Şimdi Ara

Astral Seyahat Hakkında Sorularınızı Yanıtlıyorum (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
160
Cevap
18
Favori
25.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

quote:

Orijinalden alıntı: Maykıl.

quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

quote:

quote:

quote:

Bana şunun bilimsel açıklamasını gösterin. beyinde şu şu şu oluyor, buna da astral seyahat deniyor deyin, inanayım. Ama böyle anlattığınız zaman sadece ilgi çekmek için söylüyormuşsunuz diye düşünüyorum.

Bu deneyimleyi yaşayan yüzlerce, binlerce insan var. Hepsi mi ilgi çekmek için söylüyor ? Belki vardır sizin dediklerinizden ama tamamı değil.

Doğaüstü olaylara da bilimsel açıklama istemek ayrı bir komiklik. Size burada birşeyi kanıtlamaya çalışmıyoruz, sorusu olan varsa gelip soruyor.

Bu deneyimleri yaşayan yüzlerce, binlerce insan olması, astral seyahatin doğru olduğu anlamına gelmez, inanılabilirliğini güçlendirmez.

Herkesin yaşadığını iddia ettiği bu şey, olsa olsa bir rüya olabilir. Rüyasında gördüğü etmenlere vücut gerçekmiş gibi tepkiler verdiğinde orada olduğunu sanıyor olabilir bu yüzlerce, binlerce insan. Mesela kendini soğuk bir yerde görürken gerçekten üşümesi gibi. Sivri bir şeye dokunduğunda elinin acıdığını hissetmesi gibi. Ruhun(!) bedenden ayrılıp da farklı yerleri ziyaret etmesinden ziyade daha mantıklı bir açıklama bu.

Yağmurun yağması olayına bilimsel açıklama istemek de apayrı bir komiklik, değil mi? Nasıl olsa doğaüstü varlıklar ağlıyor, o yüzden yağmur yağıyor.

Astral rüyada gerçekleşmez. İçinde bulunduğumuz evrende ve zamanda gerçekleşir.

Yağmur da doğaüstü bir olay değildir.

Gerçekten değil midir?

Günümüz için tabiki de değildir. Benim için bugün astral seyahat de doğaüstü değildir, senin dediğinin aksine. Astral seyahatin de mekanizması açıklanınca doğaüstülüğü kalmayacak.

Astral seyahatin neden rüyada gerçekleşmediğini düşündüğünü soracağım, kısır döngü olacak diye korkuyorum.

Tekrar söylüyorum. Tanrı yoktur. Aksini ispat edemezsiniz buda tanrının olmadığının kanıtıdır.
    İnananlarında bu durumda apışıp kalması gerekiyor fakat kimse inancından vazgeçmiyor. Bu ispat edilebilir birşey değildir. Size göre yoktur yaşayanlara göre vardır. Bu konuda ispat istemenizin bir anlamı yoktur.

Dostum gece gece (veya sabah sabah) bu konuyu inceliyodum ve bu cümlen cidden acayip tuhafıma gitti.Tanrı vardır veya yoktur diye bi iddam yok.

Ama sen tanrının var olmadığına nasıl bu kadar eminsin? Tanrının var olduğu ispat edilemiyor diye, bu tanrının olmadığı anlamına gelmez.Veya tam tersi Tanrının varlığının olmayışının ispat edilememesi, tanrının var olduğu anlamına da gelmez.

Sen tanrının yokluğunu ispat edemezsin,inananlarda tanrının varlığını ispat edemez.

Böyle kesin bi tanıya nerden vardın bilmiyorum ama cidden çok garip olmuş.Sanki elinde kesin bir kanıt var gibi çok iddalı konuşuyorsun.Hadi bana tanrının var olmadığını kanıtla ateist olayım!! Biraz düşün bunun üzerinde.Karışık bir durum bu.Tamamen inanç meselesi ve kimse kimseyle bu konuda tartışamaz var veya yok diye.Kimse şu zamanda hiçbirşey ispat edemez bu konuda kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüzbaşı price -- 29 Ağustos 2012; 5:43:16 >

• Insidious diye bir film var korku filmi astral seyahatle ilgili . Cocuk surekli astral seyahat yapiyo geceleri ama bir gece o kadar uzaga gidiyor ki bedenine geri donemiyor bunu forsat bilen diger taraftaki kotu ruhlarda cocugun ruhsuz bedenine girmeye calisiyorlar. Bu filmi izlerseniz bir daha hic dusunmezsiniz neymis ne degilmis nasil yapilirmis diye.
  • La ruhu benden cikinca olmus oluyoruz zaten direk tahtali koy yalan yani yok oyle bisey dub gece astral seyahate ciktik tum aile babam yolda kayboldu anan yandi kardesime ne olsu bilmiyoz bu ne la :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

La ruhu benden cikinca olmus oluyoruz zaten direk tahtali koy yalan yani yok oyle bisey dub gece astral seyahate ciktik tum aile babam yolda kayboldu anan yandi kardesime ne olsu bilmiyoz bu ne la :)

Astralde ayrılan şey ruh değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirkadyen

quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

La ruhu benden cikinca olmus oluyoruz zaten direk tahtali koy yalan yani yok oyle bisey dub gece astral seyahate ciktik tum aile babam yolda kayboldu anan yandi kardesime ne olsu bilmiyoz bu ne la :)

Astralde ayrılan şey ruh değildir.

Alıntıları Göster
    astral seyehat insanda doğuştan var olan ancak doğumdan sonra yaşın ilerlemesi ile hiç kullanılmadığı için körelen farklı bir algılama yeteneğidir. ruhun ayrılması durumu olarak geçsede bence öyle değil..

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

quote:

Orijinalden alıntı: laapslaaps

Daemonlar nefilimlerdir.Yeni Tanrilar gelmeden once , daemonlar tanriydi ve yeni tanrilar daemonlari lanetleyip dusurduler.

Cin , seytan gibi kavramlardan farklidir.

aekadaşım şu dediğinin mantığını şu dünyada kabul etcek kaç kişi var o tanrılar insan gibiydi geldiler gittiler meselsi eski yunanda kaldı dünyanın hepsi aynı dine inamıyor olabilir fakat çoğu tek tanrı inancı var yok tanrılardan önce şu varmış sonra bu varmış çocuk masalı bile olmaz. Heleki müslmanlık gibi bir dinde hiç yeri olmaz pek konuyu bilmediğimden yorum yapamam ama yazdığınıza istinaden bişeyler söyledim.

Dunyadaki dinlerden hangisi hakikat dinidir bunu kimse bilemez. Dini inanclara hosgorulu olun biraz.Muslumanlikla ne alakasi var bunun ? Biri ciksa Kur'ana laf atsa delirmis pitbulla donersiniz ama diger inanclar hakkinda cocuk masali diyebilmeyi de cok iyi becerirsiniz.

Kimsenin inancına saygısızlık yapma niyetinde değilim.Sadece şu var ki bu forumda ufak kardeşlerimiz de bulunuyor.Okudukları her şeye inanabilirler, bu sebepten kendi inancıma ters düşen birşeye bu yanlıştır deme hakkını kendimde görüyorum.

Alıntıları Göster
    cok güzel birsey ama inanmıyorum. defalarca denedim çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirkadyen

quote:

Bana şunun bilimsel açıklamasını gösterin. beyinde şu şu şu oluyor, buna da astral seyahat deniyor deyin, inanayım. Ama böyle anlattığınız zaman sadece ilgi çekmek için söylüyormuşsunuz diye düşünüyorum.

Bu deneyimleyi yaşayan yüzlerce, binlerce insan var. Hepsi mi ilgi çekmek için söylüyor ? Belki vardır sizin dediklerinizden ama tamamı değil.

Doğaüstü olaylara da bilimsel açıklama istemek ayrı bir komiklik. Size burada birşeyi kanıtlamaya çalışmıyoruz, sorusu olan varsa gelip soruyor.

Alıntıları Göster
    Mesela ben new yorka gitmek istiyorum orayı dusununce orada mı oluyorum ? ve orada canlı yaşanan olayları mı goruyorum yoksa rüyamı ?

Soruları çalma gibi bi imkanımız var mı

• Beyler konuyu hortlatmis oldum ancak yıl oldu 2015. Astral seyahatin sırrı çözüldü ve artık bilim adamları kabul etti. Onu geçtim Allah rızası için bir kişi artik bunun ℅100 yapılışını yazsın
    . Bu arada inançlı arkadaşlar hz. Mevlana'nin astral seyahat ile ilgili söz ve paylaşımlarınızı,yaşadıklarını lütfen arastirsin.BU astral seyahata inanmayan arkadaslar icin.İnancsizlar muhattapim değil.(din)
  • He ya. Konu hortlasın da bir iki bi'şey okuyak. Baştan başladım bitmez diyorum ama bitti. Hevesimi yeni yeni alıyofum daha.
  • Deli saçmalığı konudakiler de ayrı saçma tipler biri der ben satanistim tanrilardan önce değişik tipler vardı sonra geldi tanrılar bunları kovdu he gülüm he. Deist ve agnostik biri olarak konuşuyorum bunların hepsi deli saçması tek mantıklı yanı lucid rüya ile karistirilabilecek olması başka mantıklı bilimsel bir açıklaması yok
  • Bilim adamlarının astrali kabul ettiği falan yok. Astral rüya denilen birşey aslında rüyadır. Tek fark rüyada olduğunuzu fark edip rüyaya yön vermeniz, etki etmenizdir. Bu istemsizce de olabilir. Yani rüyaya yön verseniz de tamamen kontrol edemezsiniz. Bilinçaltı çok gizemlidir.

Rüyalarınız bilinçaltınızdan ibarettir. Yani önceden görmediğiniz hiçbir şeyi göremezsiniz, ekstra bir bilgi edinemezsiniz. Örneğin hiç görmediğiniz bir eve girip içeriyi göremezsiniz. Deneyebilirsiniz ama bilinçaltınız size bir kurgu hazırlar veya birden kendinizi başka bir ortamda bulursunuz. Gerçeklik ve rüya karşılaştırılamaz. Bunlar "Barcelona maçını izleyebilir miyiz?" , "Angelina Jolie'yi görebilir miyiz?" gibi sorulara cevap idi.

Konuda çok saçma postlar mecvut. Hatta birisi abartıp co-op rüya gördüğünü bile anlatmış. İstediğiniz kadar meditasyon yapın; başka birisi ile aynı rüyada yer alamazsınız. Rüya sadece sizin bilinçaltınızı kapsar. Muhtemelen o üye kendini bu işe kaptırmaktan bilinçaltının sergilediği kurguya şahit olmuştur. Çünkü bir işe çok kaptırırsanız kendinizi, bilinçaltınızın çoğu o iş ile uğraşır ve bir süre sonra halisülasyon görmenize neden olur. Kendinizi kandırmış olursunuz.

• Beyler forumda yeniyim youtubeden video atiyorum inşallah sıkıntı olmaz. Eğer olursa lütfen ban atmayin videoyu silin https://m.youtube.com/watch?v=Ha9w7xq1aBY
  • Seyahatler ücretli mi? Alternatif firmalar mevcut mu?
  • Bu forumda cok sayida bonzai ceken var gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: misterno5

Bu forumda cok sayida bonzai ceken var gibi
    Konu hortlatma bugünün trendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandTiger

Konu hortlatma bugünün trendi.

Alıntıları Göster
    hort
  • Merhaba arkadaşlar. Dün gece Yaşadığım olayı anlatmak istiyorum size.

İşten sonra eve gelip kafayı koyup yattım ve fenerin maçını izlemek için Uyandığında ilk yarıyı geçmişti canım sıkıldı. Daha sonrada uyku tutmadı ve saat gece yarısını geçtikten sonra bitane bira açıp bir iki bölüm dizi izlemeye başladım. Derken sabah erken uyanacağımı düşünüp yatağıma girip uyuyayım dedim. Burdan sonrası önemli ! Yatağıma geçtiğim zaman işle ilgili sıkıntılarım olduğu için bunları bir kenara atıp sadece uyumaya çalışmam lazım psikolojisi ile Sırt üstü uzandım ve gerçekten içimdeki sıkıntıyı her nekadar bir kenara bırakmış olsamda bir tarafım onu düsünerekten uyudum. Yaşadığım şeyler burdan sonra Başlıyor anlatacaklarıma çok iyi dikkat edin.

Uyuduktan sonra bir yanım uykuya geçmişken bir yanımda düşündüğüm şeylerden dolayı uyanıktı. O an aktif olarak bişey düşündüğüm için Gözlerimi açtım ve açabildiğim sadece tek bir gözümdü yani diğer gözüm hala uyuyordu çok şaşırdım. Daha sonra açtığım gözümü tekrar kaptım bu sefer gerçeten uyanmak istediğim için iki gözümü birden açtım falan hala tam uyanamamıştım fakat nasıl olursa uyuduğum halde odamın içini görebiliyordum lavaboya giden dayımı görebiliyordum, Havanın aydınlandığını herşeyi görüyordum. Tüm bunların yanında kulağındaki uğultu çok ürkütücüydü. Daha sonrı çok enteresan odamın kapısı açıktı ve odadan içeriye uçan bir uzaktan kumandayla kontrol ediliyormuş gibi bi helikopter girdi ve Korktuğum için çok fazla durmadı odada ve daha sonra geri gitti. Yerimden kalmaya çalıştım fakat başarılı olamadım çünkü Ayrılma anını hissediyordum gerçek beden ile o an Gözlerimin açık olduğu hâlimle bir birine değiyordu ve eğer kalmak için çabalarsam kendimi görebileceğim ve bidaha yerime dönemeyeceğim için çok kortum ve tabi kide uyuyamadım.

Ben bu duruma nasıl geldiğimi herşeyi ile anlatmaya çalıştım. Bu konuda bu duruma Açıklık getirmek isteyenler lütfen burada yorumda bulunursa çok mutlu olurum. Korktum açıkcası bidaha olacak diye :/

• Nasıl uyandım olayına gelirsem eğer olduğum yerde tekrar Gözlerimi kapadım bu sefer de ikisi arasında bi yerdeydim sanki karanlıktı uğultu yoktu busefer şunu hissettim ama o anda sanki Gözlerimi nerde istersem orda asacakmışım gibi bi hissede kapıldım. Ama zaten çok Korktuğum için bunu denemek bile istemedim. Saha sonra Gözlerimi sıkıca yumup kendi olduğum bedeni hissettim ve onu hissettiğim an Gözlerimi bi anda açtım ve uyandığımda oda aynı görünümündeydi güneş doğmuştu herşey diğer gördüğümle aynıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: panoram

Merhaba arkadaşlar. Dün gece Yaşadığım olayı anlatmak istiyorum size.

İşten sonra eve gelip kafayı koyup yattım ve fenerin maçını izlemek için Uyandığında ilk yarıyı geçmişti canım sıkıldı. Daha sonrada uyku tutmadı ve saat gece yarısını geçtikten sonra bitane bira açıp bir iki bölüm dizi izlemeye başladım. Derken sabah erken uyanacağımı düşünüp yatağıma girip uyuyayım dedim. Burdan sonrası önemli ! Yatağıma geçtiğim zaman işle ilgili sıkıntılarım olduğu için bunları bir kenara atıp sadece uyumaya çalışmam lazım psikolojisi ile Sırt üstü uzandım ve gerçekten içimdeki sıkıntıyı her nekadar bir kenara bırakmış olsamda bir tarafım onu düsünerekten uyudum. Yaşadığım şeyler burdan sonra Başlıyor anlatacaklarıma çok iyi dikkat edin.

Uyuduktan sonra bir yanım uykuya geçmişken bir yanımda düşündüğüm şeylerden dolayı uyanıktı. O an aktif olarak bişey düşündüğüm için Gözlerimi açtım ve açabildiğim sadece tek bir gözümdü yani diğer gözüm hala uyuyordu çok şaşırdım. Daha sonra açtığım gözümü tekrar kaptım bu sefer gerçeten uyanmak istediğim için iki gözümü birden açtım falan hala tam uyanamamıştım fakat nasıl olursa uyuduğum halde odamın içini görebiliyordum lavaboya giden dayımı görebiliyordum, Havanın aydınlandığını herşeyi görüyordum. Tüm bunların yanında kulağındaki uğultu çok ürkütücüydü. Daha sonrı çok enteresan odamın kapısı açıktı ve odadan içeriye uçan bir uzaktan kumandayla kontrol ediliyormuş gibi bi helikopter girdi ve Korktuğum için çok fazla durmadı odada ve daha sonra geri gitti. Yerimden kalmaya çalıştım fakat başarılı olamadım çünkü Ayrılma anını hissediyordum gerçek beden ile o an Gözlerimin açık olduğu hâlimle bir birine değiyordu ve eğer kalmak için çabalarsam kendimi görebileceğim ve bidaha yerime dönemeyeceğim için çok kortum ve tabi kide uyuyamadım.

Ben bu duruma nasıl geldiğimi herşeyi ile anlatmaya çalıştım. Bu konuda bu duruma Açıklık getirmek isteyenler lütfen burada yorumda bulunursa çok mutlu olurum. Korktum açıkcası bidaha olacak diye :/

Bu yaşanan astraldir. Kulaktaki uğultu bunun göstergesi.
    Uyanma esnasında da üşüme titreme hissi yaşanır genelde. Bilinçsiz bir astral deneyimi yaşamışsınız.
    Çok sık uyku felci yaşayan insanlarda aynı belirtileri anlatırlar fakat bedenden yükselme hissi veya çeşitli görüler olmaz genelde gözler açık bir şekilde bedenin kontrolü sağlanamayan durumlar söylenir uyku felcinde. Sizin kulakta uğultu yaşamanız bedenden ayrıldığınızı hissetmeniz (eğer bir yükselme hissettiyseniz) çeşitli görüler olması astral seyahat gibi duruyor.

İlk deneyim her zaman korkutucudur. Tekrar olur veya olmaz demek mümkün değil. O an zihnin ve bedenin durumuyla alakalı çünkü. Meraklanmayın astral sizin yaşantınız için korkutucu bir durum değil. Tekrar yaşamak istemiyorsanız uyku pozisyonunuzu çok sık değiştirmeyin ve kafanızı boşaltıp yatın bunları düşünerek uyursanız tekrar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Uyku felci ile aynı sebeplerden dolayı astral yaşanır genelde. Astral beyni aldatarak yaşanan bir deneyim olduğu için olabildiğince uyku pozisyonunuzu değiştirmemeye bakın.

Şurada uyku felci sebepleri yazıyor. Aynı sebepler astral için de geçerli.
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Uyku_felci#Olas.C4.B1_sebepleri

Uyku felci sonrası astral deneyimi daha kolaydır. Yapmanız gereken zihninizi tamamen boşaltıp sadece o ana ve yükselme hissine odaklanmaktır. Zaten astrale çıkmak astralde kalmaktan daha kolaydır. İnsan beyni fiziksel olarak hareketlere alışkın olduğu için bu hareketleri düşünmeden yapamaz. Bu sıfır duygu durumunu stabil hale getirmek astralde kalmayı sağlayacaktır. İlk astral deneyimlerinin veya bilinçsiz yaşanan deneyimlerin bu kadar uzun sürmesinin sebebi de o anki korku ve panik ile hiçbir şey yapamayacağım düşüncesinin hakim olması diğer tüm düşünceleri kovarak sizi fiziksel durumdan uzaklaştırmasıdır.
    Astral veya uyku felcini atlatmak için o anki duruma odaklanıp korku ve paniği yenmeniz gayet olağan bir durummuş gibi görmeniz ve uyanacağınıza inanarak buna odaklanmanız deneyimi sonlandıracaktır. Astral esnasında da inatla gözleri açmaya çalışmak fiziksel olarakta gözleri açmaya zorlayacağı için yine deneyimi sonlandırır.

• Teşekkürler açıklamaların için.

Peki bu güzel birşey mi yani insanın ufkunumu Açıyor ne gibi mistik bir faydası var öğrenebilirmiyim aceba ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.