Şimdi Ara

Astra H Volant sorunu Fikir,Öneri,deneyim ve yardımlarınızı bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracım 2006 model 1.3CDTI 100.000 Km de bundan bir süre önce motor kısmından gelen tak tuk vuruntu sesleri son zamanlarda artmış durumda bildiğim ve araştırdığım kadarı ile sorun Volant.Bu durumda aracın lastiklerini değiştirdim ve bakım yaptırdım bu işlemlerden sonra 6.2 olan yakıt tüketimim 7.1 lere çıktı bu noktayı henuz çözemedik bu uygulamalardan sonra bir müktar düşüş olması beklenir normalde bizde tam tersi oldu.Gelelim volant sorununa bu araçta beni en çok rahatsız eden durum motor sesiydi yakıt aldığım firmayı değiştirdikten sonra motor sesinde biraz düzelme oldu bakımdan sonra çekiş te filanda fark oldu yalnız beni çok rahatsız eden şöyle bir durum var araba gırıltılı çalışıyor ortalam 2500 devirden sonra motor biraz zorlandığından gırrr diye ses yükseliyor aynı zamanda hissedilir bir titreme oluyor arabada bir kaç gündür dikkat ettim bu zarıltı,gırıltı veya gürültüyü motor zorlandığında yani devir yükseldikçe yapıyor öncelikle Volant arızası bu sesi yaparmı acaba ? Volant değişimi araçta ne gibi değişikliklere vesile olur onuda merak ediyorum.Daha önce volantı arızalanan bu durumu yaşayan bilen arkadaşlardan paylaşımlarını bekliyorum..

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi descrip -- 2 Kasım 2010; 13:03:54 >

• Sorun ve konu günceldir...
  • Benim de sabahları ilk çalıştırmada sizinki gibi ses yapıyordu. Servise sordum. Volanttan geliyor o ses dedi. Şimdilik böyle idare et dedi herhangi bir zararı olmazmış. Ama ilerleyen zamanlarda ses artınca değiştirilmesi gerekir dedi. Fiyatı yaklaşık olara 1300-1400 civarıymış.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.