Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (348. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    haklı olabilirsiniz fakat bu field of view (fov) denen ayarla oynadım biraz ve 110 yaptım kokpitin için uzadı tabi böyle olunca bende kokpit kamerasını kaputun üstüne yerleştirdim ama gerçekten etkisi müthiş oldu hız hissini alabiliyorum arabanın gittiği hızla görünen hız aynı oldu şuanda.
  • actr de benim Aids ayarlar gözükmüyor onu nasıl açıyoruz?
  • adnaneren1977 A kullanıcısına yanıt
    yardımlar araç ve pist seçtikten sonra gelen summary, özet kısmında.
  • balcis kullanıcısına yanıt
    hocam kullandığım mesala manuel gear mı auto gearmı olup olmadıgı actr sitesinde unknow yazıyor. ben bulamadım tam adı ne hocam summary bölümünde demişsinizde
    Pardon actr demissiniz ben oyunu soruyorsunuz sandim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    adnan ptracker kurman lazım. o zaman gözükür

http://n-e-y-s.de/downloads/ptracker/stable/ptracker-V3.1.6.zip
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    sağol hocam hemen hallediyorum:)
  • evveett çok özel ve keyifli bir etkinlikte cumartesiye kadar beraberiz.

http://www.assettocorsatr.tk/
  • Oyun çok güzel,oynaması keyifli.Kısa süreye üç dlc de sığdırdılar hepsini aldım ama sim oyun yapıp oyunda yağmur olmaması ve uzun zamandır eklenmemesi kabul edilebilir değil.Şimdi yağmur yapmak zor denebilir katılıyorum ama üç dlc çıkaracak zaman bulan bir firmanın şu ana kadar sim bir oyun için temel sayılabilecek yağmuru çoktan getirmesi gerekiyordu.
  • antking kullanıcısına yanıt
    pist seçimi güzel, mount panorama'yı çok severim, bol inişli çıkışlı, uzun düzlüklü, yer yer geniş, yer yer dar. detayları bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balcis

pist seçimi güzel, mount panorama'yı çok severim, bol inişli çıkışlı, uzun düzlüklü, yer yer geniş, yer yer dar. detayları bekliyoruz.

detayların hepsi yazıda mevcut hocam cumartesi 00:00'a kadar pist çıkabilirsiniz.
    yarış olarak düşünmüştüm. MP hotlap demek, tamamdır.
  • Alberto Ascari kullanıcısına yanıt
    bu konu sürekli konuşuluyor. netkarpro isatistiklerinde yağmur seçiminin çok az bir oranda olduğunu ve bu yüzden şu an için yağmur gibi bir etki düşünmediklerini söylemişlerdi. 1.5 için bile düşünmüyorlar yağmuru.

ayrıyeten o konu temel ama en nihayetinde oyuna yapılacak bir ekleme. şu an için daha düzeltilmesi gereken dahili şeyler var. multiplayer sistemi vs. dlc mevzuna gelince de oyuna ilgiyi canlı tutmak için bu şekilde yapıyorlar diye düşünüyorum. bir taraf oyuna yapılacak bu eklemelerle ilgiyi canlı tutmaya uğraşırken (dlc'lerle gelir artırırken) diğerleri mevcut sistemleri geliştiriyor.

bu dediklerimi savunma sanmayın, ben de oyuna yağmur eklensin istiyorum, farklı fizik etkilerinde yarışmak gayet güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balcis

yarış olarak düşünmüştüm. MP hotlap demek, tamamdır.

evet hotlap olarak düşündük pistin durumundan dolayı ama bu pistin de içinde olduğu bir şampiyona çalışması var yakında açıklanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

evveett çok özel ve keyifli bir etkinlikte cumartesiye kadar beraberiz.

Bu V8'ler hiç bana göre değilmiş. 2:13 küsür zorla yaptım daha da aşağısına inebileceğimi sanmuyorum default setup ile. :( Zorlasam 2:12 anca çıkar. Bu pistte yarış olsa bitiren olmaz. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperAkbilgi -- 10 Şubat 2016; 10:55:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperAkbilgi

quote:

Orijinalden alıntı: antking

evveett çok özel ve keyifli bir etkinlikte cumartesiye kadar beraberiz.

Bu V8'ler hiç bana göre değilmiş. 2:13 küsür zorla yaptım daha da aşağısına inebileceğimi sanmuyorum default setup ile. :( Zorlasam 2:12 anca çıkar. Bu pistte yarış olsa bitiren olmaz. :D

aslında biraz alışınca aşırı derecede keyif veriyor. Biz baya bir cebelleştik onlarla. En iyi serkan yaptı galiba 2.09 ama maksimum 3 tur atabiliyor.

Setupu geliştirdim ve max dayanma turumu 4e çıkardım

• stabil olarak 2:12'de turlayabiliyorum ancak azıcık zorlamaya kalksam pert
  • AlperAkbilgi kullanıcısına yanıt
    Volvo kullanıyorsan arka kanadını 8 yap

• quote:

Orijinalden alıntı: SerkanKaplan

Volvo kullanıyorsan arka kanadını 8 yap

Teşekkürler.

Bu arada 2.12.350 yaptım server kaydetmedi.
  • 
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.