Şimdi Ara

Asus 9550, MSI 9550, Palit 9550 Hangisi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • MSI
  • aslında asusun kalitesi tartışılmaz tabii ki yalnız şu var
    msi da ramler samsung yani markası belii modeli belli iyi oc yapılıyor
    diğer yandan msı da fan daha büyük soğutucu daha büyük bu da oc için beya bi avantaj sağlıyor tabii ki
    bu yüzden ben msı almayı düşünüyorum
  • Arkadaslar yorumlariniz icin cok tesekkur ediyorum.

Ozan©® ve YasiN® arkadaslarimin onerilerine uyup MSI - NX6200 TD128 AGP 125+KDV ye aldim.
  • en iyisini yapmışsın
    ayrıca bu karın leadtek olanıyla cmanisali2001 2.5k aldı 3d2k5 de
    vmod pipe mod la sende alırsın
    ayrıca bu kart 9550 den daha iyidir
  • MSI
  • oc konusunda msi ın eline kimse su dökemez valla
  • Ben asus kullanıyorum imzadaki değeri zındık geçmiyo dolayısıyla msi diyorum....
    Ama şans faktörü herşeyin önünde gidiyo bu o/c mevzuunda haberin olaa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozan©®

öyle olabilir belki ama aralarında da neredeyse 2 kat fiyat farkı var. MSI 9550 69$. yani ona bakarsan gitsin daha iyi diye X800, 6600GT falan alsın.

ben bu kartı 555/690 mhz de çalıştırdım artifactsiz. bu paraya bu performansı nsl alabilirsin ki başka? ayrıca o kartın(MSI 6200) hızları 350/275 olarak görünüyor. bu hızlara ulaşabilip MSI9550 performansını geçebilecek mi? ya da(daha yeni teknoloji olduğu için) geçse de bariz fark atabilecek mi? aradaki fiyat farkı bence çok fazla.

son olarak @Ruggie kardeş güle güle kullan, hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çerkez -- 21 Haziran 2005, 18:28:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: çerkez

quote:

Orjinalden alıntı: Ozan©®

öyle olabilir belki ama aralarında da neredeyse 2 kat fiyat farkı var. MSI 9550 69$. yani ona bakarsan gitsin daha iyi diye X800, 6600GT falan alsın.

ben bu kartı 555/690 mhz de çalıştırdım artifactsiz. bu paraya bu performansı nsl alabilirsin ki başka? ayrıca o kartın(MSI 6200) hızları 350/275 olarak görünüyor. bu hızlara ulaşabilip MSI9550 performansını geçebilecek mi? ya da(daha yeni teknoloji olduğu için) geçse de bariz fark atabilecek mi? aradaki fiyat farkı bence çok fazla.

son olarak @Ruggie kardeş güle güle kullan, hayırlı olsun

Amcaoğlunda Pipeline ı açılan 6200 var ve en son 3D MARK 2001 den max. 17000 puan almıştı. Sistemi 3000+ venice ve DFI mobo. Sistem OC limiydi hatırlamıyorum. Ama 6600GT olan 6600 lerden veya 9800XT olan 9800PRO lardan almadıktan sonra verdiğiniz paranın her kuruşunu hakeden tek kart 9550 ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaRaCHaY -- 21 Haziran 2005, 19:47:25 >

• arkadaşlar şu an piyasada 128 lik kart nerdeyse kalmamış ancak ben abit in 128 lik 9550 sini buldum anakarları falan iyidirde abitin ekran kartlarını hiç bilmiyorum anakartlar gibi ise iyidir bi de son zamanlarda distrübütör değişikliği nedeniyle sancılı bir dönem oldu ne dersiniz alayımmı almayayımmı acil cevap bekliyorum lütfen şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

arkadaşlar şu an piyasada 128 lik kart nerdeyse kalmamış ancak ben abit in 128 lik 9550 sini buldum anakarları falan iyidirde abitin ekran kartlarını hiç bilmiyorum anakartlar gibi ise iyidir bi de son zamanlarda distrübütör değişikliği nedeniyle sancılı bir dönem oldu ne dersiniz alayımmı almayayımmı acil cevap bekliyorum lütfen şimdiden teşekkürler

9 aylık konuyu hortlatmışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: bindokuzyüzseksen

quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

arkadaşlar şu an piyasada 128 lik kart nerdeyse kalmamış ancak ben abit in 128 lik 9550 sini buldum anakarları falan iyidirde abitin ekran kartlarını hiç bilmiyorum anakartlar gibi ise iyidir bi de son zamanlarda distrübütör değişikliği nedeniyle sancılı bir dönem oldu ne dersiniz alayımmı almayayımmı acil cevap bekliyorum lütfen şimdiden teşekkürler

9 aylık konuyu hortlatmışsın

• Cidden yaaa, ben de yazmışım bu konuya ama o zamandan bu yana imza değişmiş anlamı kalmamış post'un.
    Neyse eski değeri yazayım da bakacak olan olursa faydam dokunsun.
    Asus 9550 128mb 410/270(*2).
    9550 serisinde kesinlikle MSI
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

MSİ>ASUS>PALİT OLSUN SIRALAMAN

ayrıca bizzat da denedim msi 128 mb 500*620 de stabil çalıştı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seasoul -- 11 Mart 2006; 15:58:06 >
  • hocam bence powercolor al hem powercolorun 256 mb cok ii overclock oluyo 128 td ler kadar olmasada ii overclock oluyo
    zaten bu 9550 serisi 9600 la hemen hemen aynı ama tabi 128 td ler daha ii
  • vallagh konu hortlamışken,bende gireyim dedim ve dalıom:P
    bende şimdi, agp veriyoluna 256mb ekran kartı almayı düşünüyorum..
    ama kararsız kaldım...

bi arkadaş diyorki,nvidia chipset ; diğeri de diyor ki, ati chipset..

aptallaştım vallagh..
    (ha bide 120,130ytl civarı yeterli mi?? yetmezse,ilave edeceğim;) )

şimdi sorum: 256mb tavsiyeniz var mı??
    seri no'su ile almayı istiyorum.. 256 mb olup ta,128bit desteği olan ekran kartını almak mantıklı değil gibi..
    şimdiden teşekkür ederim;)

saygılar..
  • MSI ya sallayan Levazım Yarbaylarımız var..Ben hem asus hemde msı kullandım..Asus 'un ramleri hynix idi....seçerek aldığım Msı 'ın ramleri ise samsung idi...Ve bu iki kart arasında şöyle bir fark vardı...250/400 gibi geliyor herhalde bunlar geçmiş zaman pek hatırlamıyorum (üzerine 2 tane ekran kartı aldım)

asus'un ramleri 52x artifak verdi
    msı'ın ramşeri 65x kadar çıktı...

şimdi sadece ondan uzak dur buna biraz yaklaş yazacağınıza nedinide yazınki millete yol göstersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpermeric

MSI ya sallayan Levazım Yarbaylarımız var..Ben hem asus hemde msı kullandım..Asus 'un ramleri hynix idi....seçerek aldığım Msı 'ın ramleri ise samsung idi...Ve bu iki kart arasında şöyle bir fark vardı...250/400 gibi geliyor herhalde bunlar geçmiş zaman pek hatırlamıyorum (üzerine 2 tane ekran kartı aldım)

asus'un ramleri 52x artifak verdi
    msı'ın ramşeri 65x kadar çıktı...

şimdi sadece ondan uzak dur buna biraz yaklaş yazacağınıza nedinide yazınki millete yol göstersin

Msı'nın bellekleri iyi çıkıyor ancak şuana kadar gördüğüm kadarıyla msı 9550'lerin bellek zamanlamaları asuslara göre oldukça yüksek. Bu sebeple daha yükseğe çıkıyor ve haliyle aradaki fark daha az oluyor olması gerekenden.(Asuslar'da 600mhz gören/geçen belleklere sahip modeller oluyordu bir aralar(Samsung kullananlar.(Hatta 740mhz gören bir Asus vardı forumda. Sanırım voltaj verilmişti)). Bir kısmı da 540 gibi değerlerde kalıyor(Hynix)).

Sanırım farkın esas sebebi yüksek işlemci hızı.

Tabii arkadaşın alttaki yazısını düşünürsek çok tartışmaya da gerek yok. Msı'nın saat hızındaki üstünlüğü yeni oyunlarda pek işe yaramaz artık. Cod 2'de dx9'da kare/sn yerlerde sürünürken 50mhz işlemci hızı farkı ne işe yarar bilinmez:)

quote:

9550 bırakın artık yetti , üstüne azcık daha para128MB HİSexcalibur 9600XT alabilirsin, 102 dolara leadtek a6200td alabilirsin sansın varsa kart ''A2'' cıkarsa 8pipe ve id mod ile 6600 yapabilirsin!!(6200=102dolar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 12 Mart 2006; 1:06:25 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.