Şimdi Ara

ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.556
Cevap
45
Favori
509.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mikoli88

pendık-kadıkoy-şile-pendik-bayrampaşa-pendik...
    ortalama tuketım 4,7 klima hep açık %80 ş.d %20 ş.i diyebılırız.
    hiç kasmadım kendımı az yakayım diye yeri geldi 120-130 yaptım.
    bende 1. viteste hiç zorlamadım aracı merak ettım sımdı dost2003 un dediği gibiyse :)

Valla arkadaşlar durduğunuz zaman ışıklarda vs kalkışta bilmiyorum yapan varmı ben arada bu tarz kullanıyorum. sonuna kadar ayak debriyajda 2.500 -3000 devirlere gazı çıkarıp debriyajdan çekmenizle aracın fırlaması inanın 1.3 motor dan nasıl bir kalkış öyle :) tabi burada çekiş kontrol sisteminin de payı büyük patinaj vs yok güç yolda.ar

Arkadaşımda honda civic sedan var benzinli 115 -120 hp arasında yanlış hatırlamıyorsam.Defalarca ilk kalkıştan 60 km ye kadar gerimde kaldı :) Ne yapsa geçemedi garibim. Ama 60 dan sonra yanımdan geçip 7-8 boy fark atıyo ayrı :)

En kısa zamanda Pendik - Maltepe arasında 0-100 denemesi yapacağım. 13sn altına inebileceğimi düşünüyorum bakalım forumda paylaşacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinir kupu

quote:

Orijinalden alıntı: budoka

quote:

Orijinalden alıntı: sinir kupu

quote:

Şu bluetooth işini halledebildinmi? ben rehberi bi türlü araca gösteremedim.. arkadaşın teli E71 onu 1 dakika içinde gördü rehberi aktardı... benimki n95.. naptımsa olmuyo, rehberi görmüyo.... tele yeni yazılım attım.. rehberdeki tüm yazılım hatalarını giderdim... (türkçe karakter filan) ama yine olmadı... 2 tel de s60 kullanıyo... anlamıyorum neden kaynaklanıyo... sebebi ni bulan oldumu... bi rehber için tel mi değiştircez...

bende samsung galaxy s3 var onun rehberini görüyor. ilginç şekilde eşleme yaptım ama bu güne kadar hiç o konsoldaki phone düğmesine basıp da telefon defterine girmek aklıma gelmemişti bu gün girdim ve samsung için çalıştığını gördüm. nokia 5800 telefonumu da eşleştirdim onu da kullanıyorum bazen ama rehber bağlanıyor mu bakmamıştım bir bakarım sonucu söylerim.

benden başka herkesin telefonu uydu... :) samsungun eski tel leri bile uydu... bana mı gıcığı var anlamadım... :)
    eğer böyle giderse kardeş le tel leri değişiriz artık...

bluetooth eşleşmiş cihaz listesinden girip baktığın zaman arabanın bluetoothunu görüyorsun ya. orada bir de yetkili olarak ata gibi bir seçenek var. ya da ona benzer. o izinleri de verdiniz mi? bir de hemen listeyi görmüyor. geçen gün aracı çalıştırır çalıştırmaz daha doğrusu cihaz bağlanır bağlanmaz telefon rehberine ulşamaya çalıştım hata verdi. biraz sonra denediğimde girdi. sanırım listeniz dolu ise biraz zaman alıyor. hani usb bağlayınca indeksleme yapılıyor ya bir süre öyle bir durum da olabilir.

yok hocam... herşeyi denedim... diyorum ya telefona son versiyon bile attım... rehberdeki hataları düzelttim... kaç çeşit telefon denediysem, 1 dakika içinde rehberlerini aldı... ama benim rehberi almıyor... onun haricinde telefon çaldığında filan sorun yok...araçtan göreşebiliyorum... sadece numara görünüyor isim yerine... var bi kıllık ama bulamadık sebebini... ama arabadan birini aramak güzel bişi... rehberin içinde doşabiliyorsunuz direksiyodan... ismi seçip ara diyorsunuz... telefonun nerde olduğunu unutturacak bi sistem... güzel bişi... öyle double din teyp lerdeki (necvox, zetech, navitect vb..) araca sonradan uygulanan sistemler gibi deil sanki... ses çok temiz ve net... önceki aracıma navitech double din taktırmıştım... sorun yoktu ama bununla konuşmak daha temiz gibi geldi... zira onda sesin az geliyo diyenler oluyodu... bunda henüz ayırt eden olmadı... :)
    teşekkürler...

• vala aradıkta bulamadık kardeşim ondan sorduk bir sürü soru geliyo foruma ne alakasız olcak bi sürü sacma soru var sağol ayrdımın için
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkinenk

quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

quote:

Orijinalden alıntı: hakkinenk

10 gun once 54'e izmirden aldim. 53 fiyatini nereden aldiniz? İstediginiz renk varsa hemen alin bence. makyaj olayinda bence abarti birsey yok. su hali daha iyi gibi.

zeytinburnu balkan otomotiv 53.200 dedi 53 e iner diye 53 dedim:D
    peki siz aracınızdan memnunmusunuz :D bende standart oldu bu soru opeli olan herkese soruyorum artık:)

900km oldu henüz. Oldukça memnunum. Siyah+sport+stil paket çok başka. Alüminyum çıtalarla acaip dikkat çekiyor. Hatunların ilgisini özlemişim :) Yakıt konusunda bir şey diyemeyeceğim çünkü motor çok yeni. Şuaralar ortalama reelde 6,3lt yakıyor. Düşer diye tahmin ediyorum. Performansta en ufak bir sıkıntı hissetmedim. P/F olarak alınacak en iyi araç bence.

kardeş aynı aracı kullanıyoruz... açıkcası ben boyasından çok memnun deilim... çok nazik gibi hemen çizilecek gibi... zaten çizikte var... 2. el aldım... noterin önüne gittiğimizde birisi çizmiş kaputu... 30 c lik bi çizik var.... :( çiziği yaptırcam sonrada boya koruma..... yoksa çok hassas gibi boyası... birisi geçerken dokunsa çizilcek gibi duruyo... onun haricinde çok yakışıklı tabi.... ben beyaz istiyordum ama bu nasipmiş... siyahın asilliğide başka... önceki aracımda siyahtı... ama bunun beyazı oldukça hoş duruyor... ama kromu çıtaları filan göstermiyor... ben krom kapı kolları filan taktırdım... oldukça hoş durdu.... bagaj çıtası ve eşikler içinde almayı düşünüyorum... siyah kromla çok uyumlu ve çok sexi :)))

• Selam arkadaşlar bugun 325i tokatladım bu araçla
  • quote:

Orijinalden alıntı: WalkieTalkie2

Selam arkadaşlar bugun 325i tokatladım bu araçla

selam anlatsana biraz
  • quote:

quote:

selam anlatsana biraz

Sol şeritte sakin sakin gidiyorum, selektör yakıyor bmw cinin teki bende bastım gaza oda bastı ama nafile :)))))) Sonra zaten sıkışık trafiğe girdik pes etti

• bende pazar gunu kaldirima vurdum tekeri sert bi sekilde ama, tamponun altindaki plastik şey firladi arac biraz saga cekiyordu, dun servise birakdim eksper bekliyoruz insallah şase de bir sorun yokdur :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunlab

bende pazar gunu kaldirima vurdum tekeri sert bi sekilde ama, tamponun altindaki plastik şey firladi arac biraz saga cekiyordu, dun servise birakdim eksper bekliyoruz insallah şase de bir sorun yokdur :(

geçmiş olsun... yoktur merak etmeyin... şaşede bişi olması için hatrı sayılır bi kaza yapmanız gerek.. Allah Korusun... sanırım alt takımların değişmesi gerekecek...
  • quote:

quote:

quote:

selam anlatsana biraz

Sol şeritte sakin sakin gidiyorum, selektör yakıyor bmw cinin teki bende bastım gaza oda bastı ama nafile :)))))) Sonra zaten sıkışık trafiğe girdik pes etti

yakıt ibreside gaza basmıştır sanırım... kaç yakıyosun bu kullanımla merak ettim...

• herkese meraba,
    arkadaşlar 1.3cdti sport+stil paket+navigasyon için 56,500 den aşağı fiyat alamadım henüz, sizce fiyat nasıl?
    makyajlı kasayı burda sizden okudum şimdi aldığımıza pişman olur muyuz? daha ne kadar güzel olablir ki :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tunlab

bende pazar gunu kaldirima vurdum tekeri sert bi sekilde ama, tamponun altindaki plastik şey firladi arac biraz saga cekiyordu, dun servise birakdim eksper bekliyoruz insallah şase de bir sorun yokdur :(

geçmiş olsun... yoktur merak etmeyin... şaşede bişi olması için hatrı sayılır bi kaza yapmanız gerek.. Allah Korusun... sanırım alt takımların değişmesi gerekecek...

saol dostum, bakalım servisde şuan eksper bugun onay vermiş yapılır bikaç güne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drleoph

herkese meraba,
    arkadaşlar 1.3cdti sport+stil paket+navigasyon için 56,500 den aşağı fiyat alamadım henüz, sizce fiyat nasıl?
    makyajlı kasayı burda sizden okudum şimdi aldığımıza pişman olur muyuz? daha ne kadar güzel olablir ki :)

meraba 55000-55500 gibi bir fiyata bırakır sanırım ciddi alıcı olduğunu anlayınca...
    makyajlı kasa bu pek fark yok 1-2 ay sonra geleceği söyleniyor.

• plaka kısmıda değişmiş.

• Makyaj cok gereksiz ve zorlama olmus. Nicin daha once cikan insigniaya makyaj yapilmadi da astraya yapildi anlamis degilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dün araçta ailem vardı... dik bir yokuşta ışıklarda bekliyorduk... sonra ışık yandı... kalkarken milletin söylediği şu zorlanma ile karşılaştım... ama bu motorun zorlanması filan deil... resmen bu geri kaçırmama için olan sistem sanırım... bi süre bırakmıyo arabayı... normal kalkışlardaki uğultuda bu sebeple oluyo sanırım... wala iptal edilebiliyosa iptal ettircem... resmen yapışıyo disklere bırakmıyo... geri kaçsın varsın... rahat bıraksın arabayı...

bu arada daha önce elektrikli el freni kullanmış arkadaşlara sorayım... bilen varsa... diyelimki 100 km hızla gidiyoruz... araç stop etti... frenler sertleşiyodur heralde.... eski usul elfreniyle olsa, çek bırak çek bırakla durdururduk.. :) böyle bi durumda ne yapıcaz bilen var mı?
  • quote:

Arkadaşlar dün araçta ailem vardı... dik bir yokuşta ışıklarda bekliyorduk... sonra ışık yandı... kalkarken milletin söylediği şu zorlanma ile karşılaştım... ama bu motorun zorlanması filan deil... resmen bu geri kaçırmama için olan sistem sanırım... bi süre bırakmıyo arabayı... normal kalkışlardaki uğultuda bu sebeple oluyo sanırım... wala iptal edilebiliyosa iptal ettircem... resmen yapışıyo disklere bırakmıyo... geri kaçsın varsın... rahat bıraksın arabayı...

bu arada daha önce elektrikli el freni kullanmış arkadaşlara sorayım... bilen varsa... diyelimki 100 km hızla gidiyoruz... araç stop etti... frenler sertleşiyodur heralde.... eski usul elfreniyle olsa, çek bırak çek bırakla durdururduk.. :) böyle bi durumda ne yapıcaz bilen var mı?

yokuş kalkış desteği el freni gibi sabitliyor 2-3 saniye aracı ve freni bıraktıktan sonra yarım debriyaj ve gazla kalkmanız gerekiyor,
    böyle olmasaydı zaten araç geri kayardı siz bu işlemi yapana kadar.ben 2-3 pratikten sonra çok sevdim çok faydalı bence.
    2. soruyu ise bende merak ediyorum, böyle bir durumda karşılaşılacagını sanmıyorum ama eski usul gibi yaparsak çat giye çakılı kalır gibime gelıyor araç ve çok tehlikeli bir iş olur bence.

• quote:

quote:

Arkadaşlar dün araçta ailem vardı... dik bir yokuşta ışıklarda bekliyorduk... sonra ışık yandı... kalkarken milletin söylediği şu zorlanma ile karşılaştım... ama bu motorun zorlanması filan deil... resmen bu geri kaçırmama için olan sistem sanırım... bi süre bırakmıyo arabayı... normal kalkışlardaki uğultuda bu sebeple oluyo sanırım... wala iptal edilebiliyosa iptal ettircem... resmen yapışıyo disklere bırakmıyo... geri kaçsın varsın... rahat bıraksın arabayı...

yokuş kalkış desteği el freni gibi sabitliyor 2-3 saniye aracı ve freni bıraktıktan sonra yarım debriyaj ve gazla kalkmanız gerekiyor,
    böyle olmasaydı zaten araç geri kayardı siz bu işlemi yapana kadar.ben 2-3 pratikten sonra çok sevdim çok faydalı bence.
    2. soruyu ise bende merak ediyorum, böyle bir durumda karşılaşılacagını sanmıyorum ama eski usul gibi yaparsak çat giye çakılı kalır gibime gelıyor araç ve çok tehlikeli bir iş olur bence.

ben uğultunun sebebinin o olduğunu sanmıyorum. zira düz yolda devreye girmiyor sistem. daha önce passat aracımda vardı buna benzer sistem. ama passat'ta auto hold diye geçiyor ve yokuş kalkış görevi görse de aslında her yerde tam durma gerçekleştiğinde bir miktar fren sıkıyordu. gaza basında cort edip kedi devreden çıkıyordu. neyse bizdeki sistem öyle değil. ve bence o ses de debriyajdan geliyor.

ama bence de alışında kullanışlı ve güzel bir sistem. tabi yine bence devreden çıkarma opsiyonu olması lazımdı.

100 km hızla giderken devreye giriyor mu ki acaba? deneyecek baba yiğit de yoktur sanırım. böyle bir durumda motor freni yapmak (1.3 motorla) lazım gelecek sanırım.

• quote:

quote:

belli bir hızda elktrikli el frenini devre dışı kaldığını biliyorum... yani hızla giderken elinle kaldırsan bile çalışmıyo die biliyorum... ama şöyle bir düşünürsek... eski bi brodwayde, frenlerin boşalması sebebiyle, manuel elfreni hayatımızı kurtarmıştı... aynı şekilde başka bi araçla giderken, araç stop etti ve yine akan trafikte imdatımıza kısmen yavaş yavaş, kısmende birden çekilen el freni sayesinde kaza yapmadan kurtarmıştık... ama bunda nasıl olacak bi fikrim yok... az çekip aracı yavaşlatiim de diyemezsin... hepsini çeksen çalışcakmı onu dahi bilmiyoruz... mutlaka bilen daha önce kullanmış veya sorup öğrenmiş arkadaş vardır....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drleoph

herkese meraba,

meraba 55000-55500 gibi bir fiyata bırakır sanırım ciddi alıcı olduğunu anlayınca...
    makyajlı kasa bu pek fark yok 1-2 ay sonra geleceği söyleniyor.

bence bariz farklar yok... hatta nie böyle yapmışlar ki dedirtcek kadar, olmamış... opel logosunun olduğu kısım olmamış... şimdiki daha güzel duruyo... sis farları çok küçük olmuş... şimdiki güzel duruyo :)... acaba kronik bikaç sorun vardıda, bu arada onları mı düzelttiler demeden edemiyo insan...

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.