Şimdi Ara

ASUS 570GTX DC2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    580 gtx almak istediğim için kartı satmak istiyorum 21/04/2011 faturalıdır 2yıldan fazla garantisi vardır kutu ve içerik tam fatura garanti belgesi yok asusta bunlarada gerek yok boğaziçinden sorgulayabilrsiniz 600tl izmir içi elden teslim edebilirim

http://www.sanalpazar.com/Asus-570-Gtx-Dc2__isp2553102

ASUS 570GTX  DC2

ASUS 570GTX  DC2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rpdstar -- 20 Şubat 2012; 5:48:09 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bedava derseniz sizden ancak o zaman alisveris yapmayi dusunurum. O kadar olumlu alisverise hayret...........
    Su forumda kimseye kizmadim size kizdigim kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: replas

Bedava derseniz sizden ancak o zaman alisveris yapmayi dusunurum. O kadar olumlu alisverise hayret...........

Adamın her açtığı ilanda satıcıyı zor durumda bırakıyorsunuz.Ne yaptı size paranızı aldı ürünü mü yollamadı ya da bozuk mal vs. mi sattı bu denli kin beslediniz.Gerçekten merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can21 -- 2 Şubat 2012; 1:13:13 >
  • EVET YA RESPLAS HOCAM MERAK ETTIM BENDE NE YAPTI BU ARKADAŞ SİZE
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuneyt333

EVET YA RESPLAS HOCAM MERAK ETTIM BENDE NE YAPTI BU ARKADAŞ SİZE

+1
  • bende anlamadım. daha 3 gün önce sağolasın hocam falan denilmiş. 3 günde kim kimin tavuğuna kışt dedi?

http://forum.donanimhaber.com/m_57336285/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57338090

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeGeND_LeGeNDaRy -- 6 Şubat 2012; 23:21:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can21

quote:

Orijinalden alıntı: replas

Bedava derseniz sizden ancak o zaman alisveris yapmayi dusunurum. O kadar olumlu alisverise hayret...........

Adamın her açtığı ilanda satıcıyı zor durumda bırakıyorsunuz.Ne yaptı size paranızı aldı ürünü mü yollamadı ya da bozuk mal vs. mi sattı bu denli kin beslediniz.Gerçekten merak ettim.

valla bende merak ettim.rpdstar nicli arkadaşımızla şahsen izmirde tanıştım ve elden kart aldım.iyi bir insan.bide titiz bu konularda.ama size ne yaptı ?valla bende çok merak ettim...yapmaz o arkadaş bozuk bişiiii...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS GTX 980 Strix OC
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende bu aralar kartta bakıyordum sorun ne acaba acıklma yaparsanız sevinirim.
  • sorun vs yok delinin biri kuyuya taş atmış sizde takılmışınız almak isteyen benle görüşsün

• boğaziçinin diğer ürünleri gibi garanti sadece boğaziçi tarafından mı veriliyor yoksa türkiye asus distribütör garantisi var mı?
  • boğaz içinden sorgulandı 2 yılı aşkın garanti var çizgiden sorgulanmıyor zaten bugüne dek çizgiden sorguladığım hiç bir ürünün garantisi görünmedi ama sorun çıktığında çizgiye gönderdim sorun olmadı

• Vay yurumus gitmis konu :) saygisizca konustu. kaziklama gibi bir durum yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.