Şimdi Ara

asus a 6000 ethernet kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asusu a 6000 vm marka laptobu dün 2. el olarak satın aldım
    satan kişi bana format attıktan sonra kullanırsan daha iyi olacagını belirtti

bende bu söz üzerine recover cd kullanarak format attım
    ve laptop açıldıktan sonra ethernet denetleyicisinin üzerinde ünlem işareti çıkıyor ve bir kaç donanımıda tanımıyor
    her bilgisayar başlangcın da yeni donanımları buluyor
    ve orjınal drıver cd ile yüklemeye çalışıyorum bulamıyor
    int. baglanıp arama secenegınıde kullanamamı öneriyor kullanamıyorumı

ethernette yüklü degil wirelessde çalışmıyor
    laptopbumla int. giremiyorum
    orjınal drıverler elımde mevcut ama seçili donanımı yükleme esnasında
    3 sn kadar bekliyor ve failed yazıyor yüklemüyor
    ama farklı tanıyan donanımları yükleye biliyorum
    ve bazen etherneti kaldırdıgım da yeniden yüklene biliyor
    ama kaldırıp yüklemekte sorunu çözmüyor...

ethernetkartının markası marvell yugobıt
    belki yardımcı olurken bana bilmeniz gerekir diye süylüyorum saygılarımla

• sanırım sorunun sürücü yüklemek ile çözülmeyecek bir sorun. Yani sıkıntı donanımsal gibi görünüyor. Emin olmak için laptoba başka bir işletim sistemi kurmayı deneyin (Windows 7 rc olabilir) tüm donanımlarınızı (kart okuyucular dışında sorunsuzca tanıyor)
    Ya da recovery yaptığınız işletim sistemi şayet xp ise vistayıda deneyebilirsiniz. eğer aynı sıkıntıları o işletim sistemlerindede yaşarsanız büyük ihtimalle donanımsal bir sıkıntı var demektir.

Gerçi denemişsinizdir ama bunuda belirteyim:
    bir internet cafeden ya da internet erişimi olan başka bir bilgisayardan
    http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us
    adresinden laptobunuzun modelini seçin ve güncel driverlerini bir usb belleğe ya da cd ye alın, o şekilde deneyin.

• sölemeyi unuttugum bir ayrıntı format atmadan önce wireless modem den kablosuz ağ adımı buldum yanlız int. sayfası geç acılınca söledigim gibi format attım

laptop bana teslim ediliyken donanım sorunu yoktu formattan sonra dün sabah bir den bütün donanımlar tanınmış haldeydi wireles ışıgı yandı ag adımı buldum ama baglanamadım çünkü nasıl baglanacagımı bilmiyorum kapattım sonra 15 dk sonra yeniden açtım ve aynı donanımlar yeniden tanınmamıştı
    bende sistem geri yükleme yaptım ve tekrar aynı donanımlar tanınmıyordu

bilgisayarcılara götürdüm %99 format la işi cözeriz dediler ama ben yaptırmak istemedim çünkü teknik bilgi olmazsa ne zamana kadar parayla yaptırılır bu iş

• 20 ila 40 lira arasında format atarlar. piyasa bu durumda (Ankarada)
  • bu gün bilgisayarcılara gittim ve bilgi toplamaya çalıştım ama nafile yalnız birkaçından biraz kopara bildim dedilerki asus drıverlerı kourmak zor drıveri klasöre kopyalayıp sonra kuruyon gibi birazcık bilgiyi çıtlattılar ama anlayamadım bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütven yardım etsin çok mahcup durum dayım
  • merhabalar . . .

arkadaslar gerçi konu baya bi maziye dayalı fakat bundan sonra aynı sorunu yasıyacak olan arkadaslar için söliyeyim asus a6000 laptoplarda ethernette bir sıkıntı varsa mutlaka wirelles donanımında da sıkıntı vardır çözümü wirelles kartının değişimi ile sonuçlanır . . .

Bilgi paylaşmaktır . . .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.