Kaldırmaz hocam etmeyin yeni asus 350w cihazların içi bomboş,zaten Delta yapımı psular,hiç de kaliteli olduğu söylenemez,ben o psulara P IV sistem emanet etmem,kaldı ki o tip bi ekran kartı olan sistemi hiç emanet etmem...
çizgi elektronik testlerini sorunsuz geçen asus psu lar, hangi döneme aitti?Yani yeni ve kötü olanlar ne kadar süredir piyasada???
imzanızdaki psu ya bakinca zaten asus sizin için çerez gibi birşey olsa gerek...
bende de aynı psu vardı. 3870 aldım. normal çalıştı. az grafik ayarını yükseltince ya driver hatası verip vista oyunu durduruyrdu ya da reset atıyordu. heme bir high power 500 aldım... OHHH be dedim hiç düşünme bir yerlere zarar veririsin. en kötüsü ruhuna zarar verirsin.
arkadaşım yukarıda yazdığım ama dikkate almamışsın sanırım. sana şöyle söyleyeyim o zaman imzamdaki sistem bu overclock lu haliye 236v çekiyor.@kunteper arkadaşım da saolsun ss leri koymuş.herşeyi psu ya bağlamak burda gelenek olmuş heralde. yani fazla powerın zararı olmaz ilerde almana gerek kalmaz ama paran yoksa boş yere kasma derim.
kardeş bence psu'nu direkt olarak değiştir çünkü zamanla bütün sistemde bi çökme oluyor kendimden biliyorum bizzat.
Arkadaşım eğer PSU'yu değiştirmeyi düşünüyorsan sana GLACİALPOWER 550 W. önerebilirim. 90 ytl gibi bir fiyatı var. Gerçek 550 watt.
Ben kullanıyorum. Gerçekten çok iyi
ya bu psu işini abartmayın kutusunda yazar tabi 400-500...... w psu kullanın diye.bunlar hep kazıklama stratejileri.benim psu ya dandik dediler bakın eskiden x1950pro yu ve şimdi de 8800gt yi nasıl hoplatıyor
yav arkadaşlar benim sistemimdede kasam aopen qf50-g02 350watt peak sürekli olarak 300watt veriyor ben bu kasayla e2160 işlemc( 2.3ghz olarak ramlar 667 idi 850 falan oldu)gigabyte gcmx-s2 anakart 250gb samsung hard disk 2gb veritech ram ve 2600pro ile kullandım(ekran kartı işlemci hızı 800mhz olarak overclockla)ama banamısın demedi crysis oynuyordum orta ayarlarda hatta bazı ayarlar iyi olarak 30fps hızda ben öyle çok iyi anlayan biri değilim ama power konusu abartılıyor gibi geliyor bana glacial power gerçek 550 wattmı yani pasif pfc %76 verim var sanırım bu power kesintisiz 420watt falan veriyor sanırım 500watt değil
demekki benim frisby 450w 200w bile etmiyo. hd3870le sistemi kaldırmıyo.
quote:
Orjinalden alıntı: sendomi
yav arkadaşlar benim sistemimdede kasam aopen qf50-g02 350watt peak sürekli olarak 300watt veriyor ben bu kasayla e2160 işlemc( 2.3ghz olarak ramlar 667 idi 850 falan oldu)gigabyte gcmx-s2 anakart 250gb samsung hard disk 2gb veritech ram ve 2600pro ile kullandım(ekran kartı işlemci hızı 800mhz olarak overclockla)ama banamısın demedi crysis oynuyordum orta ayarlarda hatta bazı ayarlar iyi olarak 30fps hızda ben öyle çok iyi anlayan biri değilim ama power konusu abartılıyor gibi geliyor bana glacial power gerçek 550 wattmı yani pasif pfc %76 verim var sanırım bu power kesintisiz 420watt falan veriyor sanırım 500watt değil
yanlışınız var. %76 verim demek şebekeden 724 watt çekip size 550 watt vermesi demektir.
İşinizi şansa bırakmayın derim.Almışken gerçek 400 watttlık bir psu alın rahat edin.
evet en az 400 watt kaliteli psu olmalı bu kartlar için.
arkadaslar pc mi dun aldım ve butun oyunlarda aşırı derecede anlık donma oluyor.... ram saten 3gb gorunuo ...yeni vista kurdum ama sorun devam ediyo
amd 6400+ asus 3850 2x2gb cross ram 667mhz 400gb sata hdd asus m2nx-plus fl-550 psu 400w
m3a le degıstırecem anakartı ama sorun gıdecekmı bılmıom...yoksa 2, bir psu mu takmalıyım?
ram zaten 3gb görünür. daha fazlası için 64 bit xp veya 64 bit vista kullanmanız lazım. anlık donmalar için ise öncelikli olarak temiz bir kurulum ve ondan sonra güncel driverleri yüklemenizi öneririm. sorun devam ederse çözüme bakılır.
Benim imzamdaki sisteme bak , Aopen 350 watt kasam var tv kartı da taktım extradan baya kaldırıyor. Ama zorlanıyodur diye düşünüyorum:) yakında 500 watt alcam bi tane:)
yenıden lisanslı vista kurdum ama halen donmalar devam ediyor... fl-550 400w psupply yetmiyormu acaba 3850 ek.kartına anlamadım ama kullananlar var intel konfigrasyonda..... ne yapmam lasım bır fıkrı olan varmı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme