Şimdi Ara

Astra 1.6 Essentia'yı yarın alıyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba uzun araştırmalar sonucu 1.6 Essentia 2012 model benzinli otomatik astra h kasayı alıyoruz.Araç 38 bin kmde. 37500 'e anlaştık + mtv karşı taraf (300-400 ne kadarsa) ödeyecek şekilde anlaştık.Lastikler sıfır servis bakımlı.Fiyat nasıl arkadaşlar ?

Araç kredisiyle alınmış araç sahibi yarın bankadan son taksidi ödeyip üzerindeki ipoteki kaldıracak.Servise sokup ekspertiz alınacak.Sonra da notere.

1 gün içinde biter mi bu işlemler arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coder73 -- 13 Ocak 2015; 23:11:31 >

• hayırlı olsun... fiyat olarak kötü bi rakam değil, piyasa zaten çok karışık. İşlemler bir günde çok rahat biter sabah erkenden servise gidin öğle olmadan bankaya notere yetişirsiniz
  • Fiyat iyi zaten piyasa yükseldi ama Astra H hep tutulan bir arac bu yuzden biraz daha fazla arttı 2 sene oncesine oranla .

Ben Opel in benzinli araçlarından uzak durulması taraftarıyım neredeyse OPC haric hic biri yaktığının karsiligini vermiyor . Hele 1.6 115 likler bilmiyorum yani yakıt haric sıkıntısı yok .

J kasa da oyle tamam iyi guzel hos ama hem agir hem aktarma kotu hem cok yakıyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Fiyat iyi zaten piyasa yükseldi ama Astra H hep tutulan bir arac bu yuzden biraz daha fazla arttı 2 sene oncesine oranla .

Ben Opel in benzinli araçlarından uzak durulması taraftarıyım neredeyse OPC haric hic biri yaktığının karsiligini vermiyor . Hele 1.6 115 likler bilmiyorum yani yakıt haric sıkıntısı yok .

J kasa da oyle tamam iyi guzel hos ama hem agir hem aktarma kotu hem cok yakıyor .

1.6 115'lik kullandım. Ne performans ne yakıtında bir sıkıntı yaşamadım. Aynı hacimdeki atmosferik motorlar ne yakıyorsa o civarda yakıyor. Tek farkı alt devirleri biraz cansızken, üst devirlerde (uzun yolda bilhassa) çok istekli.

Herkes tutturmuş aktarma, aktarma... Ne çok bilen bir milletiz.

• hayırlı olsun güzel araçtır astra h ailemizde yıllardır kullanıldığı için biraz bilgim var. tek kötü yanı eger lpg kullanırsanız sanırım bir süre sonra sübaplarda sıkıntı oluyor ve biraz masraf çıkarıyor. onun dışında azcık ağır ama öyle abartılacak bir yanı yok. oturaklı bir araba hissiyatı var :) ayrıca otobanda çok iyi gider ve yol tutuşu oldukça iyidir:)
  • Kıçı kırık focusu begenip astrayi kotuleyen milletiz cok anliyoruzya aktarmadan malzeme kalitesinden yol tutusundan simdi yediremeyenler eskiye abanicak ozaman anlicaz bu cok anlayanlarin sayisini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccc123

Kıçı kırık focusu begenip astrayi kotuleyen milletiz cok anliyoruzya aktarmadan malzeme kalitesinden yol tutusundan simdi yediremeyenler eskiye abanicak ozaman anlicaz bu cok anlayanlarin sayisini.

Ters psikoloji

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Parasına göre gayet iyi bir arabadır. O paraya 2. el polo, corsa (dizel) veriyorlar.

Hayırlı olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.