Şimdi Ara

Asus 31.5 ROG XG32VQR(Bitmek Tükenmeyen Bilmeyen İade Çilesi)Dfs Bilgisayar N11 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Roronoa Zoro R kullanıcısına yanıt

    Ben size demedim aslında hocam 2.el satışı için.

    Siz bu ürünü kusurlarından dolayı iade ettiginiz için söyledim. Kutu açılmış, cart curt diyorlar ya.. icabında ürünü iade alıp gerekli kontrolleri yaptıktan sonra piyasa fiyatından biraz düşük fiyata satabilirlerdi. Her malın bir alıcısı vardır çünkü.

  • Israrla N11 Thh Kararım Olmasına Rağmen Paramı Vermiyor

    N11 Dolandırıcılıktan Bankaya Extre İtirazı Yapmaktan Başka 1 Yol Kalmıyor Arkadaşlar N11 AlışVeriş Yaparken Dikkatli Olun,Şikayet Var Kaynıyor Paralar İade Olmuyor...Asus 31.5 ROG XG32VQR(Bitmek Tükenmeyen Bilmeyen İade Çilesi)Dfs Bilgisayar N11 

  • Roronoa Zoro R kullanıcısına yanıt

    Tüketici hakem heyeti kararı ile icra dairesine giderek ilamlı icra takibi başlatıp icra-haciz yoluyla alacağınızı tahsil edebilirsiniz.

  • Bu Akşam N11 Müşteri Hizmetleri Aradı;

    Thh Kararını Göndereli Neredeyse 1 Ay Oldu ,Para İadesi İçin Onay Aldılar,İade Sürecini Başlattılar,Bakalım Para Kaç Günde Yatacak,Hala Bekliyoruz 2019 Kasım Ayında Başlamış Olduğum İade Süreci Hala Devam Ediyor Arkadaşlar


    2021 Ocak 28 Hala Bekliyorum....




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 28 Ocak 2021; 21:18:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roronoa Zoro

    Bu Akşam N11 Müşteri Hizmetleri Aradı;

    Thh Kararını Göndereli Neredeyse 1 Ay Oldu ,Para İadesi İçin Onay Aldılar,İade Sürecini Başlattılar,Bakalım Para Kaç Günde Yatacak,Hala Bekliyoruz 2019 Kasım Ayında Başlamış Olduğum İade Süreci Hala Devam Ediyor Arkadaşlar


    2021 Ocak 28 Hala Bekliyorum....

    THH kararı çıktığı an bir avukata gidip gerekli işlemleri başlatacaksın. Avukat karşı taraftan tüm masrafları dahil parasını alacaktı, siz de mutlu sona kavuşacaktınız. Sizi mağdur eden firma da ürün + avukat vs masraflarını ödeyerek cezasını çekecekti. Keşke bu ızdıraplı yolu onlara tattırsaydınız.

  • damn2u kullanıcısına yanıt

    Bu İşleri Hiç Bilmiyorum Hocam,İlk Defa Başıma Geldi,Roman Yazılır Kıvama Geldi Olaylar... N11 Asla Asla Bitti,Benden Uyarı Okuyan Arkadaşlara.

  • Roronoa Zoro R kullanıcısına yanıt

    Ee hani bunlar kesinlikle iade almıyorlardı, red veriyorlardı. İş ciddiye binince monitörü bulalım, parayı vereceğiz mi oldu? Asus 31.5 ROG XG32VQR(Bitmek Tükenmeyen Bilmeyen İade Çilesi)Dfs Bilgisayar N11  Hayır kargo nasıl kayboluyor? Bunlar firma olsa da bir kargo gönderirken takip kodu filan yok mu sanki. Ups kargo malı teslim edip imza aldıysa Asustan, bunlar nasıl UPS i Thhye verebiliyor? Eğer imza yoksa şimdiye kadar niye malın takibini yapmıyorlar? Kardeşim bizim servise giden monitör ne oldu diye? Biz malı sattık nasıl olsa, bize ne mi diyorlar? Neresinden tutarsan elinde kalıyor. Ebrar bilgisayardan sonra DFS bilgisayar da kara listeme eklendi. Çöp almam artık bunlardan.

  • Hocam Olayın Üstüne Gitmesem,4 Milyarlık Monütörün Üstüne Yatıyordu "Dfs Pc"

    Dfs Bana Dediki "Kimse Şirkette Cebinden Senin Paranı Vermez"Lan Sen Kaybettin Ürünü Beni Çarpmaya Çalıştılar,

    1 Yıldan Fazla Bu Dfs Pc Asla Sattıkları Ürünün Arkasında Durmadı

    Ne Zaman Devletten Thh Kararını Aldım Kuzu Oldular Hocam 4 Milyarımı Kurtardım,Yoksa Bu İşin Üstünü Kapatmıştı Dfs Pc

    Ürünü Alırsın,Asla İade Edemessin Bunlarda Benden Söylemesi Uzak Durun Yıllarca Uğraşırsınız Arkadaşlar İade İçin Aynı Benim Gibi.

  • Asus 31.5 ROG XG32VQR(Bitmek Tükenmeyen Bilmeyen İade Çilesi)Dfs Bilgisayar N11



    Normalde almadan önce araştırır gider Vatan gibi mağazalarda canlı inceler sonra sipariş geçerim ama kısa süreli kampanya yakalamıştım o yüzden incelemeden aldım.

    Hiç sizdeki gibi teknik problemleri yoktu. Işık sızması ölü piksel vs. Kargom geldi, ürünü monte ettim çalıştırdım. Yarım saat kadar inceledim. Yazılar bulanıktı. Hem masaüstünde hem oyunlarda. Dedim bu bir süre sonra gözümü bozar.

    İade talebi açtım. Kimse "hayırdır?" demedi. Aynı gün kargoyla geri gönderdim. Param bir süre sonra iade edildi. Övgüyü hakediyor amazon.

    Başınıza gelenler için üzüldüm, umarım sorununuz kısa süre içinde çözülür.





  • Bırak monitörü, açtıktan sonra aa bu dogalgazlıymıs, bize lpg li lazım diye hemen geri gönderdiğim ocağı ürün açılmış diye 7 ay süründürdü hepsiburada. Sayısız telefon görüşmesi sonunda odeme yapmaya karar verdiler.
    sonuc olarak satıcı hepsiburada olmadığı sürece ben asla bir daha alışveriş yapmam.

    şimdi monitör alacağım n11 de güzel fiyatlar var ama baksana sen de saçma sapan bir olay yaşamışsın, e n11 i de sildik.

    Amazon ise benim yanlış numarada aldığım gayet de pahalı bir ayakkabıyı, daha ben geri göndermeden yenisini göndererek ikisini de deneyin olmayanı gönderin diye değiştiriyor.

    smazon da olmayan ürünü alamayacağız artık belli oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basarrrr kullanıcısına yanıt

    Amazon Harici Hiç 1 Yerden AlmamakLazım Hocam,İade Asla Yapmıyorlar,Merdiven Altı Satıcılardan (N11,Gg,HepsiBurada) Hepsini Sildim ,100,200 Lira Pahalı Olsun Ama Beni Aylarca,Yıllarca İade İşinde Süründürmesin Piyasa İyicene Bitti.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.