Şimdi Ara

ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.556
Cevap
45
Favori
511.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avrupanın birçok ulkesınde 1.3 motor satılıyor.başta almanya.
    1.6 motorun ne zaman gelecegı bellı olmaz opel motorlarını 2013ten itibaren yenileyecek 2016ya kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer

avrupa ulkelerınde 1.3 motor araca arac denılmezken. bızde 60 bınlerı goren fıyatlarla satılıyor. yazık memleketım ınsanına....
    bırde unutmadan opel 2013 de 1.6 dızel motorun sınyalını verdı. dıkkatınızı cekerım.

satmışsın aracını daha ne demeye sürekli millete laf yetiştiriyorsun faydalı bir paylaşım yaptığın da yok. bence sen sadece sattığın araç hakkında eleştri için geliyorsun foruma, burda insanlar bilgi paylaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akınhoca -- 16 Ekim 2011; 9:52:24 >
  • merhaba arkadaşlar forumu tesadüfen inceledim bende astra j sport 1.3 aldım 54.750 tl ye içinde boya koruma,kartel koruyucu,cam filimi, vip paket dahil kısmetse 26.10.2011 çarşamba teslim alacağım verdiğiniz bilgilere sonsuz teşekkürler.
  • 2012 astra sport 1.3 eco flex olimpik beyaz

stil paket

cyclone navi

karter muhafaza

56.000

fiyat nasıl?
  • bence iyi fiyat bende navigasyon,sanroof ve zenon yok fiyatı bana 54 e geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ack53

bence iyi fiyat bende navigasyon,sanroof ve zenon yok fiyatı bana 54 e geldi

sunroof un 2000 tl olduğunu düşünürsek aynı fiyata almış oluyoruz. sizede hayırlı olsun...

pardon navigasyonda yoksa fiyatlarımız biraz farklı olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefalotoraks -- 22 Ekim 2011; 15:53:03 >
  • inşallah kazasız belasız kullanırız ya ben biraz acele davrandım ama ?işman olacağımı sanmıyorum ç navl felan
  • 5 yıldır astra h 1.3cdti kullanmaktayım
    6 ay önce babama astra j 1.3cdti ecoflex sport aldım
    ihtiyaçlar beklentiler neyse ona göre seçim yapıyoruz
    1.3 dizel aracımla 80bin km yol yaptım hiç yolda bırakmadı beni , 3 yıl evvelki sel felaketinde e-5 kartal tarafında 3 kere neredeyse cam seviyesinde suya girmek zorunda kaldım o zaman bile stop etmeden çıkardı beni onlarca yolda kalmış aracın arasından.. bu bir örnek sadece.
    hem az yaksın hem çok kaçsın herkes ister tabi :)
    ben j kasayı arada alıp kullanıyorum h kasa astramdan cok daha konforlu arkadaslar , görüntü olarak zaten beğenilmeyecek bir araç değil kesinlikle.
    araçlarınızın kıymetini bilin derim ben
  • sonunda alldım arabamı :D kullandıkca yaparız yorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ack53

sonunda alldım arabamı :D kullandıkca yaparız yorum

vay su maviside guzeldir şimdi :) hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
  • sağolun teşekkür ederim gerçekten araç ve hizmet güzel tartışmaya gerek yok
  • Daha önceden 2011 model insignia'mız vardı.Onu sattık ve şimdi Astra J Cosmo almaya karar verdik.Fakat fiyatlar çok uçuk acaba kampanya ne zaman olur bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Everything4Life

Daha önceden 2011 model insignia'mız vardı.Onu sattık ve şimdi Astra J Cosmo almaya karar verdik.Fakat fiyatlar çok uçuk acaba kampanya ne zaman olur bilen var mı ?

satmasaydın takasa girerdik sizinle :) şuan en iyi indirimleri yapıyorlar.yılbaşına kadar almanı tavsıye ederım.
  • Satılcak bir araba değildi insignia.Ondaki konfor bambaşka.1.3 Dizel Cosmo fiyatı şuan için 60.000 tl babamda şuan için yanaşmıyo kampanya'yı bekliyoruz bizde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Everything4Life

Satılcak bir araba değildi insignia.Ondaki konfor bambaşka.1.3 Dizel Cosmo fiyatı şuan için 60.000 tl babamda şuan için yanaşmıyo kampanya'yı bekliyoruz bizde :)

kesinlikle öyle.şuan cosmo dizel astrayı 55000 civarına bırakıyorlar 2012 model.
  • Ne zamandır gidemiyoruz opel bayisine ikna'da edemiyorum babamı mağlum liste fiyatı 60.000 tl olunca gidesi gelmiyor :)
  • Bir arkadalım siyah 1.4 cosmo otomatik araç aldı.Sipariş formuna carbon siyah yazılmış. Yeni araçların siyahları bu şekilde mi yazılıyor yoksa iki çeşit siyah mı var?
    ben tek çeşit siyah var biliyorum doğrumu?
    yani carbon siyah demek mat demek değildir normal siyah demektir diye düşünüyorum.
  • arkadaşlar ogs cihazı aldım bu dikiz aynasının altında kocaman kutu vbar açtım onu ogs için snaki boş yer var mercedeslerde oralara takılıyo bizim kilerdede yağmur sensörünün koyulduğu yer büyük ve içine ogs cihazı sığıyor :d ama şüpem var bilgisi olan varsa sölerse sevinirim
  • O kutunun yanindaki siyah tarali alana ogs cihazini yapistirabilirsiniz. Kutunun icine konur mu derseniz...?Servise sormakta fayda var. Bildigim kadariyla oraya koyan yok.
  • Her sabah servis beklerken önümden geçiyor bunun siyahından. İçim gidiyor, müthiş bir tasarıma sahip.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.