Şimdi Ara

ASTRAL SEYAHAT VAR MIDIR?(RUH İLE SEYEHAT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crushing1 -- 11 Ağustos 2006; 20:59:19 >

• Rüyada olduğunu anladığın, bilincinin yerine geldiği zaman rüyanı sen yönetirsin. bu da astral seyahat demek.
  • ben rüyamı yöneebiliyorum çoğu zaman
  • Ben de yönetebiliyorum:

Mesela geçen gece çok sexi bir hatunla tam son noktaya varacakken kendimi uyandırabildim.
  • Ben Olduğuna İnanıyorum Fakat Bu Durum Saniyeler Mertebesindedir..
  • ben ruyalarımda ruya olduğunu farkedebiliyorum..bi kez ruyada kavga etcektim adamların elinde bıçak vardı.bende dedimki nasılsa ruyadayım bıçaklasalarda bi mok olmaz.sonra daldım adamlara.. cidden bu şekil çok oldu.ruyada ruyayı bazen ben yönetiyorum..çok nadir oluyor ama..mesela ruyanın gidişatı benim elimde oluyor..
  • millet bu astral seyahat çok enteresanmış

gezegenleri bile gezebiliyomuşun
    hatta gözünü kapadığı anda yapan vamış

www.astralseyahat.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben ruhsal seyahat yapıyorum. Adana-İstanbul hattındayım. Ruhsal Turizm Seyahat A.Ş.
  • korktuğun anda gümüş kordonla geri dönülüyomuş. Ama kötü amaçla çıkınca çok zararlı olabiliyomuş

ruhsal etki yapabiliyomuş ama geçici diyo bazı kişiler.

Ne kadar enterasan 8 yıldır yapan biri var gözünü kapadığı anda 4. seviyede geziyorum diyo hem bilinçli oluyomuş hemde etraftaki şeyleri kontrol ediyomuş ve kordon uzunluğu ışık yıllarına kadar uzuyomuş .Bana abartı geldi bu kısım

hem de çok abartı

ama gerçekse süperdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pc_kopatt

ben ruyalarımda ruya olduğunu farkedebiliyorum..bi kez ruyada kavga etcektim adamların elinde bıçak vardı.bende dedimki nasılsa ruyadayım bıçaklasalarda bi mok olmaz.sonra daldım adamlara.. cidden bu şekil çok oldu.ruyada ruyayı bazen ben yönetiyorum..çok nadir oluyor ama..mesela ruyanın gidişatı benim elimde oluyor..

ulem ne dalıyon adamlara bırak ilk buldun karıya dal işte

• quote:

Orjinalden alıntı: kafeinn

Ben ruhsal seyahat yapıyorum. Adana-İstanbul hattındayım. Ruhsal Turizm Seyahat A.Ş.

• quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Ben de yönetebiliyorum:

Mesela geçen gece çok sexi bir hatunla tam son noktaya varacakken kendimi uyandırabildim.

+9999999999 aynısı bendede oluyor
  • rüyalarını kontrol edenlerin durumuna lucid dreaming deniyor. Bunun astral seyahatin ilk aşaması yada yapanların yapamayanlara göre bir adım önde olduğu söyleniyor ama lucid rüya göremeyenlerin astral seyahat yapamayacakları diye birşey yok. 3 boyut olduğu ve lucid kişilerin rüya boyutunda dolaştığı varsayılıyor. Astral ise gerçek dünyaya ve uzaya dayanıyor. İşte hinduların, yoganın bir parçası deniyor. Herkes yapıyorum diyor ama hala yapıldığının kanıtı yok. Ama kanıtı olmamasının en büyük sebebi böyle bir gücün fakına varılmaması yönünde. Devlet politikaları, strateji, askeri konular.
    Rüyada bilinçlenmede aslında yaptığınız şeyler sınırlı oluyor. Mesala bir bina yıkıldığında birşey olmaz nasılsa rüyadayım dediğinizde evet kaçmıyorsunuz ama bilinçin kendini koruma birimi harekete geçiyor. Buda büyük ihtimal uyanmanıza neden oluyor. Kabus görüp uyanmanın en büyük sebebi bu olabilirmiş. Lucid tabanda ise tamamen özgür olmak gerekiyor. Anlık bilinçlenmeler değil, ki bunların sonunda genellikle hemen uyanıyorsunuz.
    Birde yapanlar ruh boyuta geçipte cinlerle filan karşılaşıyorlarmış. Bazıları yardım ediyormuş ve bazılarıda ananızdan emdiğiniz sütü heryerinizden getiriyorlarmış. Birisinin başına gelmiş seyahat sırasında cinler tarafından eli kesilmiş ve uyandığında eli kanıyormuş filan diye çok şey okudum. İşte kulak çınlamaları, yüz kaşıntıları, kalpten gelen motor sesi, camdan gelen ışık büketi, bacak titremeleri,kendi bedenini görmek vs. Kendimin bir deneyimi olmadığı için doğruluklarından emin değilim ama birkere denemeye çalışırken bacaklarım titremişti ürkmüştüm ve bir daha da denemedim. Ama o gece acayip yorulmuştum ondan da olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anime -- 11 Ağustos 2006; 22:18:41 >

• quote:

Ben de yönetebiliyorum:

ben devam ediyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Anime
    Kedimin bir deneyimi olmadığı için doğruluklarından emin değilim

Kedin astral seyahat mi yapıtor???
    Nasıl anladın?
  • quote:

quote:

Nasıl anladın?

Her şeyi de espriye yorma be kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

quote:

quote:

Nasıl anladın?

Her şeyi de espriye yorma be kardeşim

tövbe tövbe Ama Bir tek hatalıda ben değilim

• Astral Mastral uğraşmadım (Uğraşsam yapardım.) Ama rüyada uçmak müthiş bir duygu...Meğer ki rüyada olduğunuzun farkındaysanız...Allaaaaah..Süper bir şey...Ama temiz kalpli olmak lazım.Herkes uçamaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Astral Mastral uğraşmadım (Uğraşsam yapardım.) Ama rüyada uçmak müthiş bir duygu...Meğer ki rüyada olduğunuzun farkındaysanız...Allaaaaah..Süper bir şey...Ama temiz kalpli olmak lazım.Herkes uçamaz.

Valla iş temiz kalbe kaldıysa yandık demektir TuVNeRa ya ve ruyalarına sevgiler

• Gene bi keresinde ruyadayım..paralar içinde yüzüyorum resmen...cebimde paralar elimde çanta dolusu para sonra ruyada çark etti..dedimki lanet olsun ruya lan bu.boşa sevinme bu paralara la sevincim nasıl kursağımda kalmıştı.....wallahi yalanım varsa aydın olayım....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.