Şimdi Ara

Astra Classic 3 mü Fluence mı Focus mu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yakıt ekonomisi yada performans arasında karar verirseniz tercihinzde şekillenmş olur
  • Bu arada ikinci el de düşünmeye başladığınıza göre artık, size bir araç daha tavsiye edeyim uzun kmler boyunca yolculuk ettiğim bir araç yokuşu olsun gidişi olsun her türlü tatmin edecek bir araç olarak

peugeot 308 1.6 HDi 90 Beygir, uzun yolda 4 litrenin altına iniyor yakışı ki bu da 13-14 kuruş demek oluyor. Gidişi hızlanması ve keyfi de gayet güzeldir.
  • dizelde 2. el pek düşünmüyoruz, honda da 0 km gibi temiz :)
    0 otomobil fiyatları düşmeye başladı
  • Merhaba,
    Benim seçimim 1.Astra 2. Focus

Astra + Yıllık ödediğin bandrol
    Yakıt tüketimi az
    Konfor ve güvenlik

- Çekiş özelikle devrini bulmazsa zayıf

Focus +Her devirde güçlü

-Yakıt tüketimi yüksek
    Yıllık ödediğin bandrol
    Yüksek motor sesi (İçeri giren)
    Güvenlik (Astra ile kıyaslarsan)
  • güvenlik ve konfor olarak astrayı üstün tutmuşsunuz, ne gibi şeyleri göz önünde bulundurdunuz ve ne gibi artılarını buldunuz ve focusun ve astranın hangi donanım seviyelerini karşılaştırdığınızı söylerseniz daha güzel olacaktır.
  • 0 ASTRA fiyatları 34.950 TL 'ye düşmüş sizce daha da düşer mi?
  • Fluence test etmenı tawsıye ederım arkadasım. Parasını hakeden bir araba sürüş zewki konfor desen tek kelime ile 10 numara. motor da gayet super. it gibide cekiyor yokuş mokuş dınlemıyor 3 aydır kullanıyorum her gecen gun dahada sewıyorum arabamı.. tabi zevkler renkler tartısılmaz opel de guzel.. fluence ıle sormak ıstedıgın birsey olursa seve seve yanıtlarım. ıyı gunler..
  • Fluence Parasını hakkeden bir araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugarboy

Fluence Parasını hakkeden bir araç

• Benim fikrim Opel... Nedenleri: 1- ADAC sitesine göre (ecotest bölümünde görülebilir.) en az yakıt tüketeni 2- Yol tutuş olarak Focus ile birlikte anılan bir araç 3- İç mekanı yeterince geniş 4- Direksiyonu çok net (clio symbolden bu araca geçince anladım dergilerdeki test sürüşlerindeki hisli direksiyon tabirinin anlamını) 5- En önemlisi en ucuzu ve vergisi en düşük olanı 6- Şahsi fikrim en kibar çizgilere sahip araç, hiçbir yönden kaba değil fluence ve focus un özellikle arka bagaj bölümü dizaynlarını beğenmiyorum. 6- Çok zengin donanımlara sahip NOT: Performans olarak sollamalarda sizi asla yarı yolda bırakmaz... (Dizel turbo araç kullanmayı öğrendikçe araçtan istediğinizi almaya başlarsınız.En önemlisi turbonun verimli devir bandının üzerinde kalmak.)
  • Valla ben şimdi Fluence sahibiyim diye Fluence i savunmucam burda sakın yanlış anlama üstad.. İlk cıktıgında hic sevmiyordum bende ön yargılı davranıyodum yani. Ama taa ki uygun fiyatı görünce kacırmak istemedim ikinci el olarak aldım. Sahibi sıkışmıştı acaip.. sıfır fiyatından 17.000 TL düşüğe 9 bin kmde görünce dayanamadm:) yani hiç test etmeden hiç içine bir kere bile binmeden. Amcaoglunda opel var opel guzel araba bişey diyemem ona. Ama saydıgn artılar Fluencede de ( + ) konumunda. direksiyon tüy gibi zaten sınıfında en yumusak düşük hızlarda. az bişe hızlandıktan sonrada süper sertleşiyor zaten elektrik takviyeliler. yakıt desen şehir içi biraz fazla yakıyorum ama sert kullandıgımdan 7.5 LT/100km. ama şehir dışı 3.8 - 3.9 yakıyorum 130 ları geçmedikce kadran. içi de oldukca geniş zaten C -D sınıfı karışımı gibi bişey sınıfında yine ( + ) bu konuda. yol tutuşuda gayet iyi ESP falanda mevcut.. Son hız 215 i geçemedim. bagaj konusunda haklısın ama yeni jetta bile aynı sistemi kullanmış.. Arabadaki en sevdiğim özellikte zaten eller serbest olayı. kartın yüzünü gördügüm yok cebimden cıkarmadıgımdan hiç.. performans olarak ben çok memnunum sollamalarda falan hiç üzmedi beni daha. sadece gazı kökledigimde tepkimesi yarım saniye geç oluyor gaz pedalı elektrik algılayıcılı oldugu için. :) Arabanın sağlamlığı yönündende memnunum bi tane 20 cm lik refüjün özerinden yaklaşık 50 km hızla geçtigim için ve hiç birşey omadıgı için rot u dahil. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Cn3rx

Dostum bende imzamdaki araba var 1.3 falan ama gayet de gidiyor yani kullanımla alakalı 1.500 dd de gaza basarsan dogru dürüst tepki alamazsın 1.ci viteste öyle uzayıp gidemezsin ama 2.200 dd üstü
    cok canlı devrini aldırırsan 6.viteste bile gaz yiyor.Ben 2 ay önce 37.500 e aldım sanroof hariç herşey var şimdi 3.000 de araba ş.içi ortalama 5.7 .uzun yolda bastırmayi düşünüyorum artık daha da iyi olur bence .

Arkadışım merhaba , ben Aracınla ilgili bişey sormak istiyorum. Aracın tipronic'mi , eğer evet ise memnunmusun (dizel otomatikler sorun çıkarabilir diye düşündüğüm için soruyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yankov -- 17 Haziran 2011; 11:05:52 >
  • eğer fluence olursa extrem olacak fiyat açısından diğerleri biraz pahalı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.