Şimdi Ara

Astra 1.6 edition sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 Astra 1.6 115 hp benzin lpg Almayi düşünüyorum. Daha once hic lpg li arac kullanmadim. Benim arabada aradigim en onemli ozellik kalkisi rahat olmasi. Lpgli araclar agir kalkar derler bu aracta nasildir? Birde bu araci onerirmisiniz? Kullanan arkadaslar yada bilen varsa yardimci olursa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eniste beyde cruze vardi 1.6 astradakiyle ayni motor sanirim. benzinde cok iyi gidiyordu fakat gaz ayari iyi yapilmadigindan midir nedir bilemem arabada acayip derecede tekleme yapiyordu lpg. tavsiyem sehir icinde dur kalk yaparak bolca km yapin. bir de conta muhabbeti vardi. degismesi gerek diyenleri okudum. ona da baktirmanizda fayda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Conta değil hocam,subap oda hemen gitmiyor 50-70bin kmsonra gidiyor ve çelik subap takılıp omurluk oluyor.Araba 1400kg çok agirdir ama kalitelidir..

• 2015 modelini kullanıyorum sıfır alıp lpg taktırmıştım.Nasıl ayar yaptılarsa benzin mi lpg mi belli olmuyor.Gaza basmadan debriyajdan ayağı yavaşça çekince araç gidiyor tıpkı dizeller gibi...
  • Hangi marka lpg taktirdiniz hocam. Bunlarda cesit cesitmis galiba sizinki nasil

• quote:

Orijinalden alıntı: bLack3ds

2015 modelini kullanıyorum sıfır alıp lpg taktırmıştım.Nasıl ayar yaptılarsa benzin mi lpg mi belli olmuyor.Gaza basmadan debriyajdan ayağı yavaşça çekince araç gidiyor tıpkı dizeller gibi...

hangi marka kit takıldı ve nerede yapıldı montaj acaba
  • WinstonCode kullanıcısına yanıt
    Landirenzo kit takıldı şu yağlamalı sistem dedikleri...Diyarbakır Canlar Opel yetkili servisi tarafından montajı yapılmış bir şekilde teslim aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.