Arkadaşlar bu ay içerisinde 2006 model opel astra enjoy almayı düşünüyorum, fakat şanzıman tipi konusunda kararsızım temiz bi araba buldum fakat triptonik vites ve daha önce hep manuel araç kullandım triptonik kullanan tecrübeli arkadaşların bilgisine danışmak isterim ve en önemliside triptoniklerde arızaların çok fazla yaşandığı ve kronik hale geldiği bu doğrumu??? vereceğiniz bilgiler için şimdiden tşk...
bu şanzıman triptonik değildir dolayısıyla ciddi bir arıza yaşamz. easyronic şanzıman bildiğin manuel şanzımanın otomatikleştirilmiş halidir. tork konvertörlü bir otomatik kadar konfor sunmaz. yokuşta kaydırır ama çıkaracaı arıza manuel şanzımanın çıkaracaı arızadır. daha pahalı bir arıza çıkarmaz
çok sağol bilgilendirdiğin için,esasında beni düşündüren ,araç 2. el garantisi yeni bitmiş olmasına rağmen arç sahibi 400 euro vererek 1 yıl uzatmış ve bana söylediği triptonik şanzımanda sorun yaşadığı bu yüzdende serviste vitesle ilgilimüdahale gördüğü acaba yüksek maliyetli bi sorun olduğundan dolayımı garantiyi para vererek uzatıı diye düşündüm!!! zaman ayırıp bilgilendirdiğin için tşk...
İsteyen garantisini uzatabiliyor. Sıfır aldığında uzatmış olabilir garantisini. O zamanlarda böyle sorun yaşayacağını bilemez kullanan.
arkadaşım sen bu arabayı almada kararlı isen servise onlar sana ciddi bir sorun varmı söylerler