Şimdi Ara

ASTSUBAY MAAŞI..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
22.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.astsubayları maaşları hakkında bilgisi olan var mı acaba.google da ve donanımhaberde arattım ama hep bi tartışma ortamında asıl konunun cevabının unutulduğunu yada çoğu cevabın sallama olduğunu gördüm.bana yardım edebilecek var mı acaba.ben daha çok batının maaşını merak ediyorum.lütfen askerlik para için yapılmaz gibi cevaplar vermeyelim,sonuçta işe girerken alınacak maaşı bilmek en doğal hakkımdır.saygılar
    not:konuyu nereye açacağımı bilemedim o yüzden buraya taşıdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihtiyatlı -- 19 Ağustos 2009; 23:32:40 >

• Askere git ondan sonra bu kararı ver bence sonra pişman olma.Askerlik Emret komutanım dizisindeki gibi değil buna emin olabilirsin..
  • boy kilo oranları hakkında bilgisi olan var mı ?
  • 2 milyara yakın sanıırım 2.3 milyarda olailir o civarlar
  • yardım yardıım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SESAME

Askere git ondan sonra bu kararı ver bence sonra pişman olma.Askerlik Emret komutanım dizisindeki gibi değil buna emin olabilirsin..

kardeş askere gitme imkanım yok,yani bu yıl ünv.son sınıf mezun olucam sonra direk başvuracam.büyük ihtimalde hava astsubaylık olacak nasipse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihtiyatlı -- 19 Ağustos 2009; 21:39:59 >
  • BİLGİSİ OLANNNNNNN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendis Maaşları
    16 yıl önce açıldı
    Muhasebeci maaşı ortlaması
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞLAR Bİ YARDIM EDECEK YOKMUDUR
  • batıda 1700 g.doguda 2300 e kadar yolu var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkos

batıda 1700 g.doguda 2300 e kadar yolu var...

hadi ya o kadar çok alıyorlar mı cidden
  • ek tazminat falan yoksa yani masabaşı iş(personelci vb.) ise emekliliği gelmiş bi astsubay 1800-2000 arası alır yeni girenler hakkında bilgim yok ama tahminen 1000-1400 arasıdır
  • astsubay üstçavuşun maaşı yaklaşık 2 milyara yakındır
    doğuya giderse 2-3 sene içinde adam akıllı para biriktirip ev alan astsubaylar tanıdım askerde.
  • en kıdemsiz uzman 1700 alıor gerisini sen düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: PomPom

boy kilo oranları hakkında bilgisi olan var mı ?

pom pom arkadaşım. Yeni kanuna göre boyun +28 = üst sınır.

yanı benım 1.87 boyum var. 1 i cıkarıyorsun 87 kalıyor +28 = 115 oldumu gidemem askere.

ben 120 yim zaten gidemiyorum böhüüü 6 kilo daha verip dilekçe yazmam lazım saygılar :D
  • Teknik , normal , ve yurt dışında yapanlar avr bunların maaşlarıda bir birinden farklı.
  • türkiyedeki ve ilk göreve baslayan ve de bekar olan astsubayın maaşı tam net olarak söylüyorum 1532 lira .
  • 1700
  • Arkadaşım asker olacaksan maaşına bakmayacaksın.Sen askere vatanını milletini korumak için gidiyorsun.Eğer maaş için gideceksen bir yerlerden çürük raporu al hiç gitme.Orada milleti mi koruyacaksın alacağın maaşı mı düşüneceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihtiyatlı

merhaba arkadaşlar.astsubayları maaşları hakkında bilgisi olan var mı acaba.google da ve donanımhaberde arattım ama hep bi tartışma ortamında asıl konunun cevabının unutulduğunu yada çoğu cevabın sallama olduğunu gördüm.bana yardım edebilecek var mı acaba.ben daha çok batının maaşını merak ediyorum.lütfen askerlik para için yapılmaz gibi cevaplar vermeyelim,sonuçta işe girerken alınacak maaşı bilmek en doğal hakkımdır.saygılar
    not:konuyu nereye açacağımı bilemedim o yüzden buraya taşıdım.

Şu andaki astsubay çavuş 1600 civarı; kıdemli başçavuş da 2100 civarı alıyor...
  • Babam kıdemli başçavus emekliliği geldi birinci seviyede 2300 maas alıyor sanırım.Doğuda 400-500 ek harcıra alıyorlar.Yurt dışında gidersen çift maaş alıyorsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.