Şimdi Ara

astra ikinci el fiyatları düşer mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese saygılar.Önümüzdeki yıl yeni astranın piyasaya sürülmesiyle mevcut kasalı astraların ikinci el fiyatları düşer mi?Şu an almak mantıksız mı?Görüşlerimizi paylaşalım.

• Bu soruya Astra H nin çıkışı ile Astra G nin ikinci el fiyatlarının düşüp düşmediğini tespit etmek ile en iyi cevap verilmiş olur. Astra H nin çıktığında ve şuanda da Astra G lerin fiyatlarında çok düşüş olmadığı kesin zira ikinci el fiyatlarına baktığımda Focus I lerden (muadili olan) daha iyi fiyatla satıldığı aşikardır. Bu nedenle ikinci elinde pek bi düşüş olacağını sanmıyorum.

Saygılar...
  • birde şöyle düşünün yeni corsa çıkacağı zaman mevcut corsalar 20bin liraya kadar düştü hepey bir indirim yani. ama tabi astrada böyle olacağını pek zannetmiyorum ama biraz düşer tabi. beklemek gerek.
  • İnsignia geliyor diye Vectra ların da fiyatını iyice düşürseler de alsam ...
  • ZATEN DİPTE ASTRA.... DAHA NEREYE DÜŞSÜN...
    VW GOLF BAKIN BAKALIM AYNI MODEL VE DAHA DÜŞÜK DONANIMDA... FİYATI O ZAMAN GÖRÜRSÜNÜZ, VW SANKİ BULUNMAZ HİNT KUMAŞI....
  • Arabalar dolar bazında hala çok pahalı arkadaşlar. Araba markalarının tamamı bizi kazıklıyor.
    Yapacak da bir durum yok maalesef.

Saygılarımla
  • gümrüğüdür 20 çeşit vergilendirmesidir nakliyesidir distribütör payıdır bayi payıdır reklamıdır derken 5 liralık araba 15'e çıkıyor, hal böyle olunca otomotiv üreticileride satışlarının düşmemesi için çok kar koyduklarını sanmıyorum, onlarında işi zor biz tüketicilerinde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • otomobillerin yurt dışındaki fiyatına bakın bide Türkiyedeki fiyatına arada uçurumlar var bundan bir kaç ay önce gazetelerden okumuştum otomotiv üreticileri ötv kdv oranlarında indirim istemişler yanıt olumsuz oldu ve birde üstüne zam yaptılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastdriver. -- 10 Eylül 2008; 11:50:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: strong84

otomobillerin yurt dışındaki fiyatına bakın bide Türkiyedeki fiyatına arada uçurumlar var bundan bir kaç ay önce gazetelerden okumuştum otomotiv üreticileri ötv kdv oranlarında indirim istemişler yanıt olumsuz oldu ve birde üstüne zam yaptılar

öyle uçurumlar yok az bir fark var, yani burda sıfır bir golf 40 bin almanyada 25 bin değil. avrupada 2. el araçlar tr'ye göre çok ucuz.
    aslında devletin ötv'den tatmin edici bir geliri yok,yani yüksek tutsada düşük tutsada pek etkilemez ama mesele burda çok araba satışının beraberinde alt yapısı kıt türkiyeye külfetler getirmesidir. yeni yollar yeni trafik teşkilatlanması gibi külfetler. onun için devlet çok araba satışına sıcak bakamıyor. baktı araç sayısı yine artıyor bu sefer akaryakıtı yüksek tutarak insanların çok trafiğe çıkmasına engel olmaya çalışıyor.

• konu bu değildi saptık sanırım neyse bu da bir dip not olsun
  • su yenı kasaları cok merak edıorum nıe forumda resım yok adamakıllı
  • hangi tarihte geleceği hakkında bilgisi olan varmı?
  • ekim 2009
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.