Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (128. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda oyunu satın aldım ama multiplayer olayı pek hareketli değil gibi serverlar genelde boş ? Sizin takıldığınız bir server varmı ? Ve multiplayer sistemi nasıl çalışıyor pistte aynı zamandamı yarışıyoruz yoksa sadece sürelerle ilgili bir karşılaştırmamı yapılıyor*
  • Bu da benim kokpit.

Bu arada Android cihazınız var sa HUD Dash ( https://play.google.com/store/apps/details?id=de.barz.hud_dash ) uygulamasını tavsiye ederim.

Birde sunucuda problem mi var! Hatalar veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolkoroglu -- 12 Kasım 2014; 20:39:21 >

• Oyun orijinal değilse multiplay oynayamıyorsun. Eğer öyleyse Steam'den satın almak zorundasın.
  • Taner Selvi T kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptınız yahu aylardır orjinal oynuyoruz oyunu Server'ı buldum ayrıca yine de teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adogadarko

saolun arkadaşlar bide ucuz yollu koltuk bulursam mevzu tamam :)
    2 haftaya da TH8RS'imiz geliyo.

2:17:7 geldi doğa b i 0.7 saniye daha geliştimmi tamamdır bu iş
  • DISTURBED kullanıcısına yanıt
    Helal
    setup durumlari nası varmı Bi gelişme yoksa dünkü setup lamı yaptın

Online pratik mi hotlap mi
    Anladın sen onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adogadarko -- 12 Kasım 2014; 23:08:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Helal

Anladın sen onu

hotlap ta attım turu supersoft lastiklerle ve düşük benzin yükü ile
    2 saatlik setup kurcalaması sonucunda geldi tur gerçi bikaç yerde ufak hatalar yaptım yoksa 2:17:2 civarı bi tur gelebilirdi
    buyrun turum hatalarımı söylerseniz sevinirim o kaybettiğim 1 saniyeyi kazanmak istiyorum
    http://www.youtube.com/watch?v=E5kyGklPTdg&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DISTURBED -- 12 Kasım 2014; 23:58:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DISTURBED

quote:

Helal

Anladın sen onu

hotlap ta attım turu supersoft lastiklerle ve düşük benzin yükü ile
    2 saatlik setup kurcalaması sonucunda geldi tur gerçi bikaç yerde ufak hatalar yaptım yoksa 2:17:2 civarı bi tur gelebilirdi
    buyrun turum hatalarımı söylerseniz sevinirim o kaybettiğim 1 saniyeyi kazanmak istiyorum
    http://www.youtube.com/watch?v=E5kyGklPTdg&feature=youtu.be

SPA nın en pis virajı ilk uzun düzlüğü bitirip sola viraj sağa viraj sonra tekrar sağa viraj
    en pis yeri orası işte orayıda çok iyi geçmişsin çok zaman orda spin atma çok oluyor
    orayı içten dışa girdin mi denge bozuluyor

• Merhaba DISTURBED arkadaş 458 gt2 spa 2.17. lik zamanda abs, traction control,automatic clutch ve stability control açıkmı
    virajlarda araba hiç zorlanmadan dönüyor merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR_TÜRKEL

Merhaba DISTURBED arkadaş 458 gt2 spa 2.17. lik zamanda abs, traction control,automatic clutch ve stability control açıkmı

açık dostum diğer türlü zaten oynayamıyorum dikkat ettiysen viraj çıkışları hep tam gaz eğer açık olmasa spin atarım normal şartlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DISTURBED -- 13 Kasım 2014; 8:56:57 >
    Dün gece video yu izleme şansım olmadı şimdi izledim, bu hot lap değil !!!
    BU VERY HOT LAP olmuş :)
    Neden diyeceksin yanlış hatırlamıyorsam G27 yi yeni aldın ve daha önce direksiyon tecrüben yok diye biliyorum eğer böyle ise muazzam bi gelişme gösteriyorsun,
    Bu gidişle seninle James Hunt ve Niki Lauda gibi olacağız (izlemeyen arkadaşlara RUSH filmini tavsiye ederim)

Ayrıca '' Yasin vs. Grip vs. Speed '' setup çok güzel olmuş, bundan sonrası bu zamanını her tura yaymak olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: DISTURBED

quote:

Orijinalden alıntı: MR_TÜRKEL

Merhaba DISTURBED arkadaş 458 gt2 spa 2.17. lik zamanda abs, traction control,automatic clutch ve stability control açıkmı

açık dostum diğer türlü zaten oynayamıyorum dikkat ettiysen viraj çıkışları hep tam gaz eğer açık olmasa spin atarım normal şartlarda

Tüm yardımları kapatıp oynayın yoksa gelişme gösteremezsiniz, nasıl alışırsanız öyle gider...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gerçek fia kuralları nasıl ise öyle kullanmak lazım. Bilgisi olan arkadaşlara duyrulur
  • quote:

Dün gece video yu izleme şansım olmadı şimdi izledim, bu hot lap değil !!!
    BU VERY HOT LAP olmuş :)
    Neden diyeceksin yanlış hatırlamıyorsam G27 yi yeni aldın ve daha önce direksiyon tecrüben yok diye biliyorum eğer böyle ise muazzam bi gelişme gösteriyorsun,
    Bu gidişle seninle James Hunt ve Niki Lauda gibi olacağız (izlemeyen arkadaşlara RUSH filmini tavsiye ederim)

Ayrıca '' Yasin vs. Grip vs. Speed '' setup çok güzel olmuş, bundan sonrası bu zamanını her tura yaymak olacak

setup'u paylaşabilirim doğa evet sanırım güzel setup oldu belki bikaç ufak ayar daha gerekli videoda ki bikaç hatayı yapmasaymışım 2:17:00 gelirdi sanırım
    edit : bu arada james hunt ben olayım hızlı yaşayıp genç ölmek en iyisi
    @ulusalonur
    dostum akşam işten sinirli sinirli geliyorum 2 yarış atıp yatıyorum, yardımsız atarsam o yarışları 2 günde kırarım sinirden o g27 yi o yüzden böyle güzel spinle oversteerle felan uğraşacak ne zamanım var nede mecalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DISTURBED -- 13 Kasım 2014; 9:23:58 >

Son düzlükden önceki sağa hafifi keskin olan virajı daha hızlı dönebilirdin hızın 127 lere falan düşmüş orada ama oradan 0.7 çıkarmı bilmiyorum.
    Ben bi setup buldum 2.14 :) müş ama ferro için, dün evde değildim bugün bi bakayım şu setupa sen seninkinide yolla aradaki farklara bakalım

YAW MÜHENDİSMİYİZ YARIŞCIMIYIZ BELLİ DEĞİL (Tamam araba tepkilerine göre mühendislere bilgi vermek lazımda gerçi bilgisayar onlara bütün bilgiyi veriyo ne bilim işte bu setup işi için ayrıca Öğretici konu açmak lazım oyun içinde)

Bu ara fia nın sitesine falan baktım biraz araştırdım gerçek setup ayarı bulamadım doğal olarak :) Yaw bitmiş gitmiş ne olur setup ayarını paylaşşan fia daki motorsporcular
  • quote:

Son düzlükden önceki sağa hafifi keskin olan virajı daha hızlı dönebilirdin hızın 127 lere falan düşmüş orada ama oradan 0.7 çıkarmı bilmiyorum.
    Ben bi setup buldum 2.14 :) müş ama ferro için, dün evde değildim bugün bi bakayım şu setupa sen seninkinide yolla aradaki farklara bakalım

YAW MÜHENDİSMİYİZ YARIŞCIMIYIZ BELLİ DEĞİL (Tamam araba tepkilerine göre mühendislere bilgi vermek lazımda gerçi bilgisayar onlara bütün bilgiyi veriyo ne bilim işte bu setup işi için ayrıca Öğretici konu açmak lazım oyun içinde)

Bu ara fia nın sitesine falan baktım biraz araştırdım gerçek setup ayarı bulamadım doğal olarak :) Yaw bitmiş gitmiş ne olur setup ayarını paylaşşan fia daki motorsporcular

akşam deneyeyim o setup'u
    valla gerçek setup bulursak süper olur araştıralım illaki paylaşılmıştır biyerlerde geröek setup

• adogadarko A kullanıcısına yanıt
    vay doğa James hunt ve nici laudayıda tanıyorsun ha bu ikiside efsanedir pilotlukda
    niki lauda kaç kere yandı adam 9 canlı resmen

bide Brezilyalıların bir ünlü efsanesi daha var sennadan evvel emerson fitibaldi bunuda mutlaka bilirsin

bütün bu sürücülerin ağa babasıdır
    g27yi H vitesmi oynuyorsun yoksa direksiyon arkası triptonic kulakçıklarlamı yoksada gaz fren otomatikmi
    birde gaz freni nasıl kullanıyorsun 2 ayaklamı
    eğer 2 ayakla kullanmıyorsan 2 ayakla kullanmaya alış dahada iyi zamanlar yaparsın tabi bu dediklerim
    kulakçık viteslerle yada otomatik oynamanda geçerli naçizane
    g27 yi gerçekten çok severim bu konuda thrustmaster çok çok ağır oluyor doğada bilir kullanıyor
    mübarek kol pazusu geliştirsen bu kadar olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

g27yi H vitesmi oynuyorsun yoksa direksiyon arkası triptonic kulakçıklarlamı yoksada gaz fren otomatikmi
    birde gaz freni nasıl kullanıyorsun 2 ayaklamı
    eğer 2 ayakla kullanmıyorsan 2 ayakla kullanmaya alış dahada iyi zamanlar yaparsın tabi bu dediklerim
    kulakçık viteslerle yada otomatik oynamanda geçerli naçizane
    g27 yi gerçekten çok severim bu konuda thrustmaster çok çok ağır oluyor doğada bilir kullanıyor
    mübarek kol pazusu geliştirsen bu kadar olur

sol ayağım frende sağ ayağım gazda vitesler otomatik ancak viraj girişlerinde direksiyon kulakcıklarından vitesleri düşürüyorum el ile bu şekilde fren mesafesi kısalıyor ve araç yola daha hakim oluyor
    forcefeedback yükselttiğimde konsantrasyonum bozuluyor bu yüzden ff yi 40 da kullanıyorum

• quote:

Valla hocam hem mühendis hem pilot herşey biziz malesef sim dünyasında gerçek pilotlardan zor işimiz . Setup metap yardimlasa yardimlasa halledecez artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.