Şimdi Ara

Astra Lastik Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
32.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2004 Astra Clasic Sedan Enjoy'un lastiklerini değiştirmeyi düşünüyorum.

Acaba siz ne marka tavsiye edersiniz. Daha önce değiştiren oldu mu.

İçeriye gelen sesi minimum yapacak liastik tercih edeceğim.

yaz geldi fazla tırtıklı almamanda fayda var

Orijinalden alıntı: --alex--

bizde brigston var babam aldı cok memnunuz suan için

yaz geldi fazla tırtıklı almamanda fayda var
    goodyear hydgrip

Orijinalden alıntı: ricconi

goodyear hydgrip

Alıntıları Göster
    michelin veya conti al diğerleri üzer seni sert süspansiyonlu astrada. hydragrip tavsiye eden lastiğin yağmur lastiği olduğunun farkındamı?
    • 2013 VW Golf 1.4 TSI ACT DSG Highline BEYAZ Sunroof, U Led, Led Stoplar, 18" Durban, Adaptif Şasi, ErgoAktive Koltuk, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Görüş Kamerası, Discover Media, Renkli Yol Bilgisayarı.
    • Yazlık 225/40/18 Potenza S001 Kışlık 205/55/16 WinterContact TS850

• Iphone 8 plus
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

michelin veya conti al diğerleri üzer seni sert süspansiyonlu astrada. hydragrip tavsiye eden lastiğin yağmur lastiği olduğunun farkındamı?

Alıntıları Göster
    Yaz lastiği kış lastiği ve all weather vardır.Tabiki yaz lastiklerinden yağmur performansı istenecektik .En önemli kriterde yagıştaki performanstır.Astranın alaşım jantlıların ölçüsü 195/60/15 olacak uygun fiyatlı istersen Hankook k104 ventus prime oldukça iyidir jettalarda çıkıyor fazla para verebilirim dersen Bridgestone er300 bayağı iyidir.Hankook 100ytl nin altında bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Yaz lastiği kış lastiği ve all weather vardır.Tabiki yaz lastiklerinden yağmur performansı istenecektik .En önemli kriterde yagıştaki performanstır.Astranın alaşım jantlıların ölçüsü 195/60/15 olacak uygun fiyatlı istersen Hankook k104 ventus prime oldukça iyidir jettalarda çıkıyor fazla para verebilirim dersen Bridgestone er300 bayağı iyidir.Hankook 100ytl nin altında bulabilirsin.

Alıntıları Göster
    benim aracın aynısı hemen hemen kapsamlı araştırırsan en uyun lastiğin mıchelin olduğunu göreceksin,bir arkadaşında yazdığı gibi astra sert süspansiyonludur çünkü...

• benim astra g kasa aracım vardı orjinal lastikleri mıchelin'di
    bridgestone ile değişince çok pişman oldum astranın lastiği
    mıchelin dir. olmazsa olur ama mıchelin gibi olmaz
    Motor lastik önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gacara_53

benim astra g kasa aracım vardı orjinal lastikleri mıchelin'di
    bridgestone ile değişince çok pişman oldum astranın lastiği
    mıchelin dir. olmazsa olur ama mıchelin gibi olmaz
    2004 Astra Njoy Hb aracımın (47.000 km de) üzerindeki orjinal lastikleri Dunlop.Şimdi ben de değiştirmeyi planlıyorum.Geçenlerde hafiften bi yoklama çektim sanayide falan.Michelin i çok methediyorlar gerçekten ama ona en yakın paerformansta ve fiyatı daha makul olarak Yokohama yı önerdiler.Ne yapacağımı şaşırdım ...

Orijinalden alıntı: historiyst_45

2004 Astra Njoy Hb aracımın (47.000 km de) üzerindeki orjinal lastikleri Dunlop.Şimdi ben de değiştirmeyi planlıyorum.Geçenlerde hafiften bi yoklama çektim sanayide falan.Michelin i çok methediyorlar gerçekten ama ona en yakın paerformansta ve fiyatı daha makul olarak Yokohama yı önerdiler.Ne yapacağımı şaşırdım ...

Alıntıları Göster
    selamlar...

goodyear hydragrip sadece yağmur lastiği değildir. Kuru yolda diğerleri ile aynı bir kavrama sunarken yağışlı havalarda diğerlerine göre yolda tutunma olarak fark atar. Bu da denemeden bilinmez tabii...

Astra sert süspansiyona sahip bir araç olduğu için Michelin lastiklerle daha yumuşak bir sürüş sağlanabilir ama lastiğin çabuk bitmesi sözkonusudur. Onun için sert süspansiyonlu araçlara konfor için yumuşak lastik, lastik ömrü önemseniyorsa biraz daha sert karakter gösteren lastik tercih etmek lazım diye düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ricconi -- 27 Nisan 2008; 0:35:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ricconi

selamlar...

goodyear hydragrip sadece yağmur lastiği değildir. Kuru yolda diğerleri ile aynı bir kavrama sunarken yağışlı havalarda diğerlerine göre yolda tutunma olarak fark atar. Bu da denemeden bilinmez tabii...

Astra sert süspansiyona sahip bir araç olduğu için Michelin lastiklerle daha yumuşak bir sürüş sağlanabilir ama lastiğin çabuk bitmesi sözkonusudur. Onun için sert süspansiyonlu araçlara konfor için yumuşak lastik, lastik ömrü önemseniyorsa biraz daha sert karakter gösteren lastik tercih etmek lazım diye düşünüyorum...

Alıntıları Göster
    Goodyear NCT5 de kampanya var, tanesi 125YTL ye geliyor. Yumuşacık pamuk gibi, bir ara ben de almayı düşündüm fakat aciliyetim olmadığı için vaz geçtim. Bence kaçırma.. Bu arada eski aracıma Fulda Carat progresso almıştım 1 ay önce, o da çok sessiz ve yumuşacıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadusum -- 28 Nisan 2008; 17:59:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hadusum

Goodyear NCT5 de kampanya var, tanesi 125YTL ye geliyor. Yumuşacık pamuk gibi, bir ara ben de almayı düşündüm fakat aciliyetim olmadığı için vaz geçtim. Bence kaçırma.. Bu arada eski aracıma Fulda Carat progresso almıştım 1 ay önce, o da çok sessiz ve yumuşacıktır.

Alıntıları Göster
    benimde arabama lastik almam gerekiyor fakat hangi lastiği alacağıma karar veremedim.
    formlarda bakıyorum kimi kumho iyi diyo kimi hankook kimi de maxis.
    michelin yada goodyear gibi markalar çook daha iyi biliyorum ama hem fiyatı hemde kullanımı iyi bir lastik yokmudur?
    şuan arabamda vakumlu bf goodrich var ve çok ama çok memnunum.
    quote:

Orjinalden alıntı: hadusum

• astra g kasa için lastik alınacaksa mıchelin 195/60/15 en iyisi çünkü yumuşak yapılı olduğundan ve asrtalarda sert suspansiyon olduğundan mıchelin başarılıdır uzun ömürlülük bakımından tamamen kullanıma bağlıdır fren yük hız vs.
    15 jantlara eğer 185/65/15 takılırsa daha çok suspansiyon olacaktır ve aracın yoltutuşu virajdakı performansı birazdaha düşük olacaktır vırajda kasanın daha çok yana yatması vs aynızamanada yol sesi için 185 daha başarılı olacaktır 185/65/15 lassa yokohama yada brıdgestone kullanmak daha mantıklıdır bence kullanılan lastikler h serisi olmalıdır. astranın yola yapışacağı lastikler 205/50/16 dır bunlarla yolda arka plakanızı okuya bilirsiniz

astra g kasa için lastik alınacaksa mıchelin 195/60/15 en iyisi çünkü yumuşak yapılı olduğundan ve asrtalarda sert suspansiyon olduğundan mıchelin başarılıdır uzun ömürlülük bakımından tamamen kullanıma bağlıdır fren yük hız vs.
    15 jantlara eğer 185/65/15 takılırsa daha çok suspansiyon olacaktır ve aracın yoltutuşu virajdakı performansı birazdaha düşük olacaktır vırajda kasanın daha çok yana yatması vs aynızamanada yol sesi için 185 daha başarılı olacaktır 185/65/15 lassa yokohama yada brıdgestone kullanmak daha mantıklıdır bence kullanılan lastikler h serisi olmalıdır. astranın yola yapışacağı lastikler 205/50/16 dır bunlarla yolda arka plakanızı okuya bilirsiniz
    Allah rızası için hem fiyatı uygun hem konfor ve yol tutuşu iyi hem de uzun ömürlü olan bir lastik tavsiyeniz var mı lütfen acil çünkü ???

• quote:

Allah rızası için hem fiyatı uygun hem konfor ve yol tutuşu iyi hem de uzun ömürlü olan bir lastik tavsiyeniz var mı lütfen acil çünkü ???

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: historiyst_45

yokohama

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: historiyst_45

yokohama

Alıntıları Göster

yokohama

Peki bu yokohoma lastiklerinin fiyat/performans ve ömür konusunda bilginiz var mı ???

• quote:

yokohama

Peki bu yokohoma lastiklerinin fiyat/performans ve ömür konusunda bilginiz var mı ???

Alıntıları Göster
    Continental PremiumContact-2

Orijinalden alıntı: alexnumber10

Continental PremiumContact-2

Alıntıları Göster
    Bunun fiyatı nasıl ???

Bunun fiyatı nasıl ???

Alıntıları Göster
    Continental mi Yokohama mı Michelin mi ???

Continental mi Yokohama mı Michelin mi ???

Alıntıları Göster
    Michelin pilot pirmacy alın.... Yağmurda en iyi performasn gösteren lastik bu...atmıyorum test sonuçları diyor :)

Orijinalden alıntı: uA_Y_C_A

Michelin pilot pirmacy alın.... Yağmurda en iyi performasn gösteren lastik bu...atmıyorum test sonuçları diyor :)

Alıntıları Göster
    Tavsiyen için teşekkürler ...
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.