Şimdi Ara

*** ASUS 1201PN TÜRKİYEYE GELDİ ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• çok iyi bişeye benzemiyoki özellikleri neden bu kadar heyecanlandın anlamadım açıkçası
  • Bu fiyata geldiyse geldiği gibi geri gidebilir.
  • heyecanlanmadım elimin altında core i7 li 5 li sony notebooklar var bu onların yanında çıtır çerez yani... sen ne bekliyorsunki bir netbookdan zaten hepsi az çok aynı bu tr piyasasına giren en yeni ve gelişmiş netbook oldugu için paylaşdım.. bunun 1 öncesi 1201N nin 9-10 sayfa forumu var... bu onun 1 üstü... bu netbook hd videopları oynatma ve ekran kartındaki yenilikleriyle öne çıkıyor.. bunun daha iyisi 1215N 3-6 ay sonra gelir artık.. o çıkana kadar alınabilecek en iyisi bence bu....

quote:

Orijinalden alıntı: mrt_ylmzzz

çok iyi bişeye benzemiyoki özellikleri neden bu kadar heyecanlandın anlamadım açıkçası
  • enaz senın kadar bılgım var netbook konusunda konu acılacak kadar buyuk bı durum olmadığını sölemek istedim.. he buarada pb dotmu tk 001 kullanıyorum ben...
  • asus aynı nokia gibi ilerliyor, eski sistemleri üzerlerine tek tük eklemeler yapıp yeni diye piyasaya sürüyor, diğer markalar tasarımlarıyla performanslarıyla almış başını giderken asus un piyasaya soktuğu alet para vermeye bile değmeyecek bir alet, pazara hakimken giderek kaybediyorlar, sonuçları da aynı nokia gibi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.
    asus aynı nokia gibi ilerliyor, eski sistemleri üzerlerine tek tük eklemeler yapıp yeni diye piyasaya sürüyor, diğer markalar tasarımlarıyla performanslarıyla almış başını giderken asus un piyasaya soktuğu alet para vermeye bile değmeyecek bir alet, pazara hakimken giderek kaybediyorlar, sonuçları da aynı nokia gibi olacak

Evet hak veriyorum cok benzer urun cikariyorlar gereksiz... Ama asusa bisi olmaz.. Özellikle bu modelin ustu olan 1215 cok farkli bi netbook cikinca kapisilir..

Nvida ion 2 ve optimuslu ekran karti
    yeni atom islemci
    bluetooth 3 destekli
    usb 3 destekli
    ddr3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 12 Eylül 2010; 19:47:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .
  • asusa birşey olmaz değil çok şey olur, asus netbook pazarını ortaya çıkaran firma, özellikle 900 serisi ve 1000 serisiyle çok yüksek rakamlara ulaşan bir firma, ama aynı zamanda da aylarca o teknoloji getiricez bu teknoloji getiricez deyip yerinde sayıp samsung ları toshiba ları hp mini leri acer ları izleyen de bir firma, en basitinden şu forumda bile bakıldığında büyük oranda asus tan uzaklaşma asus dışı ürünlere geçiş var, 1101 1201 modelleri çeşitli bahanelerle 1000 serisinden bile düşük donanımlarla piyasaya sürüldü asus kendi kendini rezil etti, şimdi yine asus şu modelle geri dönecek bu modelle toparlayacak diyoruz, tüm firmalar çoktan soktu çok daha üstün modellerini, aynı şeyleri nokia da yaptı hatta birebir aynısını, cep telefonu pazarı daha uzun vadeli oldu bu daha kısa o kadar, nokia şimdi çıkıp da eski teknolojiyi ufak değişikliklerle insanlara kakalamaya çalışıp pazar liderliğinden bu hallere düşüren ceo sunu kovup toparlamaya çalışıyor, asus ise kalitesiz malzeme ve yedirme teknolojlerle bir yerde patlayacak artık önlem almazsa

• ION 1 mi 2 mi vatandaki ?
    youtubede videoları felan var oynatıyor bir kaç oyunu low ve medium ayarlarda.ama videolardaki ion 1 mi 2 mi anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaimine_RAJA
    ION 1 mi 2 mi vatandaki ?
    youtubede videoları felan var oynatıyor bir kaç oyunu low ve medium ayarlarda.ama videolardaki ion 1 mi 2 mi anlayamadım.

1201pn tek model oda ion2.. Bûtün sitelerde öyle yaziyor yerli yabanci...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

Orijinalden alıntı: Jaimine_RAJA
    ION 1 mi 2 mi vatandaki ?

1201pn tek model oda ion2.. Bûtün sitelerde öyle yaziyor yerli yabanci...

miroğlu sence bu ürün alınası mı?:)
    yeni bir notebook yada netbook almayı düşünüyorum.acer 3820tg düşünüyorum.ama o kadar para vermekte istemiyorum.oyun oynamayı seviyorum.ama orta ve lov ayarlarda +25 fps bile bana yetiyor.kararsız kaldım şimdi.sence bu ürün parasını hak ediyor mu?almalımıyım :D
  • Vatan'da ION 2'ye dair bir ibare göremedim ben. Nerede yazıyor? Arayıp teyit eden oldu mu diyeceğim, Vatan'da adamlar ION ne diye soracaklar eminim.
  • yani ekran kartsız gelmiyecek bu netbooklar:D illaki içinde vardır bişeyler:D miroglu'nun dedigine göre ion 2 ile geliyor.
  • Sonuçta içinde GMA 3150 mevcut (: Tabi ben de şimdi baktım, başka şekilde gelmesi mümkün görünmüyor. ION 2 var. Tabi buna bu kadar para vermektense, ne yapıp edip, yurtdışından 1215N getirmek çok daha mantıklı. Hatta benim niyet epeydir bozuk, Asus N10Jc'yi satıp, 1215N almayı düşünüyorum. Ağzımı sulandırıyor namussuz :)
  • Arkadaslar bende zamaninda asus n10jc kullandim cok harika bir netbookdu.. Simdi bende 1201Pn alicam ama 1215N nin amazonda 750 tl ye satildigini gordukce elim gitmiyor 1201pn yi almaya.. Bir yolunu ariyorum amerikadan 1215N yi getirmek icin.. Getirtemezsem 1201Pn yi alirim..

Kesin ion 2 dir cunku ion1 olsa 1201n den farki kalmaz.. Ayrica yukarda verdigim amazon linkindede detayli tanitimi var ordada ion 2 yaziyor..
  • Vatan klasiği zaten. Milletin haber yoksa, bunu da Atom'lu, sıradan bir netbook sanıp, esgeçecektir muhtemelen. Ürün tanıtımı sayfaları konusunda rezilliğine doymuyor Vatan. Şablon hazır, fazla bilgi kesinlikle yok. Bazen birkaç görselle geçiştiriyorlar. Bunun dışında bir şey yazmaya tenezzül etmiyorlar.

Ayrıca N330 yerine N450 kullanılmasını da pek hoş karşılayamadım bu modelde. D serisi işlemciler mevcutken, zayıf bir işlemci kullanmak mantıksız. Sırf bu sebepten 1201T ve 1201N modellerini tercih ederdim.
  • Yanlis bilgi vermeyelim lutfen.

Verdigin Amazon linkinde de asagidaki linkte de 1201N gibi ION oldugu yaziyor ve hatta "Although the clip was slow to load (there's that single-core CPU again)" tek cekirdek oldugu icin video yuklenmesi cok uzun surdu diyor.

http://www.laptopmag.com/review/laptops/asus-eee-pc-1201pn.aspx?page=4

900 kusur TL cok ama 2GB RAM ve Home Premium farki diye de dusunebiliriz ama bence 1201N'in cift cekirdek islemcisi buna fark atar. Ben olsam 1215 beklerim.

quote:

Arkadaslar bende zamaninda asus n10jc kullandim cok harika bir netbookdu.. Simdi bende 1201Pn alicam ama 1215N nin amazonda 750 tl ye satildigini gordukce elim gitmiyor 1201pn yi almaya.. Bir yolunu ariyorum amerikadan 1215N yi getirmek icin.. Getirtemezsem 1201Pn yi alirim..

Kesin ion 2 dir cunku ion1 olsa 1201n den farki kalmaz.. Ayrica yukarda verdigim amazon linkindede detayli tanitimi var ordada ion 2 yaziyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piratefree -- 14 Eylül 2010; 21:35:53 >

• hedefim Asus 1215N di fakat eski ASUS atom işlemcili aleti müşteri çıkınca sattım ve 11,6 Dell 11z aldım 1.050tl Su4100 işlemcili işlemci puanı win7 de 4,0 ,hd4500 ekran kartı var oyun için iddialı değil ama güçlü, şarjı en düşük 4-5 saat rahat gidiyor neticede bu aletlerde çok gelişmiş oyunları oynamak yapısına terse bence ion 2 bile fazla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commodore_64_ -- 14 Eylül 2010; 21:43:30 >
  • arkadaş niye yanlış bilgi verelim sitelerde ne diyorlarsa onu yazdık alın ispatı hepsi ion 2 li yazıyor..

http://www.donanimhaber.com/ekran-karti/haberleri/Nvidia_ON2_tabanli_Asus_Eee_PC_1201PN_onsiparis_listelerinde.htm

http://www.youtube.com/watch?v=9zU6GfnUUAU

http://www.slashgear.com/asus-eee-pc-1201pn-ion-2-pine-view-netbook-official-0276292/

http://www.engadget.com/2010/06/21/asus-eee-pc-1201pn-with-nvidia-ion-now-available-at-an-amazon-co/

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5747

quote:

Orijinalden alıntı: piratefree

Yanlis bilgi vermeyelim lutfen.

Verdigin Amazon linkinde de asagidaki linkte de 1201N gibi ION oldugu yaziyor ve hatta "Although the clip was slow to load (there's that single-core CPU again)" tek cekirdek oldugu icin video yuklenmesi cok uzun surdu diyor.

http://www.laptopmag.com/review/laptops/asus-eee-pc-1201pn.aspx?page=4

900 kusur TL cok ama 2GB RAM ve Home Premium farki diye de dusunebiliriz ama bence 1201N'in cift cekirdek islemcisi buna fark atar. Ben olsam 1215 beklerim.

quote:

Arkadaslar bende zamaninda asus n10jc kullandim cok harika bir netbookdu.. Simdi bende 1201Pn alicam ama 1215N nin amazonda 750 tl ye satildigini gordukce elim gitmiyor 1201pn yi almaya.. Bir yolunu ariyorum amerikadan 1215N yi getirmek icin.. Getirtemezsem 1201Pn yi alirim..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.