Şimdi Ara

ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.556
Cevap
45
Favori
511.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doblodan sellektör yiyen fındık motorlu sportun fiyatını 55 bin tl yapmış adamlar ya şaka gibi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer

doblodan sellektör yiyen fındık motorlu sportun fiyatını 55 bin tl yapmış adamlar ya şaka gibi....

pişmanlık feryadları
  • Diğer başlıkta yazdım aynı yorumumu burada da yazıyorum;

Arkadaşlar 2011 Toyota Auris 1.4 D-4D sahibiyim. Aracımı almadan önce Opel Astranın bu son kasası yeni çıkmıştı ve fiyatları uçuktu. Çok almayı istemiştim açıkcası. Sonra gttim şimdiki aracımı aldım. Pişmanmıyım derseniz kesinlikle pişman etmedi beni arabam. Bazen giriyorum sırf merakımdan buradaki yorumları okuyorum. Bazı arkadaşlar aracı o kadar yerden yere vuruyor ki hayretle izliyorum. Aracın motoru belli 1.3 dizel, ürettiği tork belli, aracın ağırlığı belli. E kardeşim siz bu aracı alırken bu verilerek bakarak almadınız mı aracınızı. Bu araç görsellik olarak dört dörtlük bir araç. Performans deseniz performans beklentisi olan gider daha güçlü motoru olan başka bir araç alır yani. İnsanlar burada bir dünya para vermişler sizler hala yok şöyle motoru var yok böyle motoru var muhabbetini yapıyorsunuz. Alan memnun satan memnun. Girersin ben motorundan memnun kalmadım der çıkarsın ne diye tekrar tekrar laf atarsın. Evet bu aracın motoru ağırlığına göre biraz küçük, fakat hem yakıtı düşük hem vergisi düşük. Bu aracı alan adamda ekonomi olsun diye almıyor mu zaten. Neymiş 0-100 14.6 saniyede çıkıyormuş; bunu zaten alırken katalogda görmediniz mi. Bu sonradan çıkan bir şey değiL. Benim aracım 0-100 11.9 saniyede çıkıyor ama başım göğe filan ermiyor. Herkesi aracı hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar, güzel günlerde kazasız belasız kullanın aracınızı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

quote:

doblodan sellektör yiyen fındık motorlu sportun fiyatını 55 bin tl yapmış adamlar ya şaka gibi....

pişmanlık feryadları

hele bir aralık ayı gelsin o zaman görüşürüz sayın mikoli bey:) 2012 model astra sportları yine 44,5 45 den vermeye başlarlarsa hiç şaşırmayın... ayrıca aracımı satmış olmaktanda hiç pişman değilim. hatta tam zamanında sattığıma inanıyorum. şuan 2011 sportları 45 bine alan yok. ayrıca satma nedenimde aracın içine yağmur suyu girmesi, motorun çekmemesi, navigasyonun yetersizliği, baskı balataya çok yük binmesinden kaynaklı servisin bile normal dediği kalkışlardaki volandan gelen kronik uğultu sesi, şehiriçi normal kullanımda 100 km.de 6.9 ile 7.4 arası dolaşan yakıt tüketimi (3.20d ler bu kadar yakmıyor) olarak özetlenebilir. belki 2012 lerde bu sorunlar giderilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer -- 10 Eylül 2011; 16:05:30 >

• quote:

quote:

quote:

pişmanlık feryadları

hele bir aralık ayı gelsin o zaman görüşürüz sayın mikoli bey:) 2012 model astra sportları yine 44,5 45 den vermeye başlarlarsa hiç şaşırmayın... ayrıca aracımı satmış olmaktanda hiç pişman değilim. hatta tam zamanında sattığıma inanıyorum. şuan 2011 sportları 45 bine alan yok. ayrıca satma nedenimde aracın içine yağmur suyu girmesi, motorun çekmemesi, navigasyonun yetersizliği, baskı balataya çok yük binmesinden kaynaklı servisin bile normal dediği kalkışlardaki volandan gelen kronik uğultu sesi olarak özetlenebilir. belki 2012 lerde bu sorunlar giderilir.

bende hiç sıkıntı yok hocam hayırlısı olsun sizin için 2012 modeller biraz daha pahalı olacaktır bu benım değil bayinin soylemi.
    tekrar 45-46 bin seviyesine düşmesi lazım bence aracın ederi bu ama malesef aracın rakibinin olmayışı ve bu sebepten talebin fazla olması fiyatı alıyor goturuyor.2012de goruselım
    yakıt tüketimim istda 5,5 sehir dışı 4,0 aracınızda sorun varmış.
    edit: ek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikoli88 -- 10 Eylül 2011; 14:12:25 >

• bugün trabzon vardallara gittim.

insan bi hoşgeldin eder buyrun eder. 5 dakika bekledim showroomun içinde yanıma yaklaşan olmadı.
    sorayım dedim bari.

1,3 cosmo ne zaman gelir dedim
    1 aya dedi
    ne kadar fiyatı
    57bin dedi lakayıt serseri tipteki yetkili.

57bin deyince artık muhattap bile olmadım, çıktım gittim.

oha dedim içimden
    gerizekalımı zannediyolar milleti acaba yaa.
    60 binliranın üstüne 40 bin lira koyar ikinci el x5 alırım ya. bu ne abi.

olabilir belkide gerizekalı zannediyolar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bizonnn -- 10 Eylül 2011; 19:02:53 >
  • 1.6 jtd giulietta aynı para
  • 40 gün önce ankara opis'ten astra 1.3 cdti easytronic hb ım.
    Gayet memnunum.
    Benden sonra iki arkadaşım da tavsiyem üzerine aldılar. Onlar da çok memnun.
    İki gün önce bir arkadaşa daha almaya gittik, bittiğini ve artık üretilmeyeceğini söylediler.
    Sedan vardı, ancak easytronic olmadığı için düşünmedi.
    Bu fiyata bu özellikte araç yoktu, bitmesi yazık oldu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mxntr

40 gün önce ankara opis'ten astra 1.3 cdti easytronic hb ım.
    Gayet memnunum.
    Benden sonra iki arkadaşım da tavsiyem üzerine aldılar. Onlar da çok memnun.
    İki gün önce bir arkadaşa daha almaya gittik, bittiğini ve artık üretilmeyeceğini söylediler.
    Sedan vardı, ancak easytronic olmadığı için düşünmedi.
    Bu fiyata bu özellikte araç yoktu, bitmesi yazık oldu bence.

easytronikler kornik sorunlu vites kutusu olduğunda üretimi durduruldu. her viteste değşişmi hissediyorsunuz... yokuşta takılma vs oluyor...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

pişmanlık feryadları

hele bir aralık ayı gelsin o zaman görüşürüz sayın mikoli bey:) 2012 model astra sportları yine 44,5 45 den vermeye başlarlarsa hiç şaşırmayın... ayrıca aracımı satmış olmaktanda hiç pişman değilim. hatta tam zamanında sattığıma inanıyorum. şuan 2011 sportları 45 bine alan yok. ayrıca satma nedenimde aracın içine yağmur suyu girmesi, motorun çekmemesi, navigasyonun yetersizliği, baskı balataya çok yük binmesinden kaynaklı servisin bile normal dediği kalkışlardaki volandan gelen kronik uğultu sesi olarak özetlenebilir. belki 2012 lerde bu sorunlar giderilir.

bende hiç sıkıntı yok hocam hayırlısı olsun sizin için 2012 modeller biraz daha pahalı olacaktır bu benım değil bayinin soylemi.
    tekrar 45-46 bin seviyesine düşmesi lazım bence aracın ederi bu ama malesef aracın rakibinin olmayışı ve bu sebepten talebin fazla olması fiyatı alıyor goturuyor.2012de goruselım
    yakıt tüketimim istda 5,5 sehir dışı 4,0 aracınızda sorun varmış.
    edit: ek

Motorun çekmemesi çok fazla abartılmış bir tabir kesinlikle.

Bende bunları okuyarak sürekli test sürüşüne gittim.Motorla ilgili mevzuların kesinlikle abartıldığını tekrar söylüyorum.Araç performans aracı değil fakat sizi zor durumda bırakcak çekmiyecek bir durum kesinlikle yok.

Benim bugune kadar kullandığım en yavaş araba olmasına rağmen kağıt üzerinde beni gerçekten rahatsız etmiyor o yüzden kesinlikle alcak arkadaşlara test sürüşü öneriyorum.

Yakıtıda istanbulda ortalama 6lt'yi kolay kolay geçmez geçsede 6.2-6.3lt/100km olur en fazla.

Şehirdışında ben sürekli basarak gittim 140'ın altına düşmeden giderseniz yüklü olarak 6.5lt civarı ortalama çıkarıyor.

Araba fiyatları aralıkda falan çok fazla düşer diye boşuna beklemeyin çünkü öyle birşey olcağını zannetmiyorum piyasa çok garip bir durumda.

Aralık ayında fiyatların çok fazla düşmesi için satışların beklenenin altında kalması lazım öyle birşey olmadı aksine artış sözkonusu ayrıca otomobil satıcılarının ellerinde stok bulundurması lazım artık buda kalmadı hangi markanın doğru düzgün stoğu kaldı?

Birde ekim ayında gelmesi beklenen ötv zammı varki ortalama 5-6bin tl zam gelicektir bu durumda arabalara.

Kısacası piyasa çok garip bir durumda hani bekleyeyim desen nolcağı belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerf -- 12 Eylül 2011; 11:49:26 >

• ömer bey insan at gözlüğüyle bakınca neyin ne için yapıldığını bilemiyor.1.3 motordan hala performans bekliyor üstelik teknik rakamlar ortadayken.
    okadar bilincsız ağır yorumlar yapılıyorki bende gulerek takip ediyorum.
  • Merhaba

Geçen hafta Astra ile Ankara-Side arası ilk uzun mesafeli şehirlerarası yolculuğumuzu yaptık. Arabada 3 kişiydik. Bagaj full doluydu. Klima devamlı açıktı. Ankaradan çıkarken depoyu doldurdum. Toplamda 1100 km yol yaptık. Ankara-Side-Ankara yolu sonunda Ankarada aynı benzin istasyonuna vardığımızda benzin göstergesi kırmızıya gelmemişti. Yani benzin uyarı ışığı yanmamıştı. 100-120 km arasında hız yaptım. Hiç bir sollamada sıkıntı yaşamadım. Arabadan kaynaklı herhangi bir tehlike yaşamadık. Aracın yol tutuşu çok başarılı. Hız sabitleyiciyi bulandan Allah razı olsun, çok güzel icat

Sonuç itibarı ile benim beklentilerimi karşıladı. Konfor, güvenlik ve en önemlisi ekonomi.
  • quote:

ömer bey insan at gözlüğüyle bakınca neyin ne için yapıldığını bilemiyor.1.3 motordan hala performans bekliyor üstelik teknik rakamlar ortadayken.

dün ankaradan 3,5 saatte istanbula geldim (tavsiye etmiyorum!) hızım 160-190 km arası sürekli. bu kadar iyi performans beklemiyordum ama yüksek hızda hızlanması çok iyi. performans beklemeyenlere duyurulur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerrami

quote:

ömer bey insan at gözlüğüyle bakınca neyin ne için yapıldığını bilemiyor.1.3 motordan hala performans bekliyor üstelik teknik rakamlar ortadayken.

dün ankaradan 3,5 saatte istanbula geldim (tavsiye etmiyorum!) hızım 160-190 km arası sürekli. bu kadar iyi performans beklemiyordum ama yüksek hızda hızlanması çok iyi. performans beklemeyenlere duyurulur :)

dediğiniz gibi yüksek hızlara cıkmada araç hiç zorlanmıyor.performans beklemeyin derken ara hızlanmalardan bahsettim ben.bence gayet makul performansıda.yinede siz 120yi geçmeyin :) hem telkileli hem pahalı olmasın yolculugunuz.

• opel odak topkapı-opel gerçek beşiktaş
    cosmo dizel 58300
    turbo cosmo manuel 54000 bin aldığım fiyatlar 1 lira inemem diyorlar.Hepsi söz birliği etmiş sanki.Daha uygun fiyat ve pazarlık yapabileceğimiz bir yer var mı?
  • 1.3 turbocular varmı 2012 yeni araç alan?
  • quote:

1.3 turbocular varmı 2012 yeni araç alan?

1,3 torbocular mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: avukatakın

quote:

1.3 turbocular varmı 2012 yeni araç alan?

1,3 torbocular mı

evet
    C = common rail
    D = Dizel
    T = Turbo
    İ = injection

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikoli88 -- 6 Ekim 2011; 9:35:07 >
  • quote:

quote:

quote:

pişmanlık feryadları

hele bir aralık ayı gelsin o zaman görüşürüz sayın mikoli bey:) 2012 model astra sportları yine 44,5 45 den vermeye başlarlarsa hiç şaşırmayın... ayrıca aracımı satmış olmaktanda hiç pişman değilim. hatta tam zamanında sattığıma inanıyorum. şuan 2011 sportları 45 bine alan yok. ayrıca satma nedenimde aracın içine yağmur suyu girmesi, motorun çekmemesi, navigasyonun yetersizliği, baskı balataya çok yük binmesinden kaynaklı servisin bile normal dediği kalkışlardaki volandan gelen kronik uğultu sesi, şehiriçi normal kullanımda 100 km.de 6.9 ile 7.4 arası dolaşan yakıt tüketimi (3.20d ler bu kadar yakmıyor) olarak özetlenebilir. belki 2012 lerde bu sorunlar giderilir.

arkadaşım bilmiyorsun herhalde doblo ile bu aracın motoru aynı fiat üretimi:)
    bir de şuan fiyatlara bakmanı tavsiye ederim. 2012 fiyatlarına da bak:) biz gülüyoruz ama sanırım siz dizlerinizi döversiniz :)

• avrupa ulkelerınde 1.3 motor araca arac denılmezken. bızde 60 bınlerı goren fıyatlarla satılıyor. yazık memleketım ınsanına....
    bırde unutmadan opel 2013 de 1.6 dızel motorun sınyalını verdı. dıkkatınızı cekerım.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.