Şimdi Ara

Astral Seyehat [Bilgisi Olanlar Gelsin.]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forum halkı Astral seyehat diye bir şey varmıdır?. Bir çok kişi olduğunu ve Kur'an-ı Kerim'de de geçtiğini söylüyor, gerçekten bu doğru mu bilgisi olanlar varsa kanıtlayarak anlatırsa sevinirim. Okulda bir arkadaşım olduğunu ve bir çok kişinin astral seyahate çıktığını söylüyor. Hatta beraber astral seyahate çıkan gruplar olduğunu ve astral seyahate çıkıp birbirleriyle buluştuklarını söylüyor. Ayrıca bununla ilgili bir çok kanıtın olduğunu ve bir adamın kilometrelerce uzaktaki arkadaşının üzerinde ne olduğunu, nerede olduğunu, ne yaptığını vs. bildiğini ve bunu video ile kanıtladığını da söylüyor. Siz bu konuda ne kadar bilgi sahibisiniz ve ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justlook78 -- 5 Aralık 2012; 21:27:44 >

• Astral seyehat hakkında bildiğim en önemli şey olmadığıdır.

Edit : Söylemeden edemiyecem , rüyada hafızanda olmayan şeyleri görürsen(üstündeki t-shirt) bu hafızana yeni şeylerin yoktan var olduğunu gösterir.

Teistsen şundan çıkma --> İnsanoğlu birşeyleri yoktan var edemez.
    Teist değilsen zaten mantıkçı birsisindir , inanmıyorsundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilum -- 5 Aralık 2012; 20:45:35 >
  • Ben var olduğunu ama bilinçli olarak yapılamayacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pomocu

Astral seyehat hakkında bildiğim en önemli şey olmadığıdır.

Edit : Söylemeden edemiyecem , rüyada hafızanda olmayan şeyleri görürsen(üstündeki t-shirt) bu hafızana yeni şeylerin yoktan var olduğunu gösterir.

Editi biraz açabiilirmisin insan rüyasında olmayan bir kıyafeti göremez mi? Yada görürse kendi yarattığını mı iddia etmiş olur tam anlamış değilim. Şu an sana da anlatamadım galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: justlook78

quote:

Editi biraz açabiilirmisin insan rüyasında olmayan bir kıyafeti göremez mi? Yada görürse kendi yarattığını mı iddia etmiş olur tam anlamış değilim. Şu an sana da anlatamadım galiba

GÖrür ama doğruyu göremez , yani sonuçta kırmızı rengini biliyorsun , ve t-shirt modelleride biliyorsun , beynin kombinasyonlar üretir, görmediğin birşeyi oluşturur ( var olanı değiştirir , birleştirir) ama hafızanda o an arkadaşını o şekilde görmek yokken , olduğunu görüyorsan , olmayan bir bilgiiyi var etmişin demektir , varsa yapan gelsin peygamberliğini ilan edelim dh olaraktan.

• Ya bu kadar saf mısınız arkadaş?

Astral seyahat var mı diyor birde yıl olmuş 2012 cahillik diz boyu hala.
  • quote:

quote:

quote:

GÖrür ama doğruyu göremez , yani sonuçta kırmızı rengini biliyorsun , ve t-shirt modelleride biliyorsun , beynin kombinasyonlar üretir, görmediğin birşeyi oluşturur ( var olanı değiştirir , birleştirir) ama hafızanda o an arkadaşını o şekilde görmek yokken , olduğunu görüyorsan , olmayan bir bilgiiyi var etmişin demektir , varsa yapan gelsin peygamberliğini ilan edelim dh olaraktan.

Anladım şu an. Yani böyle bir şeyin kesinlikle mümkün olmadığını söylüyorsun. Aslında mantıklı; insanlar böyle yeteneklere sahip olsa çoktan kendini herkese tanıtırdı bencede ama yine okuldaki arkadaş buna izin verilmediğini söylüyor ve çcocuuğun dili çok iyi olduğu için anlattıklarına çoğu kişiyi inandırıyor her neyse en iyisi böyle konulaara fazla kafa yormayayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her c.tesi astral seyahat yaparak citizenin evinde buluşuyoruz bu c.tesi 10'da gelirsen bekleriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Ya bu kadar saf mısınız arkadaş?

Ne alaka yıl olmuş 2012 diyorsun. Bir konu üzerinde eğer farklı fikir ayrılıkları varsa ve devam ediyorsa yılla yüzyılla ne alakası var. Ben bunun kesin olduğunu yada olmadığını iddia etmiyorum burda sadece fikir arıyorum sen ise direk yalanlıyor inkar ediyorsun neye dayanarak onu da söyle bilgi sahibi olalım.
  • Var ama cok zor ben lucid mı astral mı tam bilmiyorum ama Soyle birsey gördüm.Uyurken lan ben uyuyorum dedim bu rüya dedim rüyada ve mahallede dolaştım.Sinir oldugum birine yumruk attım.Sonra binanın çatısına sicrayacaktim ki
    Yere düşerken irkildim ve pat diye uyandım Sonra hemen uyudum bir daha belki yine olur diye ama olmadı.N etkileyici rüya deneyimim bu benim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana sadece şunu diyorum ve tartışmaya girmeden sadece bilgilenmen için diyorum. Astral Seyahat değil, Astral Projeksiyon ve sana yemin ederim ki böyle bir şey var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerTurkizM

Var ama cok zor ben lucid mı astral mı tam bilmiyorum ama Soyle birsey gördüm.Uyurken lan ben uyuyorum dedim bu rüya dedim rüyada ve mahallede dolaştım.Sinir oldugum birine yumruk attım.Sonra binanın çatısına sicrayacaktim ki
    Yere düşerken irkildim ve pat diye uyandım Sonra hemen uyudum bir daha belki yine olur diye ama olmadı.N etkileyici rüya deneyimim bu benim :)

He birde lücit rüya görmenin çok sakıncalı olduğu da söylendi bana lücit rüyadan sonra Besmele'ni çek surelerini oku öyle uyu dendi. Bunun sebebini de tam bilmiyorum.

• quote:

quote:

Ya bu kadar saf mısınız arkadaş?

Ne alaka yıl olmuş 2012 diyorsun. Bir konu üzerinde eğer farklı fikir ayrılıkları varsa ve devam ediyorsa yılla yüzyılla ne alakası var. Ben bunun kesin olduğunu yada olmadığını iddia etmiyorum burda sadece fikir arıyorum sen ise direk yalanlıyor inkar ediyorsun neye dayanarak onu da söyle bilgi sahibi olalım.

Yapan varsa adresimi vereyim. Şuan ne içiyorum? üzerimde ne var? söylesin.

Astral seyahat olsaydı;

- Savaş anında istihbarat toplanırdı karşı taraftan. Casusluk yapılırdı. Bunca iletişimi şifreleme motodları filan boşa çıkardı.
    - Polisler, istihbaraçlılar suçluluarı yakalamak için sokaklarda dolaşmaz orututlar güvenli yerlerinde dolanırlar astral astral.
    - Amerika afganistanı uç bucak arayıp ladini bulurdu. Hem de ordularını toplayıp oraya gitmeden.
    - NASA roket yapımı için bu kadar uğraşmazdı. Astral astranotlarıyla uzaya çıkar incelerdi ortamı.
    - Gider öss sorularına bakardın.

Sence mümkün mü? Böyle bir zırvalığa inanmak çok saçma.

Ancak cahiller böyle zırvalıklara inanabilir diye cahillik yazdım. Oradan da bilgiye erişimin çok kolay olduğu 2012 yılında olduğuımuzu hatırlatayım dedim.

not: bu yazıma cevap vermezsen konuyu sabote edicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 5 Aralık 2012; 21:19:25 >

• Var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokman Dayı

Sana sadece şunu diyorum ve tartışmaya girmeden sadece bilgilenmen için diyorum. Astral Seyahat değil, Astral Projeksiyon ve sana yemin ederim ki böyle bir şey var...

Bunu ilk defa duyuyorum ve gerçekten ciddi konuşuyorum senin yazdığın yazıyı okurken dejavu yaşadım. Astral projeksiyon nedir?
  • Astral ile pilavlı yapıyoruz la biz sen hala yapılıyo mu diyosun bir yerde buluşup pilavlı yapıyoruz çokta zevkli oluyor gerçi pilav yiyemiyoruz ama olsun.
  • Cidden yıl olmuş 2012 yani...

Cahiller için mantık patch 12.7 ;
    Lucid ve ya astral diye birşey yok.
    Hayatına anlam ve mutluluk katmak isteyen insanlar için bir arayış , bir alternatifsizliktir sadece.
    Rüyamda kontrol bendeydi diyen arkadaş sadece rüyasında kontrolün kendinde olduğunu görmüş.
    Rüyasında gerçekte görmediği şeyi gören arkadaşsa beyninde bulunan bazı bilgileri harmanlayıp farklı şeyler çıkartmış , onlar reelde yok.
    Rüyamda arkla buluşuyoz diyen arkadaş buda sana gelsin ;

• quote:

Astral seyahat olsaydı;

- Savaş anında istihbarat toplanırdı karşı taraftan. Casusluk yapılırdı. Bunca iletişimi şifreleme motodları filan boşa çıkardı.
    - Polisler, istihbaraçlılar suçluluarı yakalamak için sokaklarda dolaşmaz orututlar güvenli yerlerinde dolanırlar astral astral.
    - Amerika afganistanı uç bucak arayıp ladini bulurdu. Hem de ordularını toplayıp oraya gitmeden.
    - NASA roket yapımı için bu kadar uğraşmazdı. Astral astranotlarıyla uzaya çıkar incelerdi ortamı.

Ancak cahiller böyle zırvalıklara inanabilir diye cahillik yazdım. Oradan da bilgiye erişimin çok kolay olduğu 2012 yılında olduğuımuzu hatırlatayım dedim.

Bak bu konuda dediğim gibi çok bilgim yok senn sorduğun sorular her insanın aklına bu konuyla ilgili konuşma yaparken geliyor ve tartıştığı kişiye bunları soruyor aynı şekilde bende sordum ve Astral seyahate çıkanları bedenine döndüğünde a.s. deyken yaşadıklarını gördüklerini tamemen hatırlayamazlar sadece bedenine döndükleri anda anlık olarak ne hatırlıyorlarsa onları hemen not etmeleri gerektiği bu notu ise resim yazı v.s şekilde kaleme aldıklarını ve bu şekilde hatırlayabildiklerini söylüyor bana bu konuda konuşan kişi. Bu açıdan bakıncada senn yukarıda sıraladığın maddelerin olabilmesi mümkün olmuyor.

• quote:

quote:

Astral seyahat olsaydı;

Bak bu konuda dediğim gibi çok bilgim yok senn sorduğun sorular her insanın aklına bu konuyla ilgili konuşma yaparken geliyor ve tartıştığı kişiye bunları soruyor aynı şekilde bende sordum ve Astral seyahate çıkanları bedenine döndüğünde a.s. deyken yaşadıklarını gördüklerini tamemen hatırlayamazlar sadece bedenine döndükleri anda anlık olarak ne hatırlıyorlarsa onları hemen not etmeleri gerektiği bu notu ise resim yazı v.s şekilde kaleme aldıklarını ve bu şekilde hatırlayabildiklerini söylüyor bana bu konuda konuşan kişi. Bu açıdan bakıncada senn yukarıda sıraladığın maddelerin olabilmesi mümkün olmuyor.

Yav sende bunları yedin. Daha da girmem bu konuya, vakit kaybı. İsteyen inansın. Uyuşturucu filan alın öncesinde daha kolay çıkarsınız astrale.

• quote:

quote:

Astral seyahat olsaydı;

Hatırlamama gibi bir olay yok. 1 ay önceki deneyimimi tamamen hatırlıyorum biryere yazmadığım halde...

Bu arada seyahat değil projeksiyondur adı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokman Dayı -- 5 Aralık 2012; 21:38:25 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.