modeline baktım doğru sürücüleri indirdim kurdum asus un sitesinden.

formattan sonra ses ve ekran kartlarını tanımamıştı onları yükledim sadece tanınmamış donanım gözükmüyor şuan pcde. asusun sitesinden indirdiğim diğer driverları yüklemedim sadece ekrankartı ve sesi yükledim sadece onları tanımadı diye.ama eskisi kadar olmasada yine restart atıyor mesela 3 saat oyun oynasam 1 kere restart atıyor.board la ilgili yüklemem gereken extra bişey varmı acaba site ingilizce olduğu için anlayamadım ne işe yaradıklarını bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

asus un download adresi aşağıda bakmak isteyen olursa teşekkürler

http://support.asus.com/default.aspx?SLanguage=en-us

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 4 Ekim 2005, 14:15:09 >

• eminmisin benim ses kartı soundmax diye gözüküyodu formattan önce mesela audio driver a girdim soundmax la iligli bişey yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattttt -- 4 Ekim 2005, 14:47:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK ASUS P4S800D-X ANAKART
    17 yıl önce açıldı
    Asus XONAR SE vs. realtek alc892
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.