Şimdi Ara

ASTRA 1,3 CDTİ Kullanıcı yorumları (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.674
Cevap
64
Favori
1.167.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acikcasi ben duymadim..lakin...kapatma tusuna basili tutdugumuzda camlarin kapanmasina...acma tusuna basilitutdugumuzda camlarin acilmasi....

bir gece bir cam i acik birakmistim..sabah kalktigimda camdan iceri elimle kapiyi actim....bir kapiyi actim hepsi acildi !
    o yuzden camlariniz her zaman kontrol edin. camlariniz kapali ama kapatmayi unuttunuz diyelim..merak etmeyin..3 4 dakika icinde otomatik kendisini kitliyor

• o türkiyedeki modellerde yok büyük ihtimalle. çeviri yapılırken kitapçık tamamen çevrilmiştir.
    quote:

Orjinalden alıntı: konkat

quote:

Orjinalden alıntı: konkat

arkadaşlar bi sorum olacak bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

arabayı kitlerken tam kitleme diye bi şey var katalogda ilk kitlemeden sonra 15 saniye geçince yeniden basınca tam kitlenir ve içerden açılmaz diyor ben bunu beceremedim nasıl yapılıyor bu işlem anlatabilirmisiniz.

şimdiden sağolun

yok mu arkadaşlar bu konuda fikri olan birileri benim 97 model astrada bile vardı bu meret bunda beceremedim bi türlü.
    • 2013 VW Golf 1.4 TSI ACT DSG Highline BEYAZ Sunroof, U Led, Led Stoplar, 18" Durban, Adaptif Şasi, ErgoAktive Koltuk, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Görüş Kamerası, Discover Media, Renkli Yol Bilgisayarı.
    • Yazlık 225/40/18 Potenza S001 Kışlık 205/55/16 WinterContact TS850

• Iphone 8 plus
  • Arkadaşlar hang motor yağını öneriyorsunuz (servisin değil kullanıcının memnun olduğu ürün)
  • Direksi
    quote:

Orjinalden alıntı: libertyx

arkadaşlar yol bilgisayarındaki ortalama yakıt tüketimini nasıl sıfırlıyoruz??daha bi buçuk ay oldu arabayı alalı pek bi bilgim yok şimdiden teşekkürler..

Direksiyonun solundaki küçük tekerleğe basınız ekranda bc 1 bc 2 çıkıcak sırayla sıfırlamak istediğin değerin üzerine gel tekerleğe basılı tur 2-5 saniye arasında tek tek sıfırlayacaktır

Orjinalden alıntı: ANGRY1985
    camlariniz kapali ama kapatmayi unuttunuz diyelim..merak etmeyin..3 4 dakika icinde otomatik kendisini kitliyor

bunu bilmiyordum

Orjinalden alıntı: Stud

quote:

camlariniz kapali ama kapatmayi unuttunuz diyelim..merak etmeyin..3 4 dakika icinde otomatik kendisini kitliyor

bunu bilmiyordum

bende bilmiyordum bunu,
    bu şumu demek oluyor,

camlarımız kapalı,indik gittik eve ama kapıları kilitlemeyi unuttuk, kendi kendine kilitleniyor öylemi?

2008 siyahastra sedan 1,3cdti njoy+sp
    elinden geliyorsa bir ağız tatlandırmaya bak,o ağıza yumruk atmak erkeklik değildir
    kötülere iyilik yapmak, iyilere kötülük yapmak demektir
  • Tüm modeller için geçerlimi camlar kapanıyor otomatikte kapıları yeni duydum

Orjinalden alıntı: Emerald Dolphin

quote:

Orjinalden alıntı: Stud

quote:

bunu bilmiyordum

bende bilmiyordum bunu,
    bu şumu demek oluyor,

camlarımız kapalı,indik gittik eve ama kapıları kilitlemeyi unuttuk, kendi kendine kilitleniyor öylemi?
    • 2013 VW Golf 1.4 TSI ACT DSG Highline BEYAZ Sunroof, U Led, Led Stoplar, 18" Durban, Adaptif Şasi, ErgoAktive Koltuk, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Görüş Kamerası, Discover Media, Renkli Yol Bilgisayarı.

• Iphone 8 plus

• cam kapatma özelliği ben de yok mesela. Ama arkadaşın combo var onda oluyor. :)) garip(benim araç 2007 astra 1.3 cdti)

• Iphone 8 plus
  • HAYIR HAYIR DENEDİM. O KADAR DA CAHİL DEĞİLİZ.ÖNCE KAPIYI KİLİTLİYORSUN BIRAKIP BİR KAÇ SN BEKLİYORSUN. AMA OLMUYOR. YOK BAŞKA Bİ YÖNTEM VARSA BİLELİM..

• Iphone 8 plus
  • otomatik cam kapama olup olmadığını anlamak için bence camlar açıkken kapıyı kapatın anahtarı kapıya sokun ve tam sağ (veya sol nasıl kitleniyorsa) çevirin ve kapıları kitlemesine rağmen anahtarı bırakmayıp çevrili vaziyette tutun kapılar kitlendikten sonra camlar kapanmaya başlıyacaktır. 4 cam otomatiği olan birçok araçta bu özellik vardır.
  • Astra 1.3 CDTİ alan arkadaşların lastikleri ne marka geldi acaba?
    Benim bi terslik olmazsa almayı düşündüğüm araçta Bridgestone lastik var, Emerald Dolphin ile konuştuğumda Continental dedi, Odak showroom'undaki araçta da Continental lastik var..
    Marka olarak farklarını bilmem, modellerine de bakmadım ama araçlara takılan lastikler neden farklı marka oluyor?
    Yoksa herkese Continental takıldı da bu bizimkine mi Bridgestone denk geldi? :-)
    Spor Paketi
  • quote:

Orjinalden alıntı: doktor1977

Benim lastiklerimde Bridgestone Turanza ER300 205/55R16 91H geldi mükemmel bir lastik.

Bende de aynısı var ancak ben senin kadar çok beğenmedim. Keşke Conti veya Michellin olsaydı.

Asfaltta baya ses yapıyo. Çok sert kışın sıkıntı olacak.

Saygılarımla

Astra HB 1.3 artık 2.araç. hala sorunsuz.
  • mişlen (Michellin) energy
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilgazi
    Bende de aynısı var ancak ben senin kadar çok beğenmedim. Keşke Conti veya Michellin olsaydı.
    Asfaltta baya ses yapıyo. Çok sert kışın sıkıntı olacak.

Bende de aynı lastiklerden var. Fren performansı ve yol tutuşu bence çok başarılı kuru havada. Sert olması kışın ne gibi sıkıntı çıkarabilir?, bilmediğim için soruyorum...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.