Şimdi Ara

Astra 4.8e nasıl izlenir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Astra 4.8e uydusunda yayın yapan PowerVu şifreli Discovery kanalları var.
    Benim Türksat'a bakan bi çanak var. Ayrıca benim extradan bi çanağım daha var.
    2 çanak- 2 lnb var bende

Astra'daki kanalları izlemek için ne yapmalıyım. PowerVu destekli uydu alıcısı tavsiye eder misiniz.

Ben Yumatu mini Wi-Fi' buldum

• yumatu miniyi tavsiye ederim kullanan birisi olaraktan auto emu özelliği var otomatik çözüyor pover vu kanalları elle key girmene gerek kalmıyor

astra 4.8 'ide bulmak çok kolay eutelsat 7.0 (digiturk) hafif sağında yanlız Lnb ye polarizasyon ayarı yapman lazım yoksa astra 4.8 bulamazsın bu görsellerdeki gibi lnb sağ tarafa dönük olacak saat 11 yönünde

Astra 4.8e nasıl izlenir

Astra 4.8e nasıl izlenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-894D9AB01 -- 3 Eylül 2018; 11:7:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam öncelikle sağolun. PowerVu için internet gerekmiyor değilmi. Yani şifreyi cihaz kendi içinde internet olmadan buluyor.

Birde IRDETO için key varmı? Bi arkadaş var ama her hafta USB'den keyleri cihaza atman gerek, hatta bazen 2 günde bir atman gerek demişti. Doğru mu? (nextdestek.com sitesinde keyler var. İçinde IRDETO diye bir kısım da var)

Birde son bişey; FX HD kanalı PowerVu ile herhangi bir uyduda varmı.
  • cihazda auto emu varsa PowerVu için internet gerekmez auto emu yoksa her hafta hatta hergün usb den key yüklersin yumatuda auto emu var keyleri güncelliyor

FX HD povervu açmaz .

bu pover vu işi biraz sakat baştan söyliyim discovery networks şifreleme sitemini değiştirse izleyemezsin discoveryleri boşuna almış olursun receiveri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-894D9AB01 -- 3 Eylül 2018; 19:1:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asrin43 isimli arkadaş Yumatu Mini Wifi satmayı kabul etti. Hocam bi deneyelim uygun fiyata satarsa.
    Arkadaşlar Nat Geo vs. kanalların hangi uydularda PowerVu olduğunu atar mısınız.(Yani bildiğiniz her türlü belgesel olur.)
  • bir ara küçük bir recerver vardı botech galiba onda G-share varmış power-vu şifrelerini kırıyor sanırım benmi yanlış biliyorum en güzel recerver mediastar o cihazı yurtdışından getirmek lazım yabancı kanalları kolay kırılıyor bildigim
  • Sağolsun bi arkadaş uygun bir fiyata Yumatu satmayı kabul etti.
    Filbox ile uğraşırken uyduculara 150 TL'den fazla para kaptırdım. Cidden, LNB değişdi, sonra çiftli LNB, Sonra üst kattaki amcamın ki çekmemeye başlamış oteki çanağa da çiftli(en başından ben uğraştığım için buda benden). uyducu hassas ayar yaptı(bu olay farklı uyducular tarafından birden çok kez yapılmıştır:))
    bu kadar masraf yerine dfix alsaydım keşke. neyse artık arkadaş Yumatu Mini'yi satarsa Astra'dan Discovery izleriz artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 Linea performansı bu mu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Filbox ile uğrastim. Sinyal sorunlari yasadim baya bi. Filbox'u 97 TL ye aldiktan sonra uyduculara bunun 2 kati para kaptirdim. Sonra filbox u iade ettim.

Ayrica filbox belgesel kanalları çamur gibi maalesef. Sinema kanallari cok iyi.

Ama almadan sinyal seviyelerine bakin yoksa ugrasirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Filbox ile uğrastim. Sinyal sorunlari yasadim baya bi. Filbox'u 97 TL ye aldiktan sonra uyduculara bunun 2 kati para kaptirdim. Sonra filbox u iade ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black.Viking.60

Hocam Filbox ile uğrastim. Sinyal sorunlari yasadim baya bi. Filbox'u 97 TL ye aldiktan sonra uyduculara bunun 2 kati para kaptirdim. Sonra filbox u iade ettim.

Filbox Türksat frekansında daha az sorun yaşarsanız. Astra 4.8'deki aktarma frekansı çok daha sıkıntılı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.