Astro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE | (*GOTY YILIN OYUNU*) (5. sayfa)

-
-
ortak arayan varsa p2 olabilirim, ilerde satmayacagim oyunu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beyler Hint PSN'de 2 adımlı doğrulama kodu gelmiyor niyeyse. İlk kez yaşıyorum bunu. 2 kez denedim ve sadece aktifleştirirken geliyor, giriş yapmaya çalışırken gelmiyor. Sizde de böyle mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 2 Eylül 2024; 16:54:2 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hintte sms gelmiyor defalarca denedim. Brezilya da sorun olmuyor mesela.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen SW hesabında sorun yaşamamıştım. Neyse yine de kalsın, doğrulama kodu ile de giriş yapılabiliyor. Güvenlik önemli
Sony sadece büyük oyunlarına bu tür reklam çalışması yapardı. Beklenti yüksek demek ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 2 Eylül 2024; 17:29:7 >
Astro Bot’un başarılı olmasını çok istiyorum..
Sony’nin bu nesil yaptığı en doğru iş Astro Bot benim için, oynayıp sömürmek için sabırsızlanıyorum. Platinlemek de acayip keyifli olacak
-
Ben de bu hype trenine kapıldım satın aldım Bu oyun umarım iyi satar çünkü baba-oğul/kız başrolünde geçen sinematik ağırlıklı oyunlar beni biraz sıkmaya başladı
oyunu daha uyguna almak için psn hint veya brezilya kodlarını enabadan mı almamız gerekiyor şimdi?
-
Bu site de var hocam:
mtc game
Playstation Hediye Kartları Satın Al | Anında Teslimat - MTCGAMEhttps://www.mtcgame.com/tr-TR/playstation-gift-cards
3-4 tane oyun aldım herhangi bir sorun yaşamadım. Havale ile de alınabiliyor
Türkçe kesinleşti diyorlar.
PS Türkiye’nin X hesabının paylaşması gereken bilgiyi, millet kazıya kazıya kendi buldu..
-
Neden duyurmuyorlar şaka gibi harbiden,reklamını yap hâla tr destek var de,çok garip işler dönüyor ps tr'de
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
PS Türkiye diye bir oluşum yok. Tamamen çekildiler. Sosyal medyada sadece paylaşım yapan bir ekip var.
-
Aynen, o ekip ya da kişinin de pek bir şeye vakıf olmadığı belli.
-
Launch Trailer’da çok eğlenceli gözüküyor oyun. Bu tarz bir oyun terapi gelecek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Twitter'da sarı tık almak aylık 20k diye biliyorum. Bu parayı kendi ceplerinden ödeyeceklerini düşünmüyorum. Ya Bilkom tarafı devraldı ya da ofis hala duruyor.
Ubisoft'un Türkiye hesabınında sarı tıkı var, ama bot hesaptan hallice takılıyor. Sıfır aksiyon..
-
Yani adamlarda ne yapsın ortada resmi bir şey yok. Görevleri paylaşım yapmak. 23 Studios ile irtibata geçmek lazım artık.
NPC
doğru şimdi baktım Ubi Türkiye'nin de var ilginç.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X