Bildirim
Astra Lastik Tavsiyesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bizde brigston var babam aldı cok memnunuz suan için
yaz geldi fazla tırtıklı almamanda fayda var_____________________________ Rüyaları gercekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. -
goodyear hydgripquote:
Orijinalden alıntı: --alex--
bizde brigston var babam aldı cok memnunuz suan için
yaz geldi fazla tırtıklı almamanda fayda var_____________________________ 2026 VW TROC -
michelin veya conti al diğerleri üzer seni sert süspansiyonlu astrada. hydragrip tavsiye eden lastiğin yağmur lastiği olduğunun farkındamı?quote:
Orijinalden alıntı: ricconi
goodyear hydgrip
Alıntıları Göster_____________________________ -
Yaz lastiği kış lastiği ve all weather vardır.Tabiki yaz lastiklerinden yağmur performansı istenecektik .En önemli kriterde yagıştaki performanstır.Astranın alaşım jantlıların ölçüsü 195/60/15 olacak uygun fiyatlı istersen Hankook k104 ventus prime oldukça iyidir jettalarda çıkıyor fazla para verebilirim dersen Bridgestone er300 bayağı iyidir.Hankook 100ytl nin altında bulabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK
michelin veya conti al diğerleri üzer seni sert süspansiyonlu astrada. hydragrip tavsiye eden lastiğin yağmur lastiği olduğunun farkındamı?
Alıntıları Göster_____________________________ MERHABA
-
benim aracın aynısı hemen hemen kapsamlı araştırırsan en uyun lastiğin mıchelin olduğunu göreceksin,bir arkadaşında yazdığı gibi astra sert süspansiyonludur çünkü...quote:
Orijinalden alıntı: froster2006
Yaz lastiği kış lastiği ve all weather vardır.Tabiki yaz lastiklerinden yağmur performansı istenecektik .En önemli kriterde yagıştaki performanstır.Astranın alaşım jantlıların ölçüsü 195/60/15 olacak uygun fiyatlı istersen Hankook k104 ventus prime oldukça iyidir jettalarda çıkıyor fazla para verebilirim dersen Bridgestone er300 bayağı iyidir.Hankook 100ytl nin altında bulabilirsin.
Alıntıları Göster_____________________________ PHILIPIS 55 PML9507- PHİLİPS 42 PFL7696- PIONEER BDP 150 BLURAY PLAYER -
TECHNİCS SA-DX950 AV RECEIVER- DELL İNSPİRON 5537-İ7
-
benim astra g kasa aracım vardı orjinal lastikleri mıchelin'di
bridgestone ile değişince çok pişman oldum astranın lastiği
mıchelin dir. olmazsa olur ama mıchelin gibi olmaz
_____________________________ -
2004 Astra Njoy Hb aracımın (47.000 km de) üzerindeki orjinal lastikleri Dunlop.Şimdi ben de değiştirmeyi planlıyorum.Geçenlerde hafiften bi yoklama çektim sanayide falan.Michelin i çok methediyorlar gerçekten ama ona en yakın paerformansta ve fiyatı daha makul olarak Yokohama yı önerdiler.Ne yapacağımı şaşırdım ...quote:
Orijinalden alıntı: gacara_53
benim astra g kasa aracım vardı orjinal lastikleri mıchelin'di
bridgestone ile değişince çok pişman oldum astranın lastiği
mıchelin dir. olmazsa olur ama mıchelin gibi olmaz
_____________________________ YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE !!!
-
selamlar...quote:
Orijinalden alıntı: historiyst_45
2004 Astra Njoy Hb aracımın (47.000 km de) üzerindeki orjinal lastikleri Dunlop.Şimdi ben de değiştirmeyi planlıyorum.Geçenlerde hafiften bi yoklama çektim sanayide falan.Michelin i çok methediyorlar gerçekten ama ona en yakın paerformansta ve fiyatı daha makul olarak Yokohama yı önerdiler.Ne yapacağımı şaşırdım ...
Alıntıları Göster
goodyear hydragrip sadece yağmur lastiği değildir. Kuru yolda diğerleri ile aynı bir kavrama sunarken yağışlı havalarda diğerlerine göre yolda tutunma olarak fark atar. Bu da denemeden bilinmez tabii...
Astra sert süspansiyona sahip bir araç olduğu için Michelin lastiklerle daha yumuşak bir sürüş sağlanabilir ama lastiğin çabuk bitmesi sözkonusudur. Onun için sert süspansiyonlu araçlara konfor için yumuşak lastik, lastik ömrü önemseniyorsa biraz daha sert karakter gösteren lastik tercih etmek lazım diye düşünüyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ricconi -- 27 Nisan 2008; 0:35:57 >_____________________________ 2026 VW TROC
-
Goodyear NCT5 de kampanya var, tanesi 125YTL ye geliyor. Yumuşacık pamuk gibi, bir ara ben de almayı düşündüm fakat aciliyetim olmadığı için vaz geçtim. Bence kaçırma.. Bu arada eski aracıma Fulda Carat progresso almıştım 1 ay önce, o da çok sessiz ve yumuşacıktır.quote:
Orijinalden alıntı: ricconi
selamlar...
goodyear hydragrip sadece yağmur lastiği değildir. Kuru yolda diğerleri ile aynı bir kavrama sunarken yağışlı havalarda diğerlerine göre yolda tutunma olarak fark atar. Bu da denemeden bilinmez tabii...
Astra sert süspansiyona sahip bir araç olduğu için Michelin lastiklerle daha yumuşak bir sürüş sağlanabilir ama lastiğin çabuk bitmesi sözkonusudur. Onun için sert süspansiyonlu araçlara konfor için yumuşak lastik, lastik ömrü önemseniyorsa biraz daha sert karakter gösteren lastik tercih etmek lazım diye düşünüyorum...
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadusum -- 28 Nisan 2008; 17:59:19 >_____________________________ Q6600@3850 1.4V Vid 1.2625 // TT Bigtypoon // Leadtek Gtx275 // DFI Lanparty P45 // 4GB Kingston 950Mhz 5-5-5-15 // Ocz 700W PSU // Lg 21.6" // Logitech G9 //
-
benimde arabama lastik almam gerekiyor fakat hangi lastiği alacağıma karar veremedim.quote:
Orijinalden alıntı: hadusum
Goodyear NCT5 de kampanya var, tanesi 125YTL ye geliyor. Yumuşacık pamuk gibi, bir ara ben de almayı düşündüm fakat aciliyetim olmadığı için vaz geçtim. Bence kaçırma.. Bu arada eski aracıma Fulda Carat progresso almıştım 1 ay önce, o da çok sessiz ve yumuşacıktır.
Alıntıları Göster
formlarda bakıyorum kimi kumho iyi diyo kimi hankook kimi de maxis.
michelin yada goodyear gibi markalar çook daha iyi biliyorum ama hem fiyatı hemde kullanımı iyi bir lastik yokmudur?
şuan arabamda vakumlu bf goodrich var ve çok ama çok memnunum.
quote:
Orjinalden alıntı: hadusum
Goodyear NCT5 de kampanya var, tanesi 125YTL ye geliyor. Yumuşacık pamuk gibi, bir ara ben de almayı düşündüm fakat aciliyetim olmadığı için vaz geçtim. Bence kaçırma.. Bu arada eski aracıma Fulda Carat progresso almıştım 1 ay önce, o da çok sessiz ve yumuşacıktır.
_____________________________ 96 OPEL ASTRA 1.6 16V HP
-
astra g kasa için lastik alınacaksa mıchelin 195/60/15 en iyisi çünkü yumuşak yapılı olduğundan ve asrtalarda sert suspansiyon olduğundan mıchelin başarılıdır uzun ömürlülük bakımından tamamen kullanıma bağlıdır fren yük hız vs.
15 jantlara eğer 185/65/15 takılırsa daha çok suspansiyon olacaktır ve aracın yoltutuşu virajdakı performansı birazdaha düşük olacaktır vırajda kasanın daha çok yana yatması vs aynızamanada yol sesi için 185 daha başarılı olacaktır 185/65/15 lassa yokohama yada brıdgestone kullanmak daha mantıklıdır bence kullanılan lastikler h serisi olmalıdır. astranın yola yapışacağı lastikler 205/50/16 dır bunlarla yolda arka plakanızı okuya bilirsiniz
_____________________________ -
Allah rızası için hem fiyatı uygun hem konfor ve yol tutuşu iyi hem de uzun ömürlü olan bir lastik tavsiyeniz var mı lütfen acil çünkü ???quote:
Orijinalden alıntı: gacara_53
astra g kasa için lastik alınacaksa mıchelin 195/60/15 en iyisi çünkü yumuşak yapılı olduğundan ve asrtalarda sert suspansiyon olduğundan mıchelin başarılıdır uzun ömürlülük bakımından tamamen kullanıma bağlıdır fren yük hız vs.
15 jantlara eğer 185/65/15 takılırsa daha çok suspansiyon olacaktır ve aracın yoltutuşu virajdakı performansı birazdaha düşük olacaktır vırajda kasanın daha çok yana yatması vs aynızamanada yol sesi için 185 daha başarılı olacaktır 185/65/15 lassa yokohama yada brıdgestone kullanmak daha mantıklıdır bence kullanılan lastikler h serisi olmalıdır. astranın yola yapışacağı lastikler 205/50/16 dır bunlarla yolda arka plakanızı okuya bilirsiniz

-
quote:
Allah rızası için hem fiyatı uygun hem konfor ve yol tutuşu iyi hem de uzun ömürlü olan bir lastik tavsiyeniz var mı lütfen acil çünkü ???

Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: historiyst_45
Allah rızası için hem fiyatı uygun hem konfor ve yol tutuşu iyi hem de uzun ömürlü olan bir lastik tavsiyeniz var mı lütfen acil çünkü ???

yokohama_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: gacara_53quote:
Orjinalden alıntı: historiyst_45

yokohama
Alıntıları Göster
yokohama
Peki bu yokohoma lastiklerinin fiyat/performans ve ömür konusunda bilginiz var mı ???_____________________________ YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE !!!
-
Continental PremiumContact-2quote:
yokohama
Peki bu yokohoma lastiklerinin fiyat/performans ve ömür konusunda bilginiz var mı ???
Alıntıları Göster_____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız. -
Bunun fiyatı nasıl ???quote:
Orijinalden alıntı: alexnumber10
Continental PremiumContact-2
Alıntıları Göster
-
Continental mi Yokohama mı Michelin mi ???quote:
Bunun fiyatı nasıl ???
Alıntıları Göster
-
Michelin pilot pirmacy alın.... Yağmurda en iyi performasn gösteren lastik bu...atmıyorum test sonuçları diyor :)quote:
Continental mi Yokohama mı Michelin mi ???
Alıntıları Göster_____________________________ YolaFocusla -
Tavsiyen için teşekkürler ...quote:
Orijinalden alıntı: uA_Y_C_A
Michelin pilot pirmacy alın.... Yağmurda en iyi performasn gösteren lastik bu...atmıyorum test sonuçları diyor :)
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- opel corsa 1.4 twinport enjoy yorumları
- otomobil af çok amaçlı ne demek
- opel corsa 1.2 twinport essentia kronik sorunları
- 1.2 twinport motor
- opel corsa 1.4 otomatik vites sorunları
- opel frontera
- opel mokka hibrit
- yeni opel astra
- opel grandland fiyat listesi
- opel corsa 2019
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler