Şimdi Ara

ASTRA 1,3 CDTİ Kullanıcı yorumları (342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.674
Cevap
64
Favori
1.145.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün bende teslim aldım aracımı. 1.3 CDTİ Enjoy Plus sedan. İlk yakıt olarak shell den GTL aldım. ilerde durum ne olur bilemem ama çok memnun kaldım aracın kalkışından gidişinden vs. Sadece frenler biraz sert geldi ona da zamanla alışırım artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihus

Bugün bende teslim aldım aracımı. 1.3 CDTİ Enjoy Plus sedan. İlk yakıt olarak shell den GTL aldım. ilerde durum ne olur bilemem ama çok memnun kaldım aracın kalkışından gidişinden vs. Sadece frenler biraz sert geldi ona da zamanla alışırım artık..

BALATALAR yeni olduğu içindir bence, nereden aldınız aracınızı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: engyldrm

quote:

Bugün bende teslim aldım aracımı. 1.3 CDTİ Enjoy Plus sedan. İlk yakıt olarak shell den GTL aldım. ilerde durum ne olur bilemem ama çok memnun kaldım aracın kalkışından gidişinden vs. Sadece frenler biraz sert geldi ona da zamanla alışırım artık..

Ankara reis otomotiv. Disklerin normalde pürüzsüz olması gerekiyor ama hafif paslanma olmuş. Alırken gösterdim ama kullandıkça pası atar dediler. Eğer önümüzdeki aylarda düzelmezse servisin yolunu tutarım..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engyldrm

quote:

Ankara reis otomotiv. Disklerin normalde pürüzsüz olması gerekiyor ama hafif paslanma olmuş. Alırken gösterdim ama kullandıkça pası atar dediler. Eğer önümüzdeki aylarda düzelmezse servisin yolunu tutarım..

Bende akşam gidince diskleri kontrol edicem dikkat etmemiştim alırken.

• Rolanti'de kaldırılmaz araç dizel olduğu için rolantide kalkmaya meyilli fakat zararlı gazlı kalkın , devirli kalkıcaksın 1200 1300 devirlerde aracı zorluyarak kalkmak yerine 2000 - 2500 dd civarlarına doğru bi gaz verip kalkın daha iştahlı kalkıyor sonrasında yapış gitsin araç çok iyi gidiyor
  • arkadaşlar bugün edirne opele uğradım ve öğrendimki euro5 standartlarına geçildiği için bundan sonra h kasa 1.3cdti astra gelmeyecekmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_emre34

Rolanti'de kaldırılmaz araç dizel olduğu için rolantide kalkmaya meyilli fakat zararlı gazlı kalkın , devirli kalkıcaksın 1200 1300 devirlerde aracı zorluyarak kalkmak yerine 2000 - 2500 dd civarlarına doğru bi gaz verip kalkın daha iştahlı kalkıyor sonrasında yapış gitsin araç çok iyi gidiyor

Aman neler yazıyorsunuz, yapış gitsin araç çok iyi gidiyor, ülkemizde bir sürü mühendis insan var. Astra H 1,3'ü kötülerken sizin bunları yazmanız çok yakışıksız. Klavyeniz sürçtü sanırım.

• 1.3 90 hp 200 torklu bi araca yapış gitsin çok iyi gidiyor derken s2000,vtec gibi felan gidiyor demedim bu değerler üzerinde çok iyi gidiyor. Peformans içinde konforu feda edip motoru iyi olan modele geçmek yerine chip tuning ile 115 hp elde ediyosun Sizin yorumunuz nedir astra ile görüşlerinizi almak isterim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökhanFB

arkadaşlar bugün edirne opele uğradım ve öğrendimki euro5 standartlarına geçildiği için bundan sonra h kasa 1.3cdti astra gelmeyecekmiş

euro5 bir motor standardı. hem classic 3 te hem de sedan modellerde euro4 motor kullanıyorlar. astra benzinlilerde euro5 motor mevcut. opel eğer 1,3 cdti motor getirmeyecek olursa astra satışları bıçak gibi kesilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakanGurol

quote:

arkadaşlar bugün edirne opele uğradım ve öğrendimki euro5 standartlarına geçildiği için bundan sonra h kasa 1.3cdti astra gelmeyecekmiş

euro5 bir motor standardı. hem classic 3 te hem de sedan modellerde euro4 motor kullanıyorlar. astra benzinlilerde euro5 motor mevcut. opel eğer 1,3 cdti motor getirmeyecek olursa astra satışları bıçak gibi kesilir.

bana dedikleri öyle, h kasaların sadece benzinlileri gelecek dizelleri euro4 olduğu için gelmeyecekmiş. yanlış bilgilendirme olmasın yeni astra hb yani j kasaların dizelleri devam edecekmiş çünkü onlar euro5.
  • astra h kasaların bu sene son senesi zaten. yani 2012 son üretim yılı. 2013 ten itibaren üretilmiycek o kasa. opel bayilerindede bu bilgi mevcut
  • bugun aracımı bende aldım. yaklaşık 50km kullandım şimdilik :)

turbo devreye girdikten sonra aracın ivmelenmesinden memnunum açıkçası. ekonomik bir motor için yeterli bir itiş. aracın çekişinden memnun kalmak içinde devirli kullanmak lazım , daha ilk binişten belli ediyor bu detayı zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: zGr.

astra h kasaların bu sene son senesi zaten. yani 2012 son üretim yılı. 2013 ten itibaren üretilmiycek o kasa. opel bayilerindede bu bilgi mevcut

hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
  • quote:

quote:

quote:

bana dedikleri öyle, h kasaların sadece benzinlileri gelecek dizelleri euro4 olduğu için gelmeyecekmiş. yanlış bilgilendirme olmasın yeni astra hb yani j kasaların dizelleri devam edecekmiş çünkü onlar euro5.

yeni kasaların hatchback olarak çıktı, sedan modelleri yok.

• quote:

bugun aracımı bende aldım. yaklaşık 50km kullandım şimdilik :)

turbo devreye girdikten sonra aracın ivmelenmesinden memnunum açıkçası. ekonomik bir motor için yeterli bir itiş. aracın çekişinden memnun kalmak içinde devirli kullanmak lazım , daha ilk binişten belli ediyor bu detayı zaten

kullandığınız yakıtta aracın ivmelenmesini çok farkettiriyor.
  • Arkadaşlar benim arabada park sensörü bi kaç saniye öttükten sonra susuyor. Duruncada ötmeye devam etmesi gerekmezmi? Bozuk olmasından şüpheleniyorum. Park sensörü bu konsoldaki düğme ile açılıyormu yoksa kapanıyormu? Bu düğme kapalı oluncada geri vitese atınca otomatik çalışıyor değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 11 Ocak 2012; 9:18:27 >
  • quote:

quote:

Yakıt tercihiniz nedir?
  • quote:

quote:

astra h kasaların bu sene son senesi zaten. yani 2012 son üretim yılı. 2013 ten itibaren üretilmiycek o kasa. opel bayilerindede bu bilgi mevcut

hayırlı olsun kazasız belasız inşallah

teşekkürler , hepimiz için inşallah
  • quote:

quote:

Yakıt konusunda önerinizi bende duymak isterim.

Aracı alırken yetkili kişi eurodizel alıcaksınız sadece dedi.

Shell'den cıkıyordum ordan eurodizel aldım bende , sanırım birde gtl si var. GTL i de bu araçlarda kullanabiliyoruz heralde deil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ElectroTech

quote:

quote:

Yakıt tercihiniz nedir?

Ben ilk depomu BP den aldım çünkü en yakın istasyon orasıydı sıfır araçla yolda kalmak istemediğim için fazla düşünmeden aldım ama açıkçası bir sürü marka ve her markanın en az iki çeşit ürünü var hangisini almam gerekiyor bilmiyorum yakıt konusunda araştırma yapan ve test eden arkadaşlar varmı acaba evime yakın istasyonlar Shell ve BP gönlümden Shell geçiyor nedenini bimiyorum kalitesini bilmiyorum ama yakıt çok önemli bir konu...

• 
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.