Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu yeni keşfettim bende.Güzele benziyor.
  • pc de olan en iyi sim bence simdilik ( Iracingi hic sevememistim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHALDOZE -- 16 Aralık 2013; 13:11:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milliyetçilik duyguları tutmazsa insanların Bathurst ile Nordschelife gelir

İstanbul Park niye yoksa
  • İstanbul Park iyi olurdu. Bathurst yazmadım. iRacing e geldi. Farklı bir pist olsun dedim.

Nurburgring Nordschelife ( Valla tararlar ise helal olsun. Fakat bu ekiple ne kadar zamanda bitirirler bilemiyorum. Takipteyim )
    Le Mans ( Aynı şekilde büyük pist . Nurburgring gibi bu pistinde taranıp düzgün bir şekilde optimize etmek zor. Hayırlısı diyelim
    Paul Recard ( Çoğu simde olmayan ve çok fazla varyasyonu olan bir pist olduğu için seçtim. )
  • ninapersson N kullanıcısına yanıt
    Ne yani Nordschelife taranacakmı

Açık ara Nordschelife birinci gelir bence ki öylede gidiyor, sormaları ayıp olmuş bikere.

Suzuka ve Laguna yı yazdım bide.

3 ayrı hesabımdan katıldım oylamaya işi garantiye alalım
  • Taranacak herhalde. Bu saatten sonra gidipte laser scan olmayan pist koyacaklarını zannetmiyorum . Ama büyük alanlarda yer alan pistler PC optimizasyonu konusunda sıkıntı yaratıyor diye biliyoruz. En azında iracing için böyle . AC için farklı olabilir.
  • Ben Laguna Seca, Nordschleife ve Interlagos dedim... Spa yok sanırım
  • pzero_nero kullanıcısına yanıt
    spa zaten eklenmisti on siparis cikmadan once falan resimleri vardi taramaya giderken tararken.

Husnu, insallah bir sorun olmaz. ac sonucta yeni teknilojidir iracinden falan die umit ediyorum. dedigin gibi bu saatten sonra taramadan yapmazlar herhalde, e oylamaya sunduklarina gore vardir bildikleri. bence ringin cikacaginada emindirler anketten. her paylasimlarinin altina millet yaziyordu bende dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHALDOZE -- 16 Aralık 2013; 19:54:13 >
  • LETHALDOZE L kullanıcısına yanıt
    Cihan, ben de Spa var diye biliyordum. Demek ki gözümden kaçmış... Eee yaş yolun yarısına 2 kaldı gözlerime baktırmam lazım
  • pzero_nero kullanıcısına yanıt
    onemli olan oyunda olmasi abi. hem sen sim.kovaladigin surece yaslanmazsin ne yarisi daha basindasin. adrenalin hiz tutkusu genclestirir cildi guzellestirir. bende oyle etki yaratio. bende zaten 28 olmusum ne ara gecti 10 sene bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: pzero_nero

Cihan, ben de Spa var diye biliyordum. Demek ki gözümden kaçmış... Eee yaş yolun yarısına 2 kaldı gözlerime baktırmam lazım

vah vah,refleksler yavaşlamıştır
  • LETHALDOZE L kullanıcısına yanıt
    Valla cildim nasıl oldu bilmiyorum da saçlarımı karartmadı onu iyi biliyorum
  • Ben varım sanırım en moruk, benden sonra da hüsnü geliyor sanırım
  • quote:

Ben varım sanırım en moruk, benden sonra da hüsnü geliyor sanırım

Yaşın önemi yok beyler . Cesareti olan varsa piste çıkalım . Go kart turnuvası yapalım ya da online kapışmak lazım . Zaman atmakla olmuyor . Yarış psikolojisi başka birşey ;)

• Ben bu oyunu STEAM da gördüm idi...Abidik bir yarış oyunu sandım almadım idi..

Şimdi görüyorum ki efsane bişi imiş..

Ama sanırım hala geliştirilme aşamasında..Yani pistler araçlar falan ekleniyor...Bunlar eklendikçe ekstra para mı istiyorlar nedir ?
  • MtkP HuSnU kullanıcısına yanıt
    iracing le kimyamiz tutmayinca yaris heyecanina hic vakif olamadim, yasayamadik o duyguyu. bu ac saglam online yaparsa 24 saat 48 saat dayaniklilik yarisi yapariz
    ama gercek pistte yarismak en buyuk hayallerimden...

budfox:
    herhangi bir ucreti yok, 39.99 dolari odedinmi bidaha para odemiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHALDOZE -- 17 Aralık 2013; 10:13:36 >
  • Nordschleife ve Laser Scan?
    Hadi bakalım nasıl olacak o iş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Nordschleife ve Laser Scan?
    Hadi bakalım nasıl olacak o iş?

Gran Turismo daki versiyonu koysunlar bana yeter
  • quote:

Ben varım sanırım en moruk, benden sonra da hüsnü geliyor sanırım

Moruklukta üstüme tanımam beyler: 43
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.