< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ASRock Z790 Pro RS DDR5 anakart nasıldır ?

-
-
Aynı markanın Z790 PG Riptide ddr 5 modelini 12600kf ve 13400f işlemcilerle kullandım. Gayet başarılı bir marka ve modeldi.
Başlıkta belirtilen pro modelide başarılı diye biliyorum. Bios update ile 14. nesil işlemcileri de destekliyorlar.
Ben kendimkin de bir sıkntı görmedim. Biosta öyle karışık değil. Diğer anakrtlarda biosa hakim olan asrockta da sıkntı yaşamaz.
Asrock bazı modellerini diğer 3 bilenen markaya göre bazen daha uyguna veriyor. Bazı modelleri de aynı fiyat. Ben kullanımda bir sorun yaşamadım. TR den alınırsa 2 yıl garantili zaten ürünler...
-
Teşekkürler hocam bilgiler için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Taaaa 478 pin zamanindan beri asrock ürünleri kullanirim. Asrock her zaman fiyatindan fazlasini verir. Ürünleri iyi ve kalitelidir. En son am5 sistemde asrock b650 anakart kullandim. Çok memnun kalmistim. Alin kullanin firma ürünlerinin memnuniyet orani epey yuksek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Asrock PG z790 Riptide 14700kf P Core 5.7ghz E Core 4.4ghz günlük kullanıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence gayet iyi değerler. Ben tabi oc ile uğraşmadım oc performansı içi bir şey diyemem. Standart kullanımda hiç üzmedi.
-
Merhaba 14700K için bu anakart nasıldır ?
Ekran kartım msi olduğu için anakart msi almak istiyorum.
www.vatanbilgisayar.com
MSI PRO Z790-A MAX WIFI Intel Z790 Soket 1700 DDR5 7800MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/msi-pro-z790-a-max-wifi-intel-z790-soket-1700-ddr5-7800mhz-oc-m-2-anakart.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 1 Şubat 2024; 18:15:41 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Linkteki anakart kalitelidir marka ve model olarak. Msi da Pro modellerde A olan model üst seviye dir. P olan model biraz daha alt seviyedir mesela. Linkteki model iyi yani...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan1982DZC -- 15 Şubat 2024; 12:10:13 > -
Çok teşekkürler üstadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X