Şimdi Ara

assian mi archer mi karar weremedim....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selam.... lvl 42 rogue m war 1 kez levelleri sıfırlardım ve archer ve experlore werdim ve 5M odedim ama sonra yeni acılan skilleri kullandıkca cok fazla mp yedigini gordum... her yaratık oldurusumde 1 480 lik mana iciyorum ... diger turlu through shot kullanmam lazım .. ama madem throght shot kullancaktım nie archer a werdim die bi soru olustu kafamda... assian nin %400 vurani 50mp yiyo... sizce ne yapmalıyım... iicene gecc omadan tekrr sıfırliip asasian mi aliim.... bi haftadır pazarda al sat yapa yapa +8 hornxbowun parasini denklestirmeye calsıyorum eger assaian olursam herlde bu parayi 2 tane mirage +6 almakta kullancam. herlde bunlari alınca atagım +8 hornxbow la aynı falan olur...

yorumlarınızla karar wrmemde yardımcı olursanız sewinirim... tesekkurler

p4 3.0@3.4 prescott - TT CL-P0006 - Gigabyte GA-8IPE1000-G - 2*512 kingston cl3 - asus 9550GE/TD 250/400@395/500 - 120gb samsung sata - inca tv card - lg cdrw -lg dvdrw - philisps 107e - philips 5+1 - aopen h600b b27
  • her hafta periyodik olarak aynı kounyu açmak yerine,araştırma yapın forumda böle daha ii olur bnce

60 a kadar git aposa asassin , 60 da archer ol ib +7 mümkünse imkanın alabilirsin %100 isabet dende yararlanarak güzel np kasarsın

mail : beax@mafya.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: BEAx

Archer Çok Fazla Mp alır uzaktan %250 , %200 dmg ile çeker...
    Assasin Az Mp alır ama Skilleri %600,%400... gibi gider olumsuz yanı ise skillerin dolma sürecinin gecikmesi bundan dolayıda cz de +7 md + ap li item olmadan pek alamassın anca karambole

60 a kadar git aposa asassin , 60 da archer ol ib +7 mümkünse imkanın alabilirsin %100 isabet dende yararlanarak güzel np kasarsın

+1
  • ozaman ben archer olarak dewan ediim madem 60dan sonra archer ol diosunuz... zaten su elimdeki mallari satabilsem +8hornxbow alcak param olcak... suan uzerimde +10dexli fp+6 war ve atagim 531 ... 100 atakli okum yeribe 109 ataklıyı alınca acaba 590 falan olur mu... bide cok kolay olebiliyorum zırhları +7/12 yapp bi tanesinide hp bonuslu mu aliim sizce?
    p4 3.0@3.4 prescott - TT CL-P0006 - Gigabyte GA-8IPE1000-G - 2*512 kingston cl3 - asus 9550GE/TD 250/400@395/500 - 120gb samsung sata - inca tv card - lg cdrw -lg dvdrw - philisps 107e - philips 5+1 - aopen h600b b27
  • +7 horn şimdilik iyi bi yay. ironx+6 bulabilirsen onuda alabilirsin. biraz lvl kas. sonra lamia kes. ironx düşürür upgrade edersin. +7 yaptınmı mis gibi 110 ataklı yayla herşeyi kesersin. daha sonra iron bowa doğru kayarsın. haa birde archer ın en büyük dez avantajı üzerine doğru değilde sağa sola hareket eden şeyleri vuramıyor olman.. vurduğun yaratık sağa sola gidiyorsa atışlar boşa gidiyor. üstüne doğru geliyorsa ancak başarılı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karberion -- 26 Ocak 2006 8:07:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ikisinin de güzel yanları var ama okun güzel olursa archer daggerın şöle double mirage falan olsa ii olur
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.