Şimdi Ara

ASTRA 1,3 CDTİ Kullanıcı yorumları (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.674
Cevap
64
Favori
1.167.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar allah izin verirse 6-20 ekim arasında 2005-2006 opel astra alıcam. ama karasız kaldım 1,3 dizelmi 1,6 benzinlimi (hb ikiside) alıyım. dizelin servis masrafı aşırı fazla diyolar. km de ne kadar yakar. piyasası ikisinde 24-26 bin ytl arası galiba . tavsiye bekliyorum acil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelto3 -- 2 Ekim 2008; 17:27:11 >
  • Merhaba öncelikle racai arkadaşa olmak üzere yorum yapan herkese teşekkürler, 1 ay boyunca C4 sedan focus ve astra sedan arasında düşündükten sonra yaptığım uzun bir test sonucunda forumunda yardımı ile gümüş gri 1.3 astra sedan enjoy sp+sunroof aldım 4 gündür büyük bir zevkle kullanıyorum
    performansı iç hacmi kalitesi ve ekonomisi ile özellikle yoğun trafikte kullanan kalabalık aileler için süper bir seçim.

saygılar

Orjinalden alıntı: seaexplorer

Merhaba öncelikle racai arkadaşa olmak üzere yorum yapan herkese teşekkürler, 1 ay boyunca C4 sedan focus ve astra sedan arasında düşündükten sonra yaptığım uzun bir test sonucunda forumunda yardımı ile gümüş gri 1.3 astra sedan enjoy sp+sunroof aldım 4 gündür büyük bir zevkle kullanıyorum
    performansı iç hacmi kalitesi ve ekonomisi ile özellikle yoğun trafikte kullanan kalabalık aileler için süper bir seçim.

saygılar

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın

sahibi olduğumuz 206 aracı satıp satmama konusunda karar verememiş olsakta, yeni araçlarada bakıyoruz.

clio vs düşünüyorduk fakat taaa oralardan astra ya ve 308 kadar geldik

astra cdti 90 hp enjoy spor paket easytronik 2008 model ellerinde son kalmış şimşek grisi 37.400 dediler

308 comfort + still paket + elektrik paketi + metalik boya 2009 model 110 hp dizel motor + 6 ileri triptronik (hill holder+esp+direksiyondan vites) 38.600 ( liste fiyatı 43,157)

bu iki arac arasında ne dersiniz arkadaşlar. Motor olarak babamın kullandığı focus tdci ile aynı olan 308 deki motor hem performans hemde sorunsuzluk olarak kesinlikle astra multijet motorundan çok daha iyi olduğunu biliyorum fakat OPEL - PEUGEOT diyincede opel kalitesi olarak astra-308 arasında astra çok daha iyi.

yardımcı olun lütfen , ya alacağız bunlardan birini yada 206 ya tüp taktırıp yola devam , ama ben 0 araç istiyorum...

2015 Peugeot 308 Active BlueHDI EAT6 Lav Kırmızısı
    2016 VW Golf VII 1.2 TSI DSG Comfortline + IGP + SKP - Saf Beyaz
    2020 VW Tiguan GT Executive Edition 190hp 4Motion RLine - Indium Gri

• bende çok düşünmüştüm..
    hiç tereddüt etme astra 1.3 al ..
    easytronik için bir şey söyliyemem...

Orjinalden alıntı: otmotvmhndsi

yardımcı olun lütfen , ya alacağız bunlardan birini yada 206 ya tüp taktırıp yola devam , ama ben 0 araç istiyorum...

Tüplü 206 yerine diesel Astra bence :)

uzun bayram tatilinde 2008 astra sedan enjoy 'umu daha iyi test etme imkanım oldu...daha evvel bazı görüşlerimi paylaşmıştım zaten....

1. bir depo ile tam 960 km yol yaptım...bana göre süper bir perfermans...izmir'e yarım depo ile gittim...hyundai getz otm ile 3 depo da ancak gidip geliyordum....

2. yol tutuşu inanılmaz izmir- kuşadası otobanında 180 km gördüm ve arabada ne ses var ne de ufacık bir savrulma...

3. arabaya cruise kontrol taktırmıştım.. o da kusursuz çalıştı ve uzun yolda inanılmaz bir rahatlık sağlıyor...bayram dolayısıyla yollarda radar çoktu ama hızı sabitleyince hiç bir problem olmadı...

4. eşya gözü konusunda da...yan ceplere küçük su şişeleri sığıyor ve kolçakdaki bölümde rahatlıkla yetiyor...

5. bagaj olarak çok geniş ve çok rahat

bu arabayı almayı düşünenlere şiddetle tavsiye ediyorum..

• Araçta kontağı çevirince konsul taraflarından, teybin oralardan ikaz lambaları söndükten sonra 4-5 sn. kadar daha süren. ince bir vızıltı sesi geliyor. Bu neyin sesidir bilgisi olan var mı?
  • astra almanızı tavsiye ederim...308 ler trafikte galeride durdukları gibi güven vermiyor...

ben de 2008 astra cdti sedan enjoy'u yeni aldım ve çok memnunum ben de çok araştırdım ve astra da karar kıldım...fiyat performans açısından oldukça iyi...

fakat vermiş oldukları fiyat bana yüksek geldi ben eylül başında 36.000 ytl ye aldım....

Orjinalden alıntı: ogageg

imobiliser dır...

immoboliser neden öyle bir ses yapsın ki?
  • herkese selamlar...
    sayın, Stud çok dikkatlisin... dikkatli kişiler iyi sürücül olurlar..

arabayı servisten ilk alırken, bu ses benimde dikkatimi çekmişti.. sorduğumda;
    ustanın biri, motor devir düzenleyicisi olduğunu söyledi..
    yarın servise ugrayacagım detaylı öğrenirim.. ( satış sorumlusu kapı kilitleri demişti de )

mertbilen aracını, keyifle kullanmanı dilerim... iyi bir seçim yapmışsın katılıyorum...

saygılarımla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stud

Araçta kontağı çevirince konsul taraflarından, teybin oralardan ikaz lambaları söndükten sonra 4-5 sn. kadar daha süren. ince bir vızıltı sesi geliyor. Bu neyin sesidir bilgisi olan var mı?

araban Easytonic se eğer. Ondan geliyordur. Hidroliğini devreye sokup çıkartırken geliyor diye biliyorum.

Saygılarımla

Astra HB 1.3 artık 2.araç. hala sorunsuz.
  • Kontağı çevirince gelen sesin immobilizer olduğu söylendi bana. Aynı ses kontağı kapatırken de geliyor (bu biraz daha uğultulu oluyor).
  • Önceki Clio marka aracımda anahtarın içindeki çip yerinden çıkıp yine anahtar içinde farklı bir yer yere girmiş bu nedenle immobiliser anahtarı tanımıyordu, servise gittiğimde bu sesi sordum ve servis bu sesin anahtar ile ilgili çip in eşleşmesinden dolayı olduğunu belirtmişlerdi, yani bir nevi doğrulama gibi birşey galiba...

Hatta şu anki aracımda da aynı ses mevcut:)

Saygılar,
    leroy / ogageg
  • herkese merhabalar arkadaşlar, hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun, Allah nicelerine kavuşmayı nasip etsin...

bayram tatili boyunca bayağı bir kullanma şansım şansım oldu astara sedanımı, yola çıkarken arabam 150 km deydi, şu anda 2600 km oldu, kendimce bayağı bir tecrübe edindim...

yeri geldi sabit hızda yol aldım, yeri geldi 200 ü gördüm karışık kullanımda ortalama tüketim 5 lt oldu, gidişte 1 depo ile 1000km yaptım, dönüşte ise 1 depo ile 800km yapabildim ama dönüşte çok yüklüydü arabam okadar ki içim sızladı arabaya o yükü koyduğumda...

en önemli tesbitim ilk iki vites ölü, adamı sinir ediyor, ama 3 ve daha sonrası harika, özellikle uzun rampalarda muhteşem, benzinlileri sıraya dizmek çok güzel bir şey

2008 siyahastra sedan 1,3cdti njoy+sp
    elinden geliyorsa bir ağız tatlandırmaya bak,o ağıza yumruk atmak erkeklik değildir
    kötülere iyilik yapmak, iyilere kötülük yapmak demektir

• valla onu bunu bilmem aynı ses bende de var ama hemen geçtiğnden benim için sorun değilde yanlız şu göğüsün üstünde yer alan siyah şeyin çıkardığı o ses beni çıldırtıyor. servise bile gittim ama hala var
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.