Şimdi Ara

Astra G 2.0 16v Sport 66DZ120

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracı alalı 4 gün oldu. Sıcağı sıcağına ilk izlenimlerimi aktarmak istedim. Kısa bir ikinci el incelemesi yapacağım Araç 2000 model Tramer kayıtlarına göre orjinal 188 binde aldım. hem sanayideki ustaya gösterdim hem computeste soktum aracı. Daha ilk mesajın tamamını okumadan fiyat soracaklar için, aracın fiyatı 18 bin lira.

Donanım; yol bilgisayarı, 4 hava yastığı, 4 disk fren, TC çekiş kontrol sistemi, recaro spor koltuklar,Sunroof, 16" alaşım jant, Sis farı vs.

Aracın kondisyonu;
    - akü sıfır takıldı aracı öyle aldım, lastikler yarı ömründe (yaklaşık 20 25 bin daha gider gibi), triger yeni, baskı balata iyi durumda, frenler balatalar iyi durumda, yağ bakımı 7 bin km önce yapılmış. El freni halatı arızalıydı onu değiştirdim( parça 40 tl, işçilik 50 tl)

- Yürüyen aksamda herhangi bir ses yok sadece rot ayarı yaptırdım (15 tl), Motor sağlıklı görünüyor, rölanti dalgalanması yağ yakma yağ kaçağı vs görünmüyor. Performansı da tatmin edici. Kaporta Tavan bagaj hariç diğer parçalar yüzeysel boyalı darbe değişen yok.

- Araçta Atiker marka sıralı sistem lpg var 2008 de takılmış (Simit tank), Şuan için gayet stabil görünüyor. Tüple ilgili bir problem yok. Rölantide dalgalanma tekleme vs. Hiç yaşamadım. 2 depo yakıt aldım. 1i uzun yol tamamı, 68 lira ile 330 km yol yaptım. 120-130-140 süratlerinde seyrettim sürekli. Diğeri 71 lira yakıt aldım yaklaşık 160 km şehir dışı 150 km şehir içi gibi 310 km yol yaptı.

Aracın döşemeleri ve iç plastikleri temiz kullanılmış, sadece direksiyon simidi çok kötü durumdaydı onuda bugün kaplattım.

Araç gayet konforlu, koltuklar çok rahat yan destekleri ve uzayabilen baldır desteği çok başarılı, arka koltuklar dar sayılmaz 3 kişi rahatlıkla oturabilir. yakıt olarak da beni tatmin etti, Araç çok sessiz, devir çevirdiğinizde dahi içeri çok gürültü almıyor. tek şikayetim rüzgar sesi. 120 den sonra beni çok rahatsız etti. Performansını tam kestiremedim henüz. Bundan önceki araçlarım 1.6 tdı dsg ve 1.7 dti yazılımlı corsa idi. Dizeldeki tork yok ama gaza bastıkça aracın uzaması hiç kesilmiyor.

İç fotolarını detaylı koydum havalar kötü gittiği için araç çok kirli fikir vermesi açısından birkaç foto koyuyorum. Sorularınız olursa yanıtlarım.

Araca kendi çapımda birşeyler yapmak istiyorum bu konuda hepsini toplarım ilk mesajdan takip edebilirsiniz.

28.03.2015
    Direksiyon, Vites körüğü ve el freni körüğü deri kaplandı.
    5 cama 2 numara cam filmi yapıldı stoplar karartıldı.

Astra G 2.0 16v Sport 66DZ120 Astra G 2.0 16v Sport 66DZ120 Astra G 2.0 16v Sport 66DZ120 Astra G 2.0 16v Sport 66DZ120 Astra G 2.0 16v Sport 66DZ120 Astra G 2.0 16v Sport 66DZ120 Astra G 2.0 16v Sport 66DZ120 Astra G 2.0 16v Sport 66DZ120 Astra G 2.0 16v Sport 66DZ120 Astra G 2.0 16v Sport 66DZ120 Astra G 2.0 16v Sport 66DZ120 Astra G 2.0 16v Sport 66DZ120 Astra G 2.0 16v Sport 66DZ120 Astra G 2.0 16v Sport 66DZ120 Astra G 2.0 16v Sport 66DZ120 Astra G 2.0 16v Sport 66DZ120 Astra G 2.0 16v Sport 66DZ120

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turcoblanco -- 28 Mart 2015; 20:55:00 >

• Güle güle kullanın hocam kazasız belasız.Astra g bence en güzel kasaydı.Malzeme olarakta tasarım olarakta.Ama parçaları biraz pahalıydı.
  • Allah kaza bela vermesin. Direksiyon güzel olmuş. Bence ön farları temizletseniz araca daha diri bir görünüm katar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @GrandLotus Teşekkür ederim hocam birkaç parça ihtiyacım oldu fiyatlar bana pek pahalı gibi gelmedi
    @spinattimyalnizliga Teşekkür ederim. İleriki aşamada orjinal Astra G 2004 sonrası farlar karartılmış şekilde. ondan alıp içine Bixenon mercek uygulaması yaptırmak gibi planım var. O yüzden şimdilik farlara dokunmayacağım.
  • Valla zamanında bir marşpiyel almam gerekti.Sürtmüştüm.Yırtıldı.Fiyat sordum 400 tl demişti.(orjinaldi ve yan sanayisi yoktu) katalitik konvertör sorunu olmuştu ankarada yazıcıoğlu opele götürürdüm orda konvertöriçin 600 tl demişlerdi.Size uygun geliyosa problem yoktur.Hayırlısıyla binin inşallah
  • Bence normal halojen fara mercek uygulamasi yapmak bayağı mesakatli bir iş.(Farı açmak vs...) Halojen farla birlikte Diamond vision tarzı ampuller de kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hayırlı olsun kırmızı dikişler arabaya çok yakışmış orjinal mi sonradan yapılma mı acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Bence normal halojen fara mercek uygulamasi yapmak bayağı mesakatli bir iş.(Farı açmak vs...) Halojen farla birlikte Diamond vision tarzı ampuller de kullanabilirsiniz.

Bence değer hocam. Önceki aracımda vardı muazzam bir aydınlatma ve ışık çizgisi oluşuyor. Flaş çakar gibi selektör de cabası :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Hocam hayırlı olsun kırmızı dikişler arabaya çok yakışmış orjinal mi sonradan yapılma mı acaba

Kırmızı dikişler ve deri yenileme (direksiyon el freni vites) bugün yapıldı. Koltuklar kırmızı desenli olduğu için dikişleri de kırmızı yaptık.
  • Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Bence bagajüstü bir spoiler yakışır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denim_Blue

Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Bence bagajüstü bir spoiler yakışır.

Bagaj üstünde klasik tempra spoyleri vardı hocam söktük onu güzel görünmüyordu bence. Orjinal opc spoyler takacağız inşallah
    bunun gibi
     Astra G 2.0 16v Sport 66DZ120

• Hah işte, bunun gibi olacak, arabaya farklı bir hava gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.