Şimdi Ara

||| Asus A42JA-VX095V Kullanıcıları Kulübü ||| 14' / i7 740Q / HD 5730 (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.817
Cevap
5
Favori
125.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Epeydir araştırıyorum 14" ve altı oyun oynanabilir performansta (128 bit ekran kartlı) notebook Acer, PackardBell ve Asus ta var. Acer in piyasada birtek lacivert renkli bir modeli var, Packard Bell tipini beğenmedim. Geriye Asus kaldı. Asus un konu başlığındaki modeli de dahil piyasa da 14" i yok nedense. Nerede satılır bu Asus lar?
    Slm
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibaba

Arkadaşlar Merhaba,
    Epeydir araştırıyorum 14" ve altı oyun oynanabilir performansta (128 bit ekran kartlı) notebook Acer, PackardBell ve Asus ta var. Acer in piyasada birtek lacivert renkli bir modeli var, Packard Bell tipini beğenmedim. Geriye Asus kaldı. Asus un konu başlığındaki modeli de dahil piyasa da 14" i yok nedense. Nerede satılır bu Asus lar?
    Slm

Yanılmıyorsam bir tek Bimeks ve İstanbul Bilişim'de satıldı.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/a-series-a42ja-vx095v-asus-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,21839.html

Bimeks'in sitesinde görünmüyor.İstanbul Bilişim'in sitesinde var ama arayıp stok sorman gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: oricalcus

* AMD Catalyst™ Display Driver 12.2 *

> http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx (Windows 7 - 64 Bit)

oyunlarda performans artışı varmı yenı driver da ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

quote:

Orijinalden alıntı: oricalcus

* AMD Catalyst™ Display Driver 12.2 *

> http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx (Windows 7 - 64 Bit)

oyunlarda performans artışı varmı yenı driver da ?

>http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalystSoftwareSuiteVersion122ReleaseNotes.aspx

Tüm değişimler bu sayfada.

• Merhaba!
    beni de kaydeder misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: husokal

Merhaba!
    beni de kaydeder misiniz

ekledim hoşgeldin aramıza
  • Hoşbulduk

konu arası bir çok kez gördüm ama bir türlü net cevap veren bulamadım
    Bizim canavar Sata3 destekliyor mu ??
  • quote:

Merhaba!
    beni de kaydeder misiniz

hoşgeldin aramıza :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TGYüksel

quote:

Merhaba!
    beni de kaydeder misiniz

ekledim hoşgeldin aramıza

Merhaba ;

Benim eski kullanıcım 19 uncu sırada senden ricam mevcut olan nickim ile güncelleme yapabilirmisin. MGAHAN93 olarak revize edersen sevinirim.

Eski kullanıcımın şifresini unuttum kilitlendi bende yeni kullanıcı edindim.
  • Aynı soruyu Asus yetkili servisine yönelttim. Diğer SSD almayı düşünen arkadaşlar için yardımcı olur:

Malesed SATA 3 ü desteklemiyor arkadaşlar :

Integrated Serial ATA Host Controller
    —Up to six SATA ports
    —Data transfer rates up to 3.0 Gb/s(300 MB/s).
    —Integrated AHCI controller

Hard Disk Drive ?
    2.5” 9.5mm SATA2 HDD Supported for Primary HDD ?
    Supported capacities of 5400RPM 250/320/500/640 GB & 7200RPM 320/500GB

It dose not support SATA 3.
  • bu durumda olanlar var mı arkadaşlar? şarjı bitti, sonra fişe takamadan kapandı açtığımda böyle oldu :) 17/01/11 de aldım.. garanti süresi 2 yıl değil mi arkadaşlar,

Şimdi ne yapmam konusunda yardımcı olur musunuz?

||| Asus A42JA-VX095V Kullanıcıları Kulübü ||| 14' / i7 740Q / HD 5730
  • ben bu notebook'u satsam kaçtan gider, geçen sene 31 aralıkta bimeksten aldım, baya bi para verip garanti uzatımı yaptım, 5 yıl garantisi var.
    fikri olan, ya da bizzat satmış-almış olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elliyedi

ben bu notebook'u satsam kaçtan gider, geçen sene 31 aralıkta bimeksten aldım, baya bi para verip garanti uzatımı yaptım, 5 yıl garantisi var.
    fikri olan, ya da bizzat satmış-almış olan?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=58601295
  • Bataryanın garantisi ayrı mı arkadaşlar, üsteki resimde batarya poşetinde ufak mavi bir kart gibi bir şey var.. bilgilendiriniz lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihlik

bu durumda olanlar var mı arkadaşlar? şarjı bitti, sonra fişe takamadan kapandı açtığımda böyle oldu :) 17/01/11 de aldım.. garanti süresi 2 yıl değil mi arkadaşlar,

Arkadaşlar?

Garanti kağıtları yakınında olan biri yardımcı olabilir mi... SOrun hala devam ediyor..

• quote:

quote:

bu durumda olanlar var mı arkadaşlar? şarjı bitti, sonra fişe takamadan kapandı açtığımda böyle oldu :) 17/01/11 de aldım.. garanti süresi 2 yıl değil mi arkadaşlar,

Arkadaşlar?

Garanti kağıtları yakınında olan biri yardımcı olabilir mi... SOrun hala devam ediyor..

Direk servise götür değiştirirler birde genel bakım yaparlar. çok ısınıyor da dersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mgahan93

quote:

quote:

Arkadaşlar?

Direk servise götür değiştirirler birde genel bakım yaparlar. çok ısınıyor da dersin.

Kesinlikle biran evvel servise götürmelisin hemen değişim yaparlar. Ben de 1 ay kadar önce pilimi değiştirdim ki benim yüzde 60 tan daha azdı aşınma.

• quote:

Orijinalden alıntı: TGYüksel

quote:

Orijinalden alıntı: mgahan93

quote:

quote:

Arkadaşlar?

Kesinlikle biran evvel servise götürmelisin hemen değişim yaparlar. Ben de 1 ay kadar önce pilimi değiştirdim ki benim yüzde 60 tan daha azdı aşınma.

Sonunda cevap veren oldu :) Teşekkür ederim, Sanırım garanti kağıtı tek..

son bir soru daha.. Sadece pili götürmeyi düşünüyordum genel bakım daha cazip geldi.. ama içerisindeki verileri yedeklemem gerekmiyor değil mi? Harddiskte sorun yok biliyorum ama, götürdüğümde sormadan değiştirirlerse üzülürüm..

• muhtemelen degiştirirler ama sadece pili yollayamıyorsun tahminim laptobu komple vermen lazım ayrıca aklında olsun ups bedava gönderip alabiliyorsun inş sıkıntı çözülür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneren86 -- 25 Mart 2012; 22:09:11 >
  • Arkadaşlar, Şu anda sorun yokmuş gibi gösteriyor... kırmızı çarpı işareti yok kayıpta:%19 :// anlamış değilim yine de götüreceğim..

kargo işi nedir hocam, servise kendim götürsem olmaz mı? garanti belgesinde servisler yazıyordu.. Nasıl yapayım..

bu sorduğum sorular inan tuhaf geliyor, Hani araştırmadan etmeden soranlar felan var ya :) kendimi onlar gibi sandım bir an.. ama inanın bu konuda çok az bilgi sahibiyim..
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.