Şimdi Ara

Astra J 1.3CDTI alacağım bayii hk. Yardımcı olabilecek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Astra J 1.3CDTI Edition veya enjoy alacağım İstanbul'da oturuyorum. Bayii hakkında yardımcı olabilecek bir arkadaşımız varmı ?

Liste fiyatları
    Edition 50.619
    Enjoy Active 53.933

Şu sıralar pazarlık yapmış olan bir arkadışımız vardır belki diye sormak istedim :)
    Teşekkürler iyi günler dilerim..

• to1ga T kullanıcısına yanıt
    Opel in sitesinden sana yakın olan bayileri bul tek tek ara. Ne kadar fiyat verdiler not al. Muhtemelen hepsi aynı fiyatı verecektir. Ellerinde araç olup olmadığını sor teslimatta sıkıntı yaşamamak için. Ben öyle yapmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andreoni

Opel in sitesinden sana yakın olan bayileri bul tek tek ara. Ne kadar fiyat verdiler not al. Muhtemelen hepsi aynı fiyatı verecektir. Ellerinde araç olup olmadığını sor teslimatta sıkıntı yaşamamak için. Ben öyle yapmıştım.

Teşekkürler cevap için ama telefonda geçiştirirler heralde ya gidip yüz yüze görüştüğünüz zaman indirim daha çok olur kanısındayım :)
    Bayiye gittiğimde şu arkadaşa şu bayi şu kadar fiyat vermiş diyebilmeliyim onu istiyordum ama cevap yok ehehe :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: to1ga

quote:

Teşekkürler cevap için ama telefonda geçiştirirler heralde ya gidip yüz yüze görüştüğünüz zaman indirim daha çok olur kanısındayım :)
    Bayiye gittiğimde şu arkadaşa şu bayi şu kadar fiyat vermiş diyebilmeliyim onu istiyordum ama cevap yok ehehe :)

şu an fiyat ne bilmiyorum ama ben alırken başka bayiden 250 tl daha uygun fiyat aldım sizinle anlaşamazsak ordan alıcam dedim indirim yapmadılar. size en yakın bayi mantıklı olacaktır. Bakım için yada ufak tefek arızalar için gidileceğini düşünmelisiniz. Burada 50 100 çok önemli tutarlar değil zaten yakıt harcayacaksınız uzak yer için. Bayi ye gidin telde içinize sinmediyse pazarlığınızı yapın hediye alaalabilirseniz alın. Şimdiden hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: to1ga

quote:

şu an fiyat ne bilmiyorum ama ben alırken başka bayiden 250 tl daha uygun fiyat aldım sizinle anlaşamazsak ordan alıcam dedim indirim yapmadılar. size en yakın bayi mantıklı olacaktır. Bakım için yada ufak tefek arızalar için gidileceğini düşünmelisiniz. Burada 50 100 çok önemli tutarlar değil zaten yakıt harcayacaksınız uzak yer için. Bayi ye gidin telde içinize sinmediyse pazarlığınızı yapın hediye alaalabilirseniz alın. Şimdiden hayırlı olsun.

Teşekkür ederim cevaplarınız için :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.