Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hepsinden 2 araca oy verdim. Galiba bu 5 marka garanti hepsinden 2 şer araçmı üretecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

Hepsinden 2 araca oy verdim. Galiba bu 5 marka garanti hepsinden 2 şer araçmı üretecekler.

sanirim oyle, e-tronu kullanmayi çok istiyorum oy verin lütfen :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alfa 4C'yi istiyorum tabiki.
  • R35 GTR ı oyunda görmek isterdim ama GTR-GT3 nissan da favori
  • Raceroom daki Zonda R ile Assetto daki çok farklı, R3E deki baya oynak yerinde duramıyor ama Assetto da çok stabil, hangisi gerçeğe daha yakın acaba.
  • BurakBilgin kullanıcısına yanıt
    Zonda R ile ilgili çok video izledim. Viraj çıkışlarında dahi kontra vermeden direk hızlanan bir araç gibi gözüküyor. Ama AC'de hız hissi bana yetersiz geliyor. Zonda R inanılmaz hızlı bir araç ama oyunda sanki arcade bir araç gibi kullanılıyor. Yani hızla ilgili hiçbir heyecan hissettirmiyor. Bu nedenle de bu aracı sadece birkaç defa kullandım.
  • Zonda'nın kanatlarını düşürünce biraz daha oynak hale geliyor ama tatmin edici değil.
    Ayrıca RF2'deki gt aracı ile AC'deki arasında da baya fark var.
    RF2 daha zor. hız hissi ve adrenalin daha fazla.
    AC kanatlı araçların yere basma kuvvetini abartmış açıkcası.
  • Hız hissi için FOV ile veya yeni eklenen g-force ayarları ile oynayan oldu mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

Hız hissi için FOV ile veya yeni eklenen g-force ayarları ile oynayan oldu mu acaba?

Benim 458 videosu hariç diğer videolarda FOV ayarları ile oynadım. Oradan belki birşeyler belli olabilir. Olmazsa bu ara Zonta ile de video kaydedeyim aradaki hız hissi farkını anlayabilirsiniz .Aslında zontayı çok denemedim ama Mugello da birkaç tur attım. Diğer araçlar ile karşılaştırdığımda gerçekten sanki hız hissi düşük. Bu mugello pistinden de kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca ilk kullanımdan sonra bende ilk olarak kanadı düşürmüştüm ama bu sefer de arka tarafta gereksiz kopmalar yaşadımıştım. Bu konuda kesin geri bildirim almışlardır diye tahmin ediyorum.
  • Aşağıdaki videoda FOV konuşmamız üzerine yayınlanmış gibi sanki. Bende FOV'u 40'a getirerek oynuyorum artık ve tur zamanlarımda da gelişmeler oldu bu sayede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninapersson -- 12 Aralık 2013; 14:26:50 >
  • quote:

Aşağıdaki videoda FOV konuşmamız üzerine yayınlanmış gibi sanki. Bende FOV'u 40'a getirerek oynuyorum artık ve tur zamanlarımda da gelişmeler oldu bu sayede.

Güzel bir çalışma olmuş gerçekten. 3 lü monitörün avantajı da zaten bu FOV ayarları ile ortaya çıkıyor. Monitörün size olan uzaklığı ve yandaki monitörler açısını düzgün ayarlarsanız gerçek hattaki araçlar ile aynı görüş açısına sahip oluyorsunuz. iracing te monitörün size olan uzaklığını , monitörün boyutlarını ve yandaki monitörlerin açısını belirttiğinizde bunu size otomatik olarak ayarlar. AC de bunu güzel bir şekilde ayarlama imkanı verilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 12 Aralık 2013; 12:46:02 >

• Arkadaşlar şunu detaylı bir anlatsanız, video gavurca hiç birşey anlamadım
    Tek ekran ve 3lü ekranda nasıl ayarlanması gerekiyor.
  • quote:

Arkadaşlar şunu detaylı bir anlatsanız, video gavurca hiç birşey anlamadım

App ayarlarını aktif ettiğinde açılan yeni menüler içerisinde tam adını bilmiyorum ama FOV Settings olması lazım ve 3 lü ekran ayarlarından bunu yapabilirsin . FOV un açılımı zaten " Field OF View " dir. Burada kokpitinin sana olan yakınlığını veya uzaklığinı ayarlayıp görüş açını genişletebiliyorsun. Kokpiti kendinden uzaklaştırdıkça hıs hissi artarken yakınlaştırdıkça hız hissi biraz daha azalıyor. Tek ekran kullananlar için geniş açı görmek yolun da aynı şekilde kendinden uzak olması anlamına geliyor. Bu apeksi daha geç görme gibi dezavantajların ortaya çıkması gibi problemler yaratabilir. 3 lü ekran kullananlar bu konuda avantajlı. Kokpiti yakına alsalar dahi ( Benim gibi ) geniş açı ile görebiliyorlar Ayrıca hıs hissi ile alakalı problem olmuyor.Umarım anlatabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 12 Aralık 2013; 14:05:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

quote:

Arkadaşlar şunu detaylı bir anlatsanız, video gavurca hiç birşey anlamadım

App ayarlarını aktif ettiğinde açılan yeni menüler içerisinde tam adını bilmiyorum ama FOV Settings olması lazım ve 3 lü ekran ayarlarından bunu yapabilirsin . FOV un açılımı zaten " Field OF View " dir. Burada kokpitinin sana olan yakınlığını veya uzaklığinı ayarlayıp görüş açını genişletebiliyorsun. Kokpiti kendinden uzaklaştırdıkça hıs hissi artarken yakınlaştırdıkça hız hissi biraz daha azalıyor. Tek ekran kullananlar için geniş açı görmek yolun da aynı şekilde kendinden uzak olması anlamına geliyor. Bu apeksi daha geç görme gibi dezavantajların ortaya çıkması gibi problemler yaratabilir. 3 lü ekran kullananlar bu konuda avantajlı. Kokpiti yakına alsalar dahi ( Benim gibi ) geniş açı ile görebiliyorlar Ayrıca hıs hissi ile alakalı problem olmuyor.Umarım anlatabilmişimdir.

Eyv. sağol zaten tek ekranın dezavantıjı gercekten cok var. Az önce epey ayarlarla uğraştım. kokpitten ayrılınca hız hissi falan iyi oluyor ama dediğin gibi virajlar bu sefer kötü oluyor. Yakınlaştırınca hız hissi gidiyor. Bir an önce 3 lü ekrana geçmek lazım

• Haftaya cuma çok büyük ihtimalle ferrari F40'ı yayınlayacaklar. Bu aracı kusursuz yapmaları çok önemli bence. Bütün dünyada binlerce fanı olan bir araç çünkü.
  • quote:

Haftaya cuma çok büyük ihtimalle ferrari F40'ı yayınlayacaklar. Bu aracı kusursuz yapmaları çok önemli bence. Bütün dünyada binlerce fanı olan bir araç çünkü.

f40 mı Arka kanadı var diye zonda ya dönmesin de :D Gerçi yayınlasalar ne olacak, daha 2. güncelemenin bile küreği çıkmadı, biz öğrenci kesimi olarak bekleyecez Sömestr da almak lazım :)
  • iyi iyi bu hizla gelir guncellemeler ins. ondan sonraki hafta mercedes sls ondan sonra spa, gerci biseyde kalmio geriye. icerik cokmu az bak simdi fark ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

iyi iyi bu hizla gelir guncellemeler ins. ondan sonraki hafta mercedes sls ondan sonra spa, gerci biseyde kalmio geriye. icerik cokmu az bak simdi fark ettim

Online ne zaman gelecek. İçeriği ne olacak merak ediyorum. Herkes kendi başına turluyor . Nereye kadar
  • MtkP HuSnU kullanıcısına yanıt
    Aynen en mühimi o ama bence en son o gelecek. Hatta daha çalışmlarına bile başladıklarını sanmıyorum nedense.....
  • Büyük ihtimalle biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için söyleyeyim, lastik sıcaklıklarını gösteren ufak bir uygulama var isteyen olursa pm atabilir.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.