Şimdi Ara

Astra J 1.3 cdti de ne buluyor millet (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
8.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Madem sizin için araç alma kriteri 0-100 değeri, gidin astranın emmisinin oğlu 2.0 motor dizel cruze alın aynı paraya. 163 BG dizel kütür kütür koparır arabayı yokuş düz yol farketmez. Ama yıllık vergi öderken nasıl hissedersiniz orasını bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Madem sizin için araç alma kriteri 0-100 değeri, gidin astranın emmisinin oğlu 2.0 motor dizel cruze alın aynı paraya. 163 BG dizel kütür kütür koparır arabayı yokuş düz yol farketmez. Ama yıllık vergi öderken nasıl hissedersiniz orasını bilemem.

+1 polo 1.4 tsi 180 bg alınır paşa paşa binilir bundan sonrada sana fatiha okurlar ama
  • Klimasız Golf'ün satıldığı ülkede elbet 1.3 dizel motorlu araçta satılır. En azından yazın sıkıntı çekmezsin...
  • donanım haberide doğru düzgün araba kullanmamış kişiler sarmış. forumu kullanıcılardan bilgi almak amacıyla kullanıyorduk ama o kadar gereksiz mesajlar atılıyorki Türkiye klasiği ağzı olan konuşuyor. bırakında çoluk çocuk muhabbetini forumu kirletmeyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

quote:

Orijinalden alıntı: Kinglbj23

quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

quote:

Orijinalden alıntı: Kinglbj23

Hocam evet o motor o kasaya küçük geliyor hızlanma konusunda performans konusunda isteksiz ve başarısız bir motor. Ancak benzin fiyatları çok ucuk olduğu için motorun yaptığı ekonomi tüm bunları unutturuyor. Ayrıca 55 bin tl normal bir fiyat oldu C segmenti dizel araçlar için. Normal bir fiyat demiyorum sadece oldu diyorum dikkatinizi çekerim. Aracın dış ve içi tasarımı bence çok hoş bu zevkler-renkler meselesi ama ASTRA J kasa genel olarak beğenilen bir araç. Vergi avantajı da cabası. Bence çok performans beklentisi olmayanlar için tercih edilebilecek kaliteli bir araç.

Çok ekonomik bir motor değilmiş, fiat başlığında herkes şikayetçi, asoz arkadaşımız bmw si ile 1-2 litre fark ettiğini söyledi.

Aracın katalog verilerine göre ;
    Şehir içi : 5,0
    Şehir Dışı : 3,6
    Ortalama : 4.1 bence her türlü ekonomik birde ASTRA nın 1318 kg olduğunu düşününce tatminkar bir motor.

http://forum.donanimhaber.com/m_56547754/tm.htm

Hiç yazılım diye birşey duydun mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "0-100 km hızlanma berbat!"
    Pardon ama hergün arabayla işe mi gidiyorsunuz, yarışa mı?
    Ayrıca 0-100 km hızlanmaya bakan adam gidip niye 1.3 Dizel araç alsın?
  • Astranın dizeli 45 civarıydı benım hatırladıgım kadarıyla. Vergisi ucuz, tasarımı guzel fiyatı rakiplerinden 5 bin tl ucuz eger 45 ise. Alınabilir bence ama fazla performans beklemeyin motoru vasat
  • konunun tamamını okuyamadım, belki benim gibi düşünen vardır bilmiyorum

Bence bu aracın en güzel yanı bundan 4 yıl kadar sonra ASTRA CLASSIC adıyla şuanki enjoy plus ayarında bir paketin yine şuan ki fiyatlara göre göre konuşuyorum 45 bin tl dolaylarında satılacak olması. Astra H kasa araç alım sürecimde güçlü adaylarımdan biriydi, sonra farklı bir araca yöneldim orası ayrı ama hala trafikte H kasa siyah metalik gri astralar görüyorum ve bence gayette şık duruyorlar. Tasarım olarak gayet şık, j kasayı çok kez inceledim iç mekanı kaliteli hatırı sayılır bir c segmenti hb.
    ama mantık performansı törpülü bir c segmenti hb aracın orta donanım paketine 57 küsur bin tl liste fiyatıyla sahip olmayı hoş karşılamaz.

Ama edition paketi gayet mantıklı şuan için hem güncel kasa hemde 45 bn tl dolaylarına alınır bazı eksileri görmezden gelinip binilir, ama asıl güzel yanı 4 yıl sonra yepyeni Astra çıkınca olacak bence

• Bence saçma ve gereksiz bi konu olmuş. Eğer benim gibi öğrenciysen; yakıtta çok masraf etmiyim, hıza falan ihtiyacım yok, orta seviye bir hıza sahip olsun, güvenliği ve yol tutuşu güzel olsun şehir içinde ufak meblağlar ile dünyaları gezebileyim okuluma gidebileyim ailemi işine gücüne bırakabileyim diyorsan ve üstüne üstlük dış ve iç görünüm istiyorsan alınabilecek bir opsiyon. Ki şahsen askerden sonrasında yada eğer tecil ettirirsem meslek hayatıma başladığımda 100.000 TL'ye kadar bir haftasonu arabası alabilme seçeneğim var yüksek motorlu. (bkz: 350z) (bkz: 2. el bmw m3/m5) bundan dolayı da tercih ettim açıkçası.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.