Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (319. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.551
Cevap
78
Favori
322.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WoXeD

quote:

Orijinalden alıntı: kartal2339

Ben t300rs kullanıyorum base olarak bence müthiş bi alet ffb çok güzel ve sessiz çalışıyo ...sesli diyen arkadaşların hangi sesten rahatsız olduğunu anlamadım açıkçası..pedal takımına gelince ewt pedal takımı kötü kesinlikle

ani kontralarda vıjjj vujjj sesleri ;)

5:20 den itibaren g29 vs 27

https://www.youtube.com/watch?v=Bk7xO-n0eys

1:10dan itibaren t300 vs g27

https://www.youtube.com/watch?v=SjOmhxf07tU

o ani çevirmelerde çıkan cıyırtıya dfgt den bu yana hazzetmiyorum.bişey olacakmış gibi geliyor :D

buda 5 ay kullanılmış???bir t300 müş.

https://www.youtube.com/watch?v=KAuAf5E9MJ8

• Antalya kalkan da olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun driving force gt ile tam uyumlu mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam uyumlu sorun yaşamazsın
  • server modlu bi yola geçmiş sanırım giremiyorum :(
  • Server lig araçları moduna geçmiş durumda bundan dolayı girememiş olabilirsin.
  • Evet gençler bugün @boundless34 Engin saolsun ekran kartı imdadıma yetişti ve GTX960'a terfi etmiş oldum. Sırada kaldı emektar Momo'dan G27 yada G29'a terfi etmek :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aranel Ciryatan

Evet gençler bugün @boundless34 Engin saolsun ekran kartı imdadıma yetişti ve GTX960'a terfi etmiş oldum. Sırada kaldı emektar Momo'dan G27 yada G29'a terfi etmek :D

Birader sen önceden hesap makinesi ile mi oynayıp yapıyordun o dereceleri.Milyon dolarlık beybiyim 2 :00 altına inemedim ben monzada.

• EmreDFace kullanıcısına yanıt
    HD5770 var 1 GB ramli. Enginden aldığım GTX960 malesef makinamda çalışmadı. Anakart PCIE 2.0 olduğu için tahminen veri yolu yetişemedi karta. yüksek çözünürlükte bir işlem yaptığımda oyundan atıyor ekranı falan kapatıyor :( HD5770 ile bir süre daha devam maalesef. Yaza doğru inşallah yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum.
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    Umarım gönlünden geçene sahip olursun dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Allah daha iyilerini sana versin

• quote:

Orijinalden alıntı: antking

quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Allah daha iyilerini sana versin

Good booyy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aranel Ciryatan

Server lig araçları moduna geçmiş durumda bundan dolayı girememiş olabilirsin.

normale dönecekmi peki zaman zaman?
  • WoXeD kullanıcısına yanıt
    Değiştiriyoruz arada bir. Hafta sonu mesela normal araçlar açıktı
  • Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

Kaldı 1 Gün

Detaylar bir tık uzakta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antking -- 18 Kasım 2015; 16:21:15 >

• Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    hocam g27 al ben 5 senedir kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım .arkaşın biri yazmıştı çok dandik parçalar kullanmışlar diye ben sadece ona gülüyorum.benim hondada öle dreksiyon yok:)pedallar süper hocam g27 ayrıca sıfır ses
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnaneren1977

hocam g27 al ben 5 senedir kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım .arkaşın biri yazmıştı çok dandik parçalar kullanmışlar diye ben sadece ona gülüyorum.benim hondada öle dreksiyon yok:)pedallar süper hocam g27 ayrıca sıfır ses

Sanırım dalga geçer gibi bahsettiğin kişi benim. Öncelikle bir oku ne yazmışım ve kimin yazdığını belirt. Böylesi daha şık olur sokak ağzı kullanmaktan. Herkesin tecrübesi kendinedir. Senin sorun yaşamaman malın sorunsuz, benim yaşamam ise sorunlu olduğu anlamına gelmez. Ben simülasyonu aktif olarak kullanırım. Günde en az 1-2 saat testim vardır. 4 farklı ligde de yarışırım. Buna bağlı olarak karşılaştığım sorunları yazdım. Sen ister bunu beğen ister beğenme ama ben bilgilendiririm. Eğer aktif olarak simülasyon kullanıyorsanız G-27 1 sene içinde arıza verebilir. Ve verdiği arızalar da belli ki kronik bir durum. Çünkü bunlarla ilgili videolar bile yapılmış. Ben tavsiye etmiyorum. Bu kadar net. Yeni bir direksiyon seti alacak olsam G-27 almam. BU BENİM ŞAHSİ TECRÜBEMDİR. KİŞİLERİ VE FİRMALARI BAĞLAMAZ!

• Ergun nar görürsen pm at :) Haftasonu nordschleife de hızlıyım diyen gelsin online karışık takılırız odalarda.
  • Diğer serverlar boş kalıyor benimde aklımda güzel modlar var. eski, klasik, yeni araçlar ile karışık bir mod hazırlayıp Nordschleife, greenhell de pist günü tarzında süre kasmak, iyi vakit geçirmek için. Kaliteli modlar var içinde. Test ederek seçiyorum elimden geldiğince zaten geri bildirimleriniz üzere modlar değişecektir/kaldırılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 19 Kasım 2015; 23:55:56 >
  • 2015-2016 Pist sezonunun 2. yarışı olan Monza yarışının replay dosyasını sizlerle paylaşıyorum:

Replay indirme bağlantısı

İndirdiğiniz dosyayı Kullanıcı adı/Belgeler/Assetto Corsa/replay klasörüne atıp oyun içinden izleyebilirsiniz.

Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.