Şimdi Ara

ASTRA H 1.6 enjoy , twinport ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR 2006-2008 ARASI astra h kasa almayı düşünüyoruz. Biliyorum bu konu hakkında konular var fakat ben arabadan fazla anlamayan biri olarak kafam karıstı. Sizden istedigim
    enjoy ve enjoy twinport ikisi farklı şeymi ? motorlar farklı oldugunu duydum fakat 2007 den sonra sanırım twinport yok. Bana basitce bunlar arasında hangisi avantajlı ve daha iyi onu yazarsanız sevinirim.: mesela hangisinde lpg daha iyi 2007 enjoymu . enjoy twinportmu almak daha mantıklı hangisi daha cok tutuluyor ve ikisi arasında donanım görünüş vb fark varmı bu şekilde kolayca yazarsanız beni ve cogu arkadası aydınlatmış olursunuz iyi forumlar.

• Enjoy donanım seviyesinin modeli. Twinport ise motor çeşidini gösterir. Twinport motorun çalışma prensibi farklı olduğundan dolayı LPG'ye uymamakta genelde sorun yaşatmaktadır. İki modelde de aynı donanım mevcuttur fakat düz olan Enjoy LPG uyumundan dolayı daha tercih edilesi bir modeldir.
  • empire_loups kullanıcısına yanıt
    Acıklaman için teşekkür ederim. Enjoyun donanım oldugunu biliyorumda 1.6 enjoy ve 1.6 enjoy twinport olarak ifade ettim. Peki 2. el piyasası bakımından hangisi daha cok tutuyor sanırım twinportta arka ışıklar buğulu enjoyda karartılı bu tür farklılıklarda var sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1235

Acıklaman için teşekkür ederim. Enjoyun donanım oldugunu biliyorumda 1.6 enjoy ve 1.6 enjoy twinport olarak ifade ettim. Peki 2. el piyasası bakımından hangisi daha cok tutuyor sanırım twinportta arka ışıklar buğulu enjoyda karartılı bu tür farklılıklarda var sanırım?

Twinport donanım değil motorla ilgili birşey. İlk çıkan h kasalar arka stoplar beyaz kırmızıydı makyajdan sonra koyulaştırdılar.

Donanımda şu şekilde essantial - enjoy - elegance - cosmo ( En yüksek ).
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Twinport donanım değil motorla ilgili birşey. İlk çıkan h kasalar arka stoplar beyaz kırmızıydı makyajdan sonra koyulaştırdılar.

Donanımda şu şekilde essantial - enjoy - elegance - cosmo ( En yüksek ).

motorla ilgili haklısın. Peki mesela lpg ile kullanımda 2007 enjoy mu 2007 enjoy twinportmu tercih etmeliyim hangisi mantıklı olur 2007 h kasalarda 2 side var sahibindende filan gördügüm kadarıyla

• mustafa1235 M kullanıcısına yanıt
    Alacağınız araca önce carbon clean yaptırın kurumlar temizlensin,LPGyi sorun etmeyin uyum problemi olduğu doğrudur ama bu kesinlikle montaj ve LPG kitiyle alakalı bir durumdur.Astra H twinport motor kullandım,araç şu an başkasında(sattım yani) ama 100bin kmyi devirdi LPG ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet0761

Alacağınız araca önce carbon clean yaptırın kurumlar temizlensin,LPGyi sorun etmeyin uyum problemi olduğu doğrudur ama bu kesinlikle montaj ve LPG kitiyle alakalı bir durumdur.Astra H twinport motor kullandım,araç şu an başkasında(sattım yani) ama 100bin kmyi devirdi LPG ile.

Bende 1.6 twinport almayı düşünüyorum 2006 2007 ama cok aklıma takıldı lpg sorunu olurmu olmazmı çünkü lpgsiz bana uymaz sen 100bin devirdigine göre uyumludur sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPEL ASTRA 1,6 ENJOY EASYTRONİC
    17 yıl önce açıldı
    Opel Astra H 2008 1.8 Cosmo (Acil)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    BRC idi benimki,ve Ankara'nın en iyi 3 servisinden birine taktırmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet0761 -- 3 Temmuz 2014; 0:38:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet0761

BRC idi benimki,ve Ankara'nın en iyi 3 servisinden birine taktırmıştım.

hmm kaca taktırmıstınız ? ortalama bu araçlara lpg nekadara oluyor
    Ben 2009 da taktırmıştım 1400 lira idi,şimdi kaçbilmiyorum,bugün bir tane vectra c ye bakmaya gidiyorum,alırsam ona da brc taktırırırım.zannedersem1700 lira falan.
  • mehmet0761 M kullanıcısına yanıt
    tm sağol inş gönlüne göredirde alırsın.
  • quote:

tm sağol inş gönlüne göredirde alırsın.

İnşallah sen de bulursun temiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.