Şimdi Ara

ASUS 27' PG278Q 1ms 144Hz 2K DP GSYNC 3D Gaming

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Yurtdışına gideceğimden dolayı şu an severek kullanmış olduğum 2K monitörümü satıyorum.

Üründe ışık sızması, ölü piksel, kırık ve kronik bir sorun yoktur. Sadece ekranın sağ en üst köşesinde hafif bir çizik vardır, o da kullanım sırasında belli olmamaktadır. Eşe doşta gidecek bir ürün.

Ürünün kutusu malesef mevcut değildir.
    Ürün içeriği
    Adaptör
    Display Port kablosu
    Monitördeki USB girişleri çalışması için ara kablo.
    Kitapçıkları

GTX 1080 ile 2k da tam verim alabildim.

Üründe GSYNC mevcuttur. FreeSync modeli olan değildir.

İstanbul içi elden teslim için sizleri evime davet ediyorum. Hem monitör açık bir şekilde test etme imkanına sahip olursunuz. Şehir dışı için önce havale sonrası güzel paketlenmiş bir şekilde kargo yapabilirim.. Kargo ücretini ben karşılayacağım.

İstenilen fiyat 2250

ASUS 27" PG278Q 1ms 144Hz 2K DP GSYNC 3D Gaming

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 15 Mayıs 2018; 15:11:53 >

• Gittim gördüm. Kesinlikle alınabilir temizlikte. Sağ üst köşedeki çiziği kendi göstermese farketmezdim. Bütçem yetişseydi kasayla beraber monitörünüde almak istiyordum. Kısmet değilmiş. İyi satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 022Y

Hocam cizk ekrandami yoksa kasadami ?
    bilgi

Orijinalden alıntı: Nirv

bilgi

Alıntıları Göster
    ekranın en sağ üst köşesinde hafif bir çizik var kılcal şekilde. ama hiç bir şekilde kullanımı etkilemiyor
    Hocam kasayı sattım ilk yorum yapan arkadaşa. Anca kapalı çekebilirim elimde bilgisayar yok şuan gün içinde çekip yollamaya çalışacağım

Bir de garanti durumunu. Nereden ne zaman alındığına dair bir bilgi göremedim.

Teşekkürler.
    Alışveriş Ahlâkı Olmayan, Alışveriş Yapmayacağım ve Alışveriş Yapmanızı Önermediğim Arkadaşlar: RazzLee - Thavirat - Quarell - *INVICTUS* - eci_i - sinsexy - eyozgurluk - kartalaykut - jeetah33 - oguzcavus - TiqeR - MrBlack - KaroGames - ankara - _Bilgin_ - W3psss - webze - CwonqeR - Radburn
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Hocam sehir disindayim cuma gunu uçakla istanbula donecegim geldigimde foto cekerim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlânı takip ediyordum zaten, şimdi mesaj da atmış bulundum. Fotoğrafları ekleyince görmüş oluruz.

İyi yolculuklar şimdiden size.
    Alışveriş Ahlâkı Olmayan, Alışveriş Yapmayacağım ve Alışveriş Yapmanızı Önermediğim Arkadaşlar: RazzLee - Thavirat - Quarell - *INVICTUS* - eci_i - sinsexy - eyozgurluk - kartalaykut - jeetah33 - oguzcavus - TiqeR - MrBlack - KaroGames - ankara - _Bilgin_ - W3psss - webze - CwonqeR - Radburn
  • Sag ustte hafif ince cizik var digerleri toz zaten ekranin baska bi yerinde cizik yok. Bilgisayarim olmadigi icin goruntu veremiyorum laptopa baglamak icin kablomda yok.

• Ekran açıldığında o çizik seçilmez diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Ekran açıldığında o çizik seçilmez diye düşünüyorum.
    Yok hocam ilk yorumu yapan arkadaş benim kasayı satın aldı kendisi pc yi test ederken gördü zaten. monitörü de alacaktı çiziğide gösterdim. ekran açıkken belli olmuyor zaten.

Orijinalden alıntı: aurosonic

Yok hocam ilk yorumu yapan arkadaş benim kasayı satın aldı kendisi pc yi test ederken gördü zaten. monitörü de alacaktı çiziğide gösterdim. ekran açıkken belli olmuyor zaten.

Alıntıları Göster
    Garanti ve nereden ne vakit alındığı hususlarını da belirtirseniz ayarlarsam almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Garanti ve nereden ne vakit alındığı hususlarını da belirtirseniz ayarlarsam almayı düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    24.11.2014 tarihli vatan bilgisayar faturalı. 3 yıl olduğunu varsayarsak garantisi bitmiş bi kaç ay önce. almayı düşünürseniz evime gelebilirsiniz. şuan kasa bağlı değil ama kasa bağlarım ekran açık şeklinde de görebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.