Şimdi Ara

Astra Cabrio Pert (SATILDI...) Kazalı Araç Alıp Yaptırmayın. (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
10
Favori
99.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Giriş
    Nikon D90 | 18-105 VR | 50 mm 1.8d nikkor | Metz 36-5 TTL | Digipod-A-2541NP + PH-223 3-Way Head | Samsung Galaxy Note 2 | Samsung Galaxy S wifi 5.0 | Sony Vaio FZ21M | LG x130 | 2011 Peugeot 308 1.6 HDİ Comfort Pack | Güncel Blog | Chevrolet Club Türkiye
  • bu arada camlar tam oturmuyorsa yağmur ve tazzikli suyla yıkatmak bela olur hallettir onu bir şekilde

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

hayırlı olsun arka 3 stop mu yok bana mı öyle geldi. sen benim dediğim satma işini gene düşün :)

Evet 3 stop.Camlar tam kapanmasına kapanıyor da tavan yanlarından çok az su giriyor.
    o araba alınır mı? bu araba satılır mı? ona bu kadar para verilir mi? bu araba o kadar etmezz... sen olsaydın ne alırdın, ben olsaydım nasıl satardım. yok benim arabam çok yakıyor, şu marka olsaymış daha iyiymiş... şu para olsun az yaksın çok kaçsın parçası vergisi ucuz olsun, hemen elden çıksın, yok sen delimisin ona kadar arabamı yoktu... EL AYA ÇIKTI, BİZDE HEP AYNI TATAVA...
  • Branda alıcam arabama arkadaşlar fiyatlarını biliyor musunuz acaba ne kadardır birde hangisini tavsiye edersiniz ? brandanın güneş altında arabaya her hangi bir zararı varmı ? Benim amacım araç siyah burada yazın güneş hep var gölge yer yok vede kışın için daha önemli.
  • 15 e aldınız 15 de masraf ettiniz 30 lira etti 1 lira daha masraf çıkartacak gibi söylediklerinize göre
    ee birde halen sorunları devam ediyor
    ortalama 32 bin tl ye geldi
    km kaçta bilmiyorum sonuçta pert kaydı var belki aşırı hız yaptınmı şasiden dolayı araç yalpalayacak ne bileyim hiç ummadığınız anda sizi yolda bırakacak

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2007-astra-cabrio-47000-km-orjinal-57381699/detay/

bakın henüz 47 binde 38.bin yazılı pazarlık bilmem ne 36- 35.500 e bağlanılabilir bence

yinede hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin

• İyi günlerde kullanın ancak o jantlar arabayı olduğundan kötü göstermiş ki bu araç bence en güzel C sınıfı cc'dir bence.
  • Arkadaşlar aracı amcam gördü bu randıman tutmaz dedi hala bazı eksiklikleri var;aracın muayenesini yaptırdıktan sonra opel bayiye gidip takas teklif edeceğiz sizce takasta kaça gider örneğin bi 2009-2010 cruze ile takas edip üstüne 1-2 milyar verebilirsek tkas etmeyi düşünüyoruz canımı ç.ok sıktı bu araç.
  • Böyle birşey mümkün mü ? Aracımı opel bayii"sine götürüp takas yaptırabilirmiyim ? Yani 2006 normal astra twinportlarla veya 2009 cruze ile felan acaba şansım varmı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Bu arada dikkatimi çeken bir şey var. Bazıları ilan linki koyup, 3-5 liraya şunu alırdın deyip deyip duruyor. Neden bu arkadaşın içindeki hevesi kırmaya çalıştığınızı anlamış değilim. Sanki kendisi, 3-5 lira daha verip, kazasız olanını alabileceğinin farkında değil. Bırakın, adam 1 senedir yığınla emek verip, neredeyse sıfır hale getirdiği aracın keyfini sürsün. Milletin hevesini kırmaya çalışacağınıza, hayırlısı olsun deseniz daha iyi olmaz mı ?

Dediğim gibi, o da kazasız aracı fazladan 3-5 liraya alacağının farkında, tek akıllı siz değilsiniz. Merak etmeyin.
  • Arkadaşlar Not olarak ben zaten bu kadar para vereceğimi bilseydim 0 araba alırdım biz bazı insanlara kandık iyi niyetimiz gene her zamanki gibi kötüye çıktı bende biliyorum neyin ne olduğunu ben herşeyi gördüm sanayide.

Orijinalden alıntı: Raytheon

Arkadaşım, bugüne kadar hiç yorum yapmasam da, başlığı sürekli takip ediyordum. Aracını bitmiş halde gördüğüme sevindim. Kazasız belasız kullanman dileğiyle..

Bu arada dikkatimi çeken bir şey var. Bazıları ilan linki koyup, 3-5 liraya şunu alırdın deyip deyip duruyor. Neden bu arkadaşın içindeki hevesi kırmaya çalıştığınızı anlamış değilim. Sanki kendisi, 3-5 lira daha verip, kazasız olanını alabileceğinin farkında değil. Bırakın, adam 1 senedir yığınla emek verip, neredeyse sıfır hale getirdiği aracın keyfini sürsün. Milletin hevesini kırmaya çalışacağınıza, hayırlısı olsun deseniz daha iyi olmaz mı ?

Dediğim gibi, o da kazasız aracı fazladan 3-5 liraya alacağının farkında, tek akıllı siz değilsiniz. Merak etmeyin.

quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

15 e aldınız 15 de masraf ettiniz 30 lira etti 1 lira daha masraf çıkartacak gibi söylediklerinize göre
    km kaçta bilmiyorum sonuçta pert kaydı var belki aşırı hız yaptınmı şasiden dolayı araç yalpalayacak ne bileyim hiç ummadığınız anda sizi yolda bırakacak

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2007-astra-cabrio-47000-km-orjinal-57381699/detay/

bakın henüz 47 binde 38.bin yazılı pazarlık bilmem ne 36- 35.500 e bağlanılabilir bence

o bazıları dediğin ben isem kötü. zaten söylediklerini söylemişim
    paralar öyle kolay kazanılmıyor. aracı alan arkadaş öyle kolay para kazansaydı giderdi zaten sıfırını alırdı
    olurda bir arkadaş takip eder birşey yapar diye söylemekte fayda gördüm. hata ettiğimide düşünmüyorum
    arkadaş okadar para vermiş 1 sene beklemiş sonuçta 30 binliradan fazla bir maaliyeti çıkmış
    bugun satıyorum dese o paralara satabilecekmi ? takas demiş üste cidden merak etttim götürünce nekadar fiyat verecekler arabaya yetkili servis ?

• _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

İnternet sitesinede ilan verdim az önce. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-astra-twintop-1-6-cabrio-2006-57880914/detay/

Satip spidermi alacaksiniz

Orijinalden alıntı: qabdkq

quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

İnternet sitesinede ilan verdim az önce. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-astra-twintop-1-6-cabrio-2006-57880914/detay/

Satip spidermi alacaksiniz

Spider ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Raytheon

Arkadaşım, bugüne kadar hiç yorum yapmasam da, başlığı sürekli takip ediyordum. Aracını bitmiş halde gördüğüme sevindim. Kazasız belasız kullanman dileğiyle..

quote:

15 e aldınız 15 de masraf ettiniz 30 lira etti 1 lira daha masraf çıkartacak gibi söylediklerinize göre

o bazıları dediğin ben isem kötü. zaten söylediklerini söylemişim
    paralar öyle kolay kazanılmıyor. aracı alan arkadaş öyle kolay para kazansaydı giderdi zaten sıfırını alırdı
    olurda bir arkadaş takip eder birşey yapar diye söylemekte fayda gördüm. hata ettiğimide düşünmüyorum
    arkadaş okadar para vermiş 1 sene beklemiş sonuçta 30 binliradan fazla bir maaliyeti çıkmış
    bugun satıyorum dese o paralara satabilecekmi ? takas demiş üste cidden merak etttim götürünce nekadar fiyat verecekler arabaya yetkili servis ?

Sadece sana demedim. Diğer sayfaları da okursan tek olmadığını anlarsın.

Merak etme, paranın nasıl kazanıldığını biliyoruz Allah'a Şükür. Ama, senin dediklerin aracı yapmaya başlamadan önce verilmesi gereken akıl. Bu saatten sonra, bunlar söylenmemesi gereken şeyler. Değiştirebileceğiniz bir şey var mı? Yok. Adam emek vermiş, aracı bu hale getirmiş. Bu saatten sonra dediğim gibi, bize hayırlı olsun demek düşer.

Arkadaşımız, böyle bir şey yapmak istediğini belirtiyor olsaydı, daha hiç masraf yapmamış olsaydı dediğine katılabilirdim. Yaptığın masrafa değmez, satarken sıkıntı çıkar derdim. Ama, şimdi bunlar için çok geç. Bundan sonra, bu araca ne gibi işlemler yapılacağını tartışma zamanı. Arkadaşı mutlu etme zamanı.

• Eğer bayi takas fiyatını iyi verirse takas yapmayı düşünürüm 27 felan fiyat verirse 2006-2007 hb astra twinport alabilirim.Sizce yaparlar mı ?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.