Şimdi Ara

ASTRA G YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2006-2009 arası bi astra g kasa almayı düşünüyoruz.Sizce hangi paket almak mantıklı olur ve bu araçlar kullanışlımıdır. Bu modellerin 2004 altına göre daha kullanıssız daha sesli oldugu filan söyleniyor dogrumu ?

Birtane 2007 opel 1.6 Classic bulduk. araç 60bin kmde fiyatı 26bintl uygunmu? bu aracın özellikleri filan nedir.(sahibinin işaretledigine göre abs- eps- sürücü,yan,yolcu hava yastıgı- immoblizer- merkezi kilit-4 cam otomatik-yol bilgisayarı-klima analog - ayarlanabilr didreksiyon- Arka Cam Buz Çözücü-elektrikli ayna- sis farı -cd calar -alaşım jant mevcutmus satıcının aşağıda işaretlediği özellikler bunlar .)
    bu araç piyasada tutuluyormu Lpg taktırdıgımızda filan nasıl olur kısacası bu araç hakkında bilgi sahibi olanlar bi aydınlatırlarsa güzel olur.teşekkür ederm şimdiden herkese

• öncelik opel astra g kasa'nın son üretim tarihi 2004. yani sizin dediğiniz araç g kasa değil.

http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=2395 opel astra g ye burdan bakabilirsiniz.

astra genel olarak piyasası güzel bir araç,dediğiniz kasayla ilgili bilgim yok fakat, G kasa (1998-2004) ilgi merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz.
  • Arkadaş astra h den bahsetmiş doğru, senin dediğin gibi astra g ler yani bi eski kasasi daha iyi diyolar benim arkadaşta astra classic 1.4 var 2009 model 25.500 e aldi izmirde ve tup dahi taktirmadi yakit performansindan gayet memnun değmez tüpe dedi ve araba gayet performanslı 210 gördüm otoban bitti daha giderdi gibi:) bu arada arac 49 bindeydi.isine yarar mi bilmiyorum ama yardimci olmak istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 model astra G vardı 7.sene kullandım,tek kelime söyleyeceğim, Benim için mükemmel ötesi bir araçtı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalöztkr

öncelik opel astra g kasa'nın son üretim tarihi 2004. yani sizin dediğiniz araç g kasa değil.

http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=2395 opel astra g ye burdan bakabilirsiniz.

astra genel olarak piyasası güzel bir araç,dediğiniz kasayla ilgili bilgim yok fakat, G kasa (1998-2004) ilgi merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz.

Merhabalar hocam.Astra G kasalar classic adı altında 2004'den sonra üretilmeye devam etti.

1.4 2006 model g kasaya sahip olmuştuk.Gayet güzel araçtır.Fakat piyasası 3-4 senedir dehşet yükseldi.2008'de 2006 model beyaz sedanı (18.000km de) 18 bin liraya satmıştık.(2006'da sıfır olarak 26 bine alındı).Şu An muadili 30 liraya gider herhalde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz.

quote:

öncelik opel astra g kasa'nın son üretim tarihi 2004. yani sizin dediğiniz araç g kasa değil.

Merhabalar hocam.Astra G kasalar classic adı altında 2004'den sonra üretilmeye devam etti.

1.4 2006 model g kasaya sahip olmuştuk.Gayet güzel araçtır.Fakat piyasası 3-4 senedir dehşet yükseldi.2008'de 2006 model beyaz sedanı (18.000km de) 18 bin liraya satmıştık.(2006'da sıfır olarak 26 bine alındı).Şu An muadili 30 liraya gider herhalde :)

saolun hocam,şimdi baktım dediğiniz doğruymuş,bunu bilmiyordum.

şaka maka adamlar konsolu bile değiştirmeden devam etmişler,donanım bakımından mı yüksek ,fiyatları niye o kadar yüksek?

• bilalöztkr B kullanıcısına yanıt
    Astra Cllasic adı altında satıldı bu araç en son 2009 model olması lazım daha doğrusu J kasa Astra çıkınca bu araç kaldırıldı bildiğim kadarıyla.

En son 2010 model astra gler var.
  • Rica ederim hocam.Araçların pek bir ekstrası yok.Sadece sedan ek Civiclerin fiyatları gibi uçtu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Astra Cllasic adı altında satıldı bu araç en son 2009 model olması lazım daha doğrusu J kasa Astra çıkınca bu araç kaldırıldı bildiğim kadarıyla.

En son 2010 model astra gler var.

Evet 2009.
  • ARKADASLARINDA DEDİGİ GİBİ CLASSİC2 ADIYLA ÜRETİLMİŞ BENDE ARASTIRIRKEN ÖGRENDİM BU ARAÇLARDAN KULLANAN VARSA BİRAZ YORUM YAPARSA SEVİNİRİM
  • quote:

ah hocam ah g kasalar classic2 adıyla 2009a kadar üretildi 1.4 ve 1.6sı vardı üfürmeseniz biraz size değil genel söylüyorum

• quote:

Astra G 2010 yılına kadar üretilmeye devam etmiştir.

H kasa ve kasayı beraber üretimiştir.

12 yıl boyunca G kasa üretimde kalmıştır.

En çok tutulan Opel modelidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

ah hocam ah g kasalar classic2 adıyla 2009a kadar üretildi 1.4 ve 1.6sı vardı üfürmeseniz biraz size değil genel söylüyorum

kusura bakmayın hocam,bilmiyordum bilgim doğrultusunda bildiğimi söyledim,kaynakta gösterdim,önceki mesajlardada bir arkadaş sağolsun uyardı,doğrusunu öğrendim,özür dilerim

• quote:

quote:

quote:

kusura bakmayın hocam,bilmiyordum bilgim doğrultusunda bildiğimi söyledim,kaynakta gösterdim,önceki mesajlardada bir arkadaş sağolsun uyardı,doğrusunu öğrendim,özür dilerim

hocam adamın dibisiniz bu foruma böyle kibar insanlar lazım sinirli bir şekilde söylemedim ama yine de mahçup hissettim

• quote:

quote:

quote:

Ne kusuru hocam olur mu öyle şey.

Bilgi paylaşımı için buradayız.

• arkadaslar öneriniz nedir yukarıda belirttigim arac alınırmı sizce
  • 1-Bu araç lpg de kalkışta titreme yapar bunun için masraf etmeyin bobin egr felan bir sürü masrafa gerek yok pimpirikli olmaya da gerek yok.
    (Bunu takıntı edersen başın ağrır güzelim arabadan soğursun)
    2-Yol bilgisayarında pixel kaybı olabilir
    3-Sert bir arabadır vites direksiyon felan kemiklidir.
    4-Elektrik aksamı çok iyi değildir

Bunlar arabanın olumsuz yönleriydi fakat bu olumsuzluklar aracı almamak için yeterli değildirgelelim olumlu taraflarına
    1-Bu aracın 2004 e kadar olan modellerinin rakipleri mercedes ve bmw' dir onların verdiği hisse yakın bir araçtır..
    (Ama artık eskidi karar sizin)
    2-Sağlam ağır ve oturaklı bir arabadır yolda gidişi çok keyiflidir.
    3-Yol tutuşu Focus 'dan aşağı değildir.Sınıfındaki en iyilerdendir.
    4-Bu araca sahip olduktan sonra sattığınızda ne alırsanız alın astra' yı mutlaka ararsınız
    5-2. eli çok iyidir.2000 model astra cd temiz ise eğer 22-23 bine alıcı bulur.
    6-Kliması çok iyidir
    7-Kendi içinde yeterli bir ses sistemi vardır.İdare eder.
    8-Alt takımları ve ön düzeni çok sağlamdır.
    ( alırken bir tek ön düzenine ve alt takımlarına baktırmamıştım 3 yıl 70 bin km dağda taşta kullandım, aklıma geldi ön düzenciye gittim ne olur olmaz diye, adam baktı bişey yok dedi, inanamadım başka birine götürdüm o da sağlam dedi, yav usta iyi bak bişeyler olması lazım dedim.Gerek yok ama paran çoksa değiştir alt takımları dedi...şok oldum bundan önce quattro vardı 1500 tl masraf etmiştim alt takımına ,daha önce renault vardı 3-4 ayda bir ön düzen giderdi.)

• Bizim astra g 2009 modeldi. siyah 1.4 twinport modeliydi 17bin km de aldik 26bin de 26.000 tl ye sattik.konforluydu ama performansi dusuktu donanimi vasat ti elektrik li ayna 2 cam otomatik yol bilgisayari yoktu ama mukemmel klimasi vardi yol tutuşu iyidi elektrikli direksiyon vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxygen. -- 8 Haziran 2014; 0:55:30 >
  • Donanımlı bir astra alabilirseniz memnun kalacağınızı düşünüyorum. Bende 98 model g kasa 1.6 cd modeli var. Donanım olarak yılının en donanımlı aracı. Süspansiyonları sertdir. Yol tutuşu arkadaşların dediği gibi güzeldir. Ancak araç sadece lpgde değil benzinde de titreme yapıyor. Kronik sanırım. Pixel kaybı benim aracımda da mevcut. Ama yaşına göre gerçekten sağlam ve güvenilir araçlar. Benzinde biraz fazla yakıyor şehir içinde ortalamam 9 9.5 civarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

1-Bu araç lpg de kalkışta titreme yapar bunun için masraf etmeyin bobin egr felan bir sürü masrafa gerek yok pimpirikli olmaya da gerek yok.
    (Bunu takıntı edersen başın ağrır güzelim arabadan soğursun)
    2-Yol bilgisayarında pixel kaybı olabilir
    3-Sert bir arabadır vites direksiyon felan kemiklidir.
    4-Elektrik aksamı çok iyi değildir

Bunlar arabanın olumsuz yönleriydi fakat bu olumsuzluklar aracı almamak için yeterli değildirgelelim olumlu taraflarına
    1-Bu aracın 2004 e kadar olan modellerinin rakipleri mercedes ve bmw' dir onların verdiği hisse yakın bir araçtır..
    (Ama artık eskidi karar sizin)
    2-Sağlam ağır ve oturaklı bir arabadır yolda gidişi çok keyiflidir.
    3-Yol tutuşu Focus 'dan aşağı değildir.Sınıfındaki en iyilerdendir.
    4-Bu araca sahip olduktan sonra sattığınızda ne alırsanız alın astra' yı mutlaka ararsınız
    5-2. eli çok iyidir.2000 model astra cd temiz ise eğer 22-23 bine alıcı bulur.
    6-Kliması çok iyidir
    7-Kendi içinde yeterli bir ses sistemi vardır.İdare eder.
    8-Alt takımları ve ön düzeni çok sağlamdır.
    ( alırken bir tek ön düzenine ve alt takımlarına baktırmamıştım 3 yıl 70 bin km dağda taşta kullandım, aklıma geldi ön düzenciye gittim ne olur olmaz diye, adam baktı bişey yok dedi, inanamadım başka birine götürdüm o da sağlam dedi, yav usta iyi bak bişeyler olması lazım dedim.Gerek yok ama paran çoksa değiştir alt takımları dedi...şok oldum bundan önce quattro vardı 1500 tl masraf etmiştim alt takımına ,daha önce renault vardı 3-4 ayda bir ön düzen giderdi.)

çok güzel özetlemiş arkadaş 8 sene bindik bizde sonra ben evlenince edition 2000 diye bi modeli var en dolusu onu almıştım eskiden sınıfında ondan performanslısı yoktu çok tutulan bi araç hala temiz bi edition bulsam alırım tek arızası lpg den dolayı bobin yakmıştı bi kere eksi yanı konforsuz sert bir araba zamanın iyi arabasıydı şimdi değil ama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.