Şimdi Ara

ASTRA 1,3 CDTİ Kullanıcı yorumları (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.674
Cevap
64
Favori
1.148.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilhaneren

quote:

Orijinalden alıntı: aliemree

opel serviste çalışan bir usta var tanıdık dışarda tanıdıkların işini yapıyor ona yaptırayım diyorum 30-40 lira işçilik versek yetermiş ama işte malzemeyi falan almam lazım hiç bilmiyorum hangi yağ iyidir hangi filtreler kalitelidir 45.000de başka ne değiştirmek gerekir?

GM orjinal parçalarını kullanırsanız sorun olmaz. Yetkili servisler Petrol Ofisinin 5/30w motor yağını kullanıyorlar.

15000 ve 45000 bakımında değişen parçalar; (1,3 dizel)

MOTOR YAĞI
    YAĞ FİLİTRESİ Z13 +
    KARTER TAPASI
    MAZOT FİLTRESİ Z13DT COR-AST-MER.
    HAVA FİLTRESİ ASTRA H 1,3 DTH
    POLEN FİLTRESİ AST H

teşekkür ederim ilhan abi

• quote:

quote:

quote:

opel serviste çalışan bir usta var tanıdık dışarda tanıdıkların işini yapıyor ona yaptırayım diyorum 30-40 lira işçilik versek yetermiş ama işte malzemeyi falan almam lazım hiç bilmiyorum hangi yağ iyidir hangi filtreler kalitelidir 45.000de başka ne değiştirmek gerekir?

GM orjinal parçalarını kullanırsanız sorun olmaz. Yetkili servisler Petrol Ofisinin 5/30w motor yağını kullanıyorlar.

MOTOR YAĞI
    YAĞ FİLİTRESİ Z13 +
    KARTER TAPASI
    POLEN FİLTRESİ AST H

Alıntıları Göster
    quote:

Rica ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan3535

quote:

Rica ederim.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar

astra h kasa 1.3 cdti nin 60-100km/s ve 80-120km/s esneklik verilerini bilen varmı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ssd23062306

arkadaşlar

astra h kasa 1.3 cdti nin 60-100km/s ve 80-120km/s esneklik verilerini bilen varmı acaba

Alıntıları Göster
    arakdaşlar bir dostumun arabası ilgilenenler için

http://forum.donanimhaber.com/m_47784937/tm.htm

araba temiz bakımlı,
    motor ve yürüyen de problem yok.

iyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: aerdalg

arakdaşlar bir dostumun arabası ilgilenenler için

http://forum.donanimhaber.com/m_47784937/tm.htm

araba temiz bakımlı,
    motor ve yürüyen de problem yok.

iyi akşamlar.

Alıntıları Göster
    benim soruya cevap verebilen yok mu astra 2005 sonradan sis farı takılabiliyor mu maliyeti ne kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: actual1985

benim soruya cevap verebilen yok mu astra 2005 sonradan sis farı takılabiliyor mu maliyeti ne kadar

benim 2005 esentiada var sis farı.eski sahibi taktırmış.tabi maliyetini bilmiyorum.direksiyonun alt taraflarına gizli bir düğme koymuşlar.diğer farlardan bağımsız olarak yanabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirkam

quote:

Orijinalden alıntı: actual1985

benim 2005 esentiada var sis farı.eski sahibi taktırmış.tabi maliyetini bilmiyorum.direksiyonun alt taraflarına gizli bir düğme koymuşlar.diğer farlardan bağımsız olarak yanabiliyor.

Alıntıları Göster
    full depo şehir içi ve dışı kaç km gidiyorsunuz.deposu kaç lt birde.

• quote:

Orijinalden alıntı: tomacco

full depo şehir içi ve dışı kaç km gidiyorsunuz.deposu kaç lt birde.

Alıntıları Göster
    son olarak 38,000 bin tl fiyat aldım.

soruları aştıkca yeni yeni soru çıkıyor karşıma 1,3 90hb den ne verim alacaksın diyorlar. Güzel bir kontra cevap bekliyorum sizden değerli kullanıcılar

• quote:

Orijinalden alıntı: deti

son olarak 38,000 bin tl fiyat aldım.

soruları aştıkca yeni yeni soru çıkıyor karşıma 1,3 90hb den ne verim alacaksın diyorlar. Güzel bir kontra cevap bekliyorum sizden değerli kullanıcılar

Alıntıları Göster
    güzel verim alacaksınız tabiki motordan, öyle çok sıkıntılı bir motor olmadığını düşünüyorum ancak 38bin çok fazla!!! bu araç 35bine alınırdı, alamadık.
    38bin verecekseniz çok farklı bir tarz ama honda civic düşünün premium manuel (sauroof dışında full bir araçtır ama yağmur sensörü gibi şeyler yok) astradan yakıt olarak fazla olacaktır tabiki de ama daha sorunsuz ve gerektiğinde performanslı olacağı kesin. şu an 39.5-40 civarında fiyat çekiyorlar yaza doğru biraz daha düşer diye düşünüyorum. her yerde hondayı savunuyorum diye düşünebilir okuyanlar, başka markalar da düşünülebilir..
    özetle 38 bin astra classic III için çok fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: SuphiBA

güzel verim alacaksınız tabiki motordan, öyle çok sıkıntılı bir motor olmadığını düşünüyorum ancak 38bin çok fazla!!! bu araç 35bine alınırdı, alamadık.
    38bin verecekseniz çok farklı bir tarz ama honda civic düşünün premium manuel (sauroof dışında full bir araçtır ama yağmur sensörü gibi şeyler yok) astradan yakıt olarak fazla olacaktır tabiki de ama daha sorunsuz ve gerektiğinde performanslı olacağı kesin. şu an 39.5-40 civarında fiyat çekiyorlar yaza doğru biraz daha düşer diye düşünüyorum. her yerde hondayı savunuyorum diye düşünebilir okuyanlar, başka markalar da düşünülebilir..
    özetle 38 bin astra classic III için çok fazla.

Alıntıları Göster
    38 hb full içinmi sedan full için mi manuel vitesmi ?

• quote:

38 hb full içinmi sedan full için mi manuel vitesmi ?

Alıntıları Göster
    Astra Sedan Dizel enjoy plus için yakın zamanda fiyat alan oldumu acaba? Yakınlarda indirim olurmu bilginiz varmı? Bahar kampanyası vs??

Bi arkadaşım almayı düşünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sahing

Astra Sedan Dizel enjoy plus için yakın zamanda fiyat alan oldumu acaba? Yakınlarda indirim olurmu bilginiz varmı? Bahar kampanyası vs??

Bi arkadaşım almayı düşünüyor.

Alıntıları Göster
    siz ne kadara aldınız.imzanızdaki classic 3 mü?
  • quote:

siz ne kadara aldınız.imzanızdaki classic 3 mü?

Alıntıları Göster
    Ben aralıkta 35750'e almıştım.Aracım sedan dizel enjoy paket.Şuan çok artmış fiyatlar.Ankara ve civarı için yeni fiyat alan birileri varsa iletirse sevinirim.
    Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sahing

Ben aralıkta 35750'e almıştım.Aracım sedan dizel enjoy paket.Şuan çok artmış fiyatlar.Ankara ve civarı için yeni fiyat alan birileri varsa iletirse sevinirim.
    Selamlar

Alıntıları Göster
    aldığınız araç şuanda 41.700 şuanda.bu sene araba alınmaz ne vardı geçen sene anlamadım ki bu kadar indirim yapıldı. ben yılbaşını bekliycem bu gidişle.enjoy plus 42.700 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomacco -- 28 Mart 2011; 16:50:46 >

• quote:

aldığınız araç şuanda 41.700 şuanda.bu sene araba alınmaz ne vardı geçen sene anlamadım ki bu kadar indirim yapıldı. ben yılbaşını bekliycem bu gidişle.enjoy plus 42.700 tl

Alıntıları Göster
    bu değerler neden böyle yüksek?
    benim 2011 astra classic III hb easytronic enjoy+konfor paket aracım 6,2 yakıyor.
    yakıt alırken de teyit ediyorum bilgisayarı.
    sizinki niye böyle acaba?
    ben de istanbulda sabah ve akşam trafikte kullanıyorum arabayı. gidiş geliş 26 km.
    bu kadar farketmemesi lazım...

• quote:

Orijinalden alıntı: bytepire

bu değerler neden böyle yüksek?
    benim 2011 astra classic III hb easytronic enjoy+konfor paket aracım 6,2 yakıyor.
    yakıt alırken de teyit ediyorum bilgisayarı.
    sizinki niye böyle acaba?
    ben de istanbulda sabah ve akşam trafikte kullanıyorum arabayı. gidiş geliş 26 km.
    bu kadar farketmemesi lazım...

Alıntıları Göster
    Opelin kampanya dönemleri ne zaman bilen varmı acaba? sadece sene sonundamı olur? 111'in devamı gelirmi?
  • quote:

quote:

MOTOR YAĞI
    YAĞ FİLİTRESİ Z13 +
    KARTER TAPASI
    POLEN FİLTRESİ AST H

45.000 bakımı ne kadar tutuyor? yukarıdakilerin dışında ekstralar olabiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: lamettrie

Opelin kampanya dönemleri ne zaman bilen varmı acaba? sadece sene sonundamı olur? 111'in devamı gelirmi?

Alıntıları Göster
    geçen yıl temmuz ayında hb1.3cdti için 36.5 fiyat aldım. ağustosta almaktan vaazgeçtim agustos sonu kampanya oldu fiyhqat 35.5a düştü. sonra ilgilenmedim aralıkta 35.5a satılmış.
    özetle ağustos sonu kampanyalar başlayacaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuphiBA

geçen yıl temmuz ayında hb1.3cdti için 36.5 fiyat aldım. ağustosta almaktan vaazgeçtim agustos sonu kampanya oldu fiyhqat 35.5a düştü. sonra ilgilenmedim aralıkta 35.5a satılmış.
    özetle ağustos sonu kampanyalar başlayacaktır..

Alıntıları Göster
    sonbaharı bekliyoruz.
    bu aracın sıfırı daha ne kadar satılır.
  • quote:

sonbaharı bekliyoruz.
    bu aracın sıfırı daha ne kadar satılır.

2013e kadar üretrim devam edecek diye biliyorum, yani satış elemanı buna benzer bişey söylemişti.. Doğru mu yalan mı net değil :)
  • 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.