Şimdi Ara

ASUS A7S333 e USB2.0 ı nasıl yüklerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ASUS= A7S333

SİS 745

DDR333/

SocetA462

Pegasus webcami taktığımda USB 2710 Camera bir HI-SPEED USB aygıt olduğundan HI-SPEED olmayan bir bağlantı noktasına takıldığında düşük hızda çalışır. Bu aygıt yüksek hızlı bağlantı noktasına taktığınızda daha iyi çalışır.Bu bilgisayarda yüklü HI-SPEED USB ana denetleyici yok eklemelisiniz diye uyarıyor.Fakat anakartın CD sinde USB2.0 drıver yok.
    Anakarta bu özelliği nasıl yükleyebilirim.Yardımlarınızı bekliyorum.
    İki işletim sistemi kullanıyorum.C de Win98 / D de XP professional.selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oder -- 5 Mayıs 2006; 0:27:36 >

• 1.yanlış yer
    2. XP SP2 yükle Sonra aygıt yöneticisi "yenile" de
    3. olmazsa nette anakartın modelini yazark USB2.0 driver ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpress -- 5 Mayıs 2006; 0:37:42 >
  • o anakartın usb 2.0 desteği yok galiba ben de kullanmıştım bi ara
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalakın

o anakartın usb 2.0 desteği yok galiba ben de kullanmıştım bi ara

evet dostum usb 2.0 desteği yok sp2 yüklü ben güncellemesini arıyorum.
    SİS 745 olarak usb2.0 driver bulamıyorum.
  • sis745 olarak usb 2.0 driver yokturki o çipsette usb 2.0 olmadığı için ben de hiçbi sorun çıkmamıştı o anakarta bununla ilgili
  • Arkadaşlar A7S333 anakartına USB 2.0 Driver yükleme imkanımız yokmu.
    Bir çare varsa bilgilerinizi rica ediyorum selamlar...
  • sp2 yi kur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı anakart bende var, bu anakrtın usb 2.0 desteklemez.

Benim gibi pci usb kart takman lazım bilgisayara. 2 port ve 5 portluk kartlar gittigidiyorda satılıyor, ben aldım çok memnunum. Ama webcam için usb 1.1 yeter gibime geliyor, bakma o çıkan standart bir uyarı, daha çok mp3 playerlar için geçerli, yoksa webcamin çalışma hızını etkilemez bence usb 1.1 olması. Ama illa alcam diyosam link aşağıda.

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1978301
  • ASUSUN SİTESİNDEN GİR YÜKLE
  • +1 tek çözüm bu donanım eklemen lazım, driver, software vb. şeylerle sorunun çözülmez
    quote:

Orjinalden alıntı: afacan1984

Aynı anakart bende var, bu anakrtın usb 2.0 desteklemez.

Benim gibi pci usb kart takman lazım bilgisayara. 2 port ve 5 portluk kartlar gittigidiyorda satılıyor, ben aldım çok memnunum. Ama webcam için usb 1.1 yeter gibime geliyor, bakma o çıkan standart bir uyarı, daha çok mp3 playerlar için geçerli, yoksa webcamin çalışma hızını etkilemez bence usb 1.1 olması. Ama illa alcam diyosam link aşağıda.

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1978301

• Arkadaşlar A7S333 anakartına USB 2.0 Driver yükleme problemini çözdüm.Belki aynı sorunu yaşayan arkadaşlara faydası olur diye yazıyorum.
    1-USB 2.0 kart alıp takıyoruz.
    2-Anakartımızın BIOS ve diğer güncllemelerini yapıyoruz.bunlarıwww.asus.com sitesinden bulursunuz.
    3-Microsoft update den XP USb 2.0 SP2 güncellemesini indirip yüklüyoruz.Bunu yapmazsak bilgisayarda sık sık kitlenme oluyor.Kolay gelsin selamlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.